Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Insanity, 60 napos edzésprogram! fórum

Insanity, 60 napos edzésprogram! (beszélgetés)

2011. febr. 15. 14:15

Sziasztok!

MissHeart, sok sikert!

Nekem a core cardio and balance annyira tetszett, hogy csak na. Viszont mivel a héten nem tudnám magam tartani az edzéstervhez, ezért csak az insan abs-t csinálom. Nem semmi. A könyökömről lehozta a bőrt, most ott nagyon fáj, sebes. A combomról lement 2 cm, a derékról még 1 cm, a csípőből is 2 cm, és fogytam még 1 kg. Meg vagyok elégedve. Ha végeztem a teljes edzéssel, akkor is folytatni fogom, csak nem minden nap. A heti 3 nekem is megfelel majd.

803. keszani (válaszként erre: 802. - MissHeart)
2011. febr. 14. 20:15

örülök neki, h újból nekiálltál és annak még jobba,h jól érzed magad :D

én most pihentetem,ismét felfázással szenvedek és így nehéz :S

2011. febr. 14. 19:44

Sziasztok!

Ma újra itt vagyok, újult erővel neki kezdtem az edzésnek, és ott folytattam, ahol abba hagytam. Nem is olyan sokszor kellett megállnom. Most nagyon jól érzem magam, hogy végig csináltam. Ezentúl tehát egy héten háromszor csinálom. Nem esek túlzásokba, és nem vállalok olyat, amit nem tudok kivitelezni. A heti három sima ügy. :D

801. kityom1980 (válaszként erre: 799. - MissHeart)
2011. febr. 10. 12:19

Szia!

Ne aggódj! A lényeg, hogy lelkileg rendben legyél! Azután jöhet a test. Bár néha, egy kis torna csodákra képes. Menni fog, nyugi!!

800. keszani (válaszként erre: 799. - MissHeart)
2011. febr. 9. 21:10

szia! ismét újra itt. Tiáról nem tudok semmit, egy ideig ide sem irt senki, de vkinek el kell kezdeni :D

nyugi,te is visszazökkensz,nekem 2 hét maradt ki, azelőtt csináltam 1 hétig,aztán előtte megint 2 hét kimaradt,de most ott folytattam,ahol abbahagytam,vagyis 2 nappal korábbitól,mivel a nővéremmel együtt csináltam és ő ott tartott. szóval szerintem nyugodtan folytasd ott, ahol abbahagytad és annyiszor,ahányszor tudod, én 3-4x tudom, attól függően,h épp ki milyen programot iktat még be.

szóval neked hajrá és megcsináljuk :D

2011. febr. 9. 20:25

Sziasztok!

Tiáról tud valaki valamit? Már rég nem írt ide sem, és a naplójába sem. Pedig olyan jól ment neki. :( Milyen fura, kb egy időben hagytuk abba ő meg én. Én jövő héttől szeretném folytatni, vagy elölről kezdeni, (nem tudom számít -e a 4 hét kihagyás)bár kis módosításokkal. Mert egész egyszerűen a munka, két még nem önellátó gyerek mellett, és egyéb problémák mellett, ha belegebedek sem tudom beiktatni minden napra az edzést. Sajnos ez nem a hozzáállásomtól függ, hisz akik olvasták a naplómat, azok tudják, hogy ha elhatározok valamit, akkor azt bármi áron. Csak mindig akkor kezdődnek a bajok, mikor kimarad egy nap, aztán kettő, aztán három, és én kiesek a ritmusból. Akkor már elmegy a kedvem is, hogy a fenébe, nem tudom normálisan csinálni. Ezért inkább elhatároztam, hogy hosszabb távot tűzök ki magamnak a célom elérésében. Nem fél évet, hanem egy évet, és úgy fogom csinálni a programot, hogy nem minden nap, hanem egy héten háromszor, de azt minden áron. Elvileg így is hatásos kell legyen, végül is a rendszerességen van a hangsúly, csak legfeljebb időben kicsit kitolódik az eredmény. Egyszerűen mást nem tudok tenni. De bízom benne, hogy így is eredményes lesz. Végül is nincs súlyfeleslegem, ami van az cm inkább a combomon. Szóval nekem már csak a formásodás része van, "csak" de állítom ez a legnehezebb. De nem adjuk fel csajok, dig deeper! Lassan magamhoz térek, újra önmagam leszek, összekaparom magam az elmúlt egy hónapban történt szétesésem után, és hajrá! Nektek is hajrá, csak így tovább csajok!

798. keszani (válaszként erre: 797. - Kityom1980)
2011. febr. 9. 17:01
jaaah, gondoltam,h ez, csak nem voltam benne biztos. akkor ennek örülök, csak igy tovább, a grepi sokat segit :D
797. kityom1980 (válaszként erre: 796. - Keszani)
2011. febr. 9. 13:56
Az étkezési tanácsot!!!!!!!!!!!!!!!
796. keszani (válaszként erre: 795. - Kityom1980)
2011. febr. 8. 18:35
igeeen?naah,ennek nagyon örülök,de mit is köszönsz nekem?:D
2011. febr. 8. 10:48
Én most tartok a core cardio and balance hétnél. Könnyűnek tűnt, de egyáltalán nem az. Viszont! Keszani, neked köszönhetően egy hét alatt fogytam két kilót. Nagyon örülök. Tegnap mértem meg magam. A combomból is lement 1 cm. Jó lesz ez, csak csinálni kell.
794. keszani
2011. febr. 7. 20:12
ma ujbol pure cardio volt cardio abs-sel... tudooom,nem ez következik de a nővérem ott tartott és igy vele behzom alemaradását...hát, infuenza alatt pici pocit növesztettem, szoval most van mire gyurnom,eddig fenntatűrtanom kellett a sulyom, mostmár 1kilot fogynom is kell :S
793. keszani (válaszként erre: 792. - MissHeart)
2011. febr. 4. 20:02

köszi :)

naplokat nem olvasok, mivel hosszadlmasnak tartom:D de majd beleolvasok

792. MissHeart (válaszként erre: 791. - Keszani)
2011. febr. 4. 19:01
igen, sajnos szomorú a vége. Nem tudom mennyire szoktátok olvasgatni a naplóimat, ott mindent leírtam. Bízom abban, hogy nem maradok magamra teljesen. Neked jobbulást kívánok!
791. keszani (válaszként erre: 790. - MissHeart)
2011. febr. 4. 09:34

elmondásod szerint az vehető ki, h ez a korszak elég szomorúra sikeredett. kitartást és jó tornát ha elkezded :D

én influenzás vagyok,mevárom mig kiirto aztán folytatom,már hiányzik :D

790. MissHeart (válaszként erre: 786. - L.CS.E.V.)
2011. febr. 3. 19:56
Aha. Azért a súlyzózás is megteszi a magáét. De szerinted anélkül is elég? Amúgy mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát, 38-39 évesen amúgy sem mondható az ember öregnek, de így is érezheti magát húsz évesnek is. Én most az utolsó két hétben tíz évet öregedtem azt hiszem, 28 évem ellenére 38-nak simán érzem magam. Jó hogy itt vannak barátok, akik küldözgetik a jeleket, és kitartást kívánnak. Nagyon nehéz időszak előtt állok, remélem lesz erőm tornázni, szeretném majd ebben kiélni minden dühömet, csalódottságomat, és fájdalmamat. Egy korszak ismét lezárul mögöttem. :( Szép estét mindenkinek!
789. vtkati (válaszként erre: 788. - L.CS.E.V.)
2011. febr. 3. 15:05
Nincs az olyan messze:-) Gratulálok én is az eredményhez. És tényleg hatásos. Én (bár előtte is tornáztam) egy hét után láttam az átalakulást. Meg szeretem is a határaimat súrolni. :-) Jó tornát mindenkinek.
788. L.CS.E.V. (válaszként erre: 787. - Kityom1980)
2011. febr. 3. 11:34
HAJRÁ MINDENKINEK!(messze még a strandszezon )
2011. febr. 3. 11:04

Hát, azt hiszem előttünk a példa, hogy igenis meg lehet csinálni.

L,Cs,E,V: Gratulálok!

786. L.CS.E.V. (válaszként erre: 785. - MissHeart)
2011. febr. 2. 20:25
Köszi.INSANITYt tényleg csak heti 3 alkalommal csinálom,de a köztes napokon itthon súlyzózom.(de ennek a fogyáshoz nem túl sok köze van)Amúgy nem csináltam meg a 60-napos programot,"csak" 8-hónapja megállás nélkül nyomom. A képeken pedig én vagyok,38 és 39 évesen.(még sosem voltam ilyen "jó" formában)
2011. febr. 2. 19:25

Sziasztok!

Gondoltam beköszönök! Amint tudok visszatérek, nem adtam fel, csak magánéleti gondjaim vannak, és ha lelkileg padlón vagyok, akkor nem tudok a külsőmmel törődni. De igyekszem. Nektek kitartást, csak így tovább!

L.CS.E.V. komolyan mindkét képen te vagy??? Ez hihetetlen. És tényleg csak heti 3 alkalommal? Egyszer azért végig csináltad rendesen a 60 napot? Amúgy gratula! :)

784. L.CS.E.V. (válaszként erre: 783. - Keszani)
2011. febr. 2. 17:53
kösz.Diétának nem nevezném,megpróbáltam egészségesebben táplálkozni.(minimális cukor,fehér kenyér elfelejtve,gyümölcslé kóla helyett víz)
783. keszani (válaszként erre: 782. - L.CS.E.V.)
2011. febr. 2. 16:44
oh szép eredmény, gratula. kérdés: diétáztál is mellette?
2011. febr. 2. 14:07
Sziasztok!Örömmel látom ,nem csak én,(és a haverok) vagyunk "őrültek".Mindenkinek kitartást,és elszántságot kívánok a cél eléréséhez!Én már 8 hónapja csinálom heti 3-alkalommal.Az adatlapomon levő képet ,lelkesítésként küldöm NEKTEK.(hátha segít).A képen én volnék,az INSANITY előtti időkből,és mostanság.
781. 105.75
2011. febr. 2. 11:00

"Pedig vacsorára Nestle Fittnest és mandarint eszem. Nem értem."

Pedig érthető,

a szénhidrátokat délelőtre ehetedt, vacsorára INKÁBB csak fehérjét , azt is egyfélét.

780. vtkati
2011. febr. 2. 10:36
Sziasztok! Imádom a tornát (bár majd belehalok). És képzeljétek! A párom is fanatikus lett! Most már együtt tornázunk. Ez is egy jó közös program:-) Üdv nektek.
2011. febr. 2. 10:07

Sziasztok!

Ma lesz a 10.napom!!!

2011. febr. 2. 09:32
Köszi, edzem és úgy étkezem, ahogy leírtad. Tényleg jó.
777. keszani (válaszként erre: 774. - Kityom1980)
2011. febr. 1. 20:06
grepi mint gyümölcs, teljesen meghámozva,még a belső reteget is, sztem ugy ehetőbb.
2011. febr. 1. 12:38
Keményen edzünk! :)
2011. febr. 1. 09:50
Hali, hová tűntetek?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook