Insanity, 60 napos edzésprogram! (beszélgetés)
Nem, én nem szeretem, én imádom :-)
Több dolog miatt is :-) Baromi jó álloképességet kapsz ettől az edzéstől, ha eddig nem volt az :-) Változatos :-) és egy idő után függő leszel :-)
Oke! Ez a tervem nekem is, a kitartas :D
en is olyan vagyok, mint te. HA benne vagyok a 'korben' akkor nem allok le. Az eltervezett tavot vegigcsinalom.
De insanity ugyben nem hogy 30-40 perc de 3-4 sem ment jol :D
Hogy mennyire vagyok edzett? nem is tudom, miben lehet azt merni...
Koszonom a biztatast!
Szoval te szereted nagyon, igaz?
ÁÁÁ, mindenki más :-) Sok véleményt olvastunk már itt :-)
Én személy szerint olyan vagyok, hogy nem szeretek megállni futásbam sem, ha esetleg nem bírnám, ha kicsit bele is halok, de végigcsinálom :-)
Minden nappal csak jobb leszel, sokat számít, hogy mit, mennyit sortoltál előtte :-) Fokozatosan, de jobb lesz mindenki :-)
Az elején nem egyszerű, még 30-40 percés is soknak tűnik, viszpnt most meg már az egy órás max edzésekkel sincs akkora gond, csinálja az ember, mert attól lesz jobb :-)
Szóval szerintem kitartás :-)
En is a rekatorna melle keresek valamit, hogy valtozato slegyen. Es ketnaponta futok 7km-t.
Viszont olyan szinten masfele ez a mozgas, mint amit eddig csinaltam, hogy semmi sikerelmenyem nincs benne. Nem is megy jol...
te kezdettol jol teljesitettel a programban?
Rettenetesen frusztral, hogy nem megy jol...
Csak nem tudom, hogy jol kene mennie kezdettol? :D
Szia!
Én kicsit tartottam tőle, de vártam is :D Az első néhány nap furcsa volt, izomláz is volt bőven :D bár én a napi 40 km tekerés "kiváltása" miatt kezdtem el.. Valami keményet akartam, amibe néha úgy is éreztem, hogy belehalok és nem bírom tovább :D
De nem bántam meg egy percig sem. Imádtam, mert változatos volt, imádtam, mert vártam, hogy mi fog következni, imádtam, mert valami más volt, mint a Rékás edzés :) és ha lehet, akkor most még jobban imádom :)
Én belekóstoltam a T25-be, de most azért egy-két maxos edzést is becsempészek a mindennapokba :) A futásra kellene ráállnom, de nincs időm lemenni futni, így gondoltam az állóképességnek azért mégis a legjobb a maxos edzés :D
Furi, mert néha mikor a maxos edzéseket csinálom (hosszan) a csudába kívánom egy-egy nap.. viszont mikor vége akkor már hiányzik :D
Sziasztok!
Én azt vettem észre, hogy bármit csinálok a szívem mindig visszahúz az Insihez :-)
Szia!
A programhoz van naptár is, amiben megtalálod, hogy melyik nap melyik edzést kell csinálni. Sok sikert hozzá!
Sziasztok!
A párommal elhatároztuk, hogy mi is belekezdünk.:) Ki milyen gyakorisággal csinálja?
Insanity csoport a könnyebb elérés érdekében:)
Kata ez nem kioktatás volt a részedről, tudom én, hogy mit kell, akarat kérdése, de meglesz :P
Gin85 neked is köszi, eddzen mindenki, mint az állat :D
Pedig jó hely ám Györ, én imádom! :) De kinek a pap, kinek a paplan. :D
Hajrá mindenkinek, ügyesek legyetek!
Valahol pont tegnap olvastam, hogy már csak 9 hónap van a strandszezonig, úgyhogy tessék belehúzni mindenkinek!!! :) Nyakunkon van! :D
szia. csak annyit mondok ez lesz a negyedik évem Győrben... én nem tanulok, már dolgozom... azóta sem tudtam megszokni. csak azért írom, mert megnyugtat, hogy nem csak én érzek így a város/hely/körülmények iránt. neked is más miatt volt rossz, nekem is, de mégis közös, hogy Győr nem az igazi. :)
egyébként hajrá! én végig csináltam Insanityt, de a kaja abszolút nem volt rendben. Pedig én sem nem kólázom, csipszezem, energiaitalozom, mekizem... egy gyengém van és az a pékáru/ tészta... na abból viszont van bőven. :/ Igyekszem én is összekapni magamat és rövidesen újra programba lendülni, de most még kell a regenerálódás.
Hu, én elolvastam :-) volt itt aztán minden.. Nem lesz egyszerű, de csak elkezdeni nehéz, utána már simán csinálod és minden automatikus lesz (jó értelemben).
Nem akarom én osztani az észt csak már én is rájöttem, hogy mennyivel szebb az élet, ha nemcsak időközönként sportolsz, illetve, ha már egy picit odafigyel az ember a kajákra mennyit tudsz változni.. Mondjuk te aztán tényleg minden "jóval" kényeztetted magad eddig..
Most aztán tényleg tessék tartani mindent :-) Az elején nagyon fontos, hogy ne engedj az ételek csábításának és egy-egy fárasztó suli/munkanap (előtt vagy után) se találj kifogást az edzés kihagyására. Utána sokkal jobban fogod érezni magad :-)
Bár úgy látom talán a sporttal nem lesz gond ;-)
Bocsi a kiselőadásért :-)
Katát időzve, tényleg vagyunk így egy párat, leszámítva azt a részt, hogy várnom a barátomat, mivel barátnőm van XD
Én se figyeltem oda, de váááá rászántam magam végre a diétára, nem elég csak az Insenity, a kajálás még fontosabb. Így a 2 tökéletes, elfogjuk érni a céljainkat, biztos vagyok benne. Csakis POZITÍVAN!
Mától elkezdek írni egy naplót, ha gondoljátok néha nézzetek bele, leírom benne, hogy mit hogyan és miért csinálok, ha olvassátok motiváló lesz nektek (remélem), ha olvassátok akkor motiváló lesz nekem (ebben biztos vagyok).
Sajna vagyunk így egy páran, mondjuk nekem a mozgás ment, de azért most voltak lángoskák, fagyikák nekem is :D
Én is bomba alakot szeretnék karácsonyra :D van még min dolgoznom..
Nah... úgy érzem kicsit túlzol :)
Sok mindenki most kezdi (újra) a keményebb edzéseket, diétát.. Most én is próbálok visszaállni az igazi nem félrekajálásokra :) Nincs fagyika meg olykor-olykor lángos..
Sok sikert :D
sziasztok,
Én tulajdonképpen olyasmire gondoltam,hogy hogyan álljak neki,milyen edzéseket,gyakorlatokat kell végezni,mennyi ideig,hányszor,tehát olyan"szájbarágósan":))nagy életmódváltásba vágnám afejszémet,és ezzel szeretném.Segítsetek kérlek,köszönöm!
Sziasztok :-)
3. Insi köröm befejezve :-)
További ajánlott fórumok:
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Májusi edzésprogram Rékával
- Hallott már valaki a sztár trénerről, Tracy Andersonról és a diétájáról illetve az edzésprogramjáról?
- Miért kell váltogatni az edzésprogramokat?
- Mik a tapasztalatok Béres Alexandra könyvében leírt edzésprogramjával kapcsolatban?
- Tony Horton féle edzésprogramok