Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? (beszélgetés)
Dólamar, sajnálom én is. :(
Froyta, szupeer a hőd!!! :)
Noverann, teljesen megértem a dühöd a babáról kérdezgetők felé, szerintem ezzel sokan szembesülünk. Fogalmuk sincs egyeseknek, hogy milyen fájdalmat tudnak okozni egy ilyen bekérdezéssel, miközben nem tudják mi áll a háttérben, amit az ember nem szívesen oszt meg fűvel-fával. Nálunk is ez ment sokáig, sőt ha valahol baba született, rögtön jött az "És nálatok mikor lesz már?" kérdés, és mérges voltam a kérdezőre is meg magamra is, hogy nem tudok olyan választ adni, ami megfelelő lenne. Aztán kitaláltam egy jót: "10 éves tervben van.:)" Ez mindig beválik, és nem kérdezik meg újra. :D
Óh dólamar sajnálom!!jártam én is így :(Nagy a valószínűsége amit mondasz..a sport sokat javít higgyétek el csajok..ismerősöm felesége 1 hónap kondi(heti 3x) meg csirkemell rizs kombóval hatalmasat javított az értékein!!Én is amióta rendszeresen mozgok sokkal jobbak a görbéim!
Noverann,ilyen hamar azért még ne engedd el:)
Froyta: nagyon jooooooooooooo!!
Dólamar: jajj nagyon sajnalom :((
Amugy negativat teszteltem predictoe earlyvel, szoval varom h holnap milyen lesz a hőm (lefekszem meg hamarabb h meglegyen a 8-9ora alvas) aztan ha alacsony holnap is akkr holnap mar nem veszem be a progeszteront... Hülyén hangzik de erzem h most sem sikerult:)
Jo reggelt :) ujabban ilyen koran kell majd kelnem... Testhőm megijesztett de alig tudtam elaludni szoval a mai nem mervadó sztem :)
Remelem ma ma elibbisel tudok aludni :)
Amúgy meg igaza van krisztivnek ezért is van ez a topik...add ki magadból.
Nem utolsó sorban olcsóbb, mintha pszichológushoz járnál...
Jaa és nyugi épp hogy megszülöd majd az 1. bébit akkor azzal jönnek:
Mikor lesz tesó?
Amikor az első babánk miatt hormonoztak, kb 4.sikertelen hónap után voltunk túl. Akkor a sógornőmék közölték kórházba megy , mert abortusza lesz...ők nem gondolták , hogy csak így összejön ...
Persze én ugye az elkeseredettség meg az elmúlt hónapok , hát beolvastam nekik, hogy milyen felelőtlen ösztön lények.
Válasz: mi legalább tudjuk , hogy egészségesek vagyunk és lehet gyerekünk.
Mondom azt még ki is kéne hordani, megszülni.
Aztán 10 év múlva eljutottak oda , hogy na most már jöhet...majd 2 évig próbálkoztak, mire sikerült.
Noverann, add ki magadból, az a legjobb! Nekünk leírhatod az érzéseidet! Én is ilyeneket érzek, olyan, mint egy érzelmi hullámvasút, néha tombolni tudnék. De szerintem a többiek is.
A borozás nem is rossz ötlet ;)
És azért még ne írd le ezt a ciklust! :)
Ez teljesen normális, mindenki átesik ezeken kitöréseken, aki nem a "hozzám vágja a sapkáját és terhes leszek" típus.
A hülye bekérdezésekre idővel majd nagyon frappáns visszaszólásokat fogsz kitalálni! Ill. remélem, hogy nem kell majd eljutnod ebbe a fázisba.
Leírom, hogy mi a protokoll inszem után, hátha segít.
Utrot használni végig, és a nemvárt másnapján, plusz másnap (ill. inkább úgy írom, hogy 15 és 16 DPO-n, mert inszemnél ugyebáár elég egyértelmű, hogy mikor volt repedés) 10-es érzékenységűvel tesztelni. Ha mindkettő nega, akkor utrot abbahagyni. Nekem rá 3 nappal szokott beparkolni a piros merci.
Na en is akkor veszek pred early-t... De most pl ami tunet: estenkent nyilalo fajdalom, bordaim szoktak fajni (?!?!?!) illetve kremes vizes myalka es mehszaj lent van mint az allat:(( ami ugye a mensi jele :(
Felek h a hőm max progeszteron (utrogestan) miatt van fent.. Elvileg dokim mondta h ha megjon akkor kell abbahagyni, de mi van ha majd emiatt nem jon csak meg kozben babas lennek... Vagy ha nem szedem be viszont emiatt megy el a magzat mert leesik a progi.. Teljesen tanacstalan vagyok:(
Húú dólamar dejól bírod!én már rommá tesztelném magam:D
Noverann!nem hiszem hogy az xepilnek ki kéne mutatnia..holnapra majd megint visszamegy az ne aggódj!;)
Nekem ma már kicsit vizes a folyásom ami nálam mensi előjel:/ viszont nincs "mensi ragyám"ilyenkor mindig kijön egy nagy gyilkos pötty de most nem:)illetve semmi görcs nincs!
Az x-epil az 25-ös, ugye? Azt nem érdemes használni a nemvárt időpontja előtt.
A fertinetről lehet rendelni olcsón 10-es érzékenységűeket. Edig még nem találkoztam ott se kétcsíkossal, de ami késik, az a vonat:-)
További ajánlott fórumok:
- Túl nagy a babám! Volt valakinél hasonló?
- Van, akinél így is összejött a baba?
- A 18. heti ultrahangon szívritmuszavart láttak a babámnál, valakinél történt már ilyen?
- A babámnak egyszerre jön az alsó oldalsó és középső metsző foga. Valakinél volt már hasonló?
- Bérczi Ildikó tévedett valakinél a baba nemét illetően a 12. heti ultrahang vizsgálaton?
- Volt valakinél Babavilág riportfilm forgatás?