Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? (beszélgetés)
Ez egy dm-es Expect lh teszt, ma
Veszem at a cb digi ovutesztem is azzal csinalok egyet bar biztos bem lesz pozitiv... miert jelent rosszat ez? Ilyenen meg nem volt egyaltalan.. a mehnyakam is szokatlan h magas es puha nagyon es zart...
Akar normalis is lehet.
Csinaltattal mar valaha a 3. ciklusnapi vervetelt a hormonok miatt? Mert erdemes lenne. Ha a ciklus elejen ugyanis magas az LH, az nem a legjobb jel.
Bar az LH teszt erzekenysegetol is fugg, hogy mennyire eros csikokat mutat.
Ezert is erdemes kitapasztalni, hogy kinek melyik LH teszt mukodik. En 2-felet szoktam venni. Egy erzekeneyet es egy kevesbe erzekenyet :) mert amikor az erzekeny mar full pozitiv, akkor a kevesbe erzekeny meg nem. Igy tudom, a legjobban beloni az ovu idejet :)
Szia!Én is IR-es vagyok,szedek mercformint már 4 éve és nekem gyógyszer mellett ilyenek az értékeim:
Éhgyomri Glucose 5,1
60 perces 4,3
120 perces 4,5
Éhgyomri Inzulin 4,9
60 perces 50,2
120 perces 34,3
Ez a baj a csak gyógyszerrel hogy önmagában csak egy ideig megoldás,mellé nélkülözhetetlen a diéta és a sport!Különben ugyanúgy romolhatnak gyógyszer mellett is az eredményeid amit ugyan gyógyszer emelésével korrigálni lehet de nyilván annak is van egy limitje.Akkor már egyszerűbb heti 3x kocogni meg átszervezni az étrendet:)
Én Norbi lisztet vettem az is drága , de ha segít. Mellette szénhidratcsökkentett kenyeret eszek ezt a Slimmert tescoban, sparban tuti lehet kapni. Nem eszek krumplit , tésztat , rízst.Ezek helyett bulgur ,kuszkusz, quinoa, nagy ritkán barna vagy jázmin rízs. Cukor helyett eritrit. A legnehezebb a reggeli tejeskávé elhagyása. Mert a tej reggel tilos lenne.
Nincs baj a gyógyival azon kívűl , hogy az elején főleg a mellékhatások jönnek csak. Főleg a hasmenés ugyanis ez a felesleges cukrot kihajtja a szervezetből vagyis tanító gyógyszer megtanítja mit ehetsz és mennyit.
de mi a baj a gyógyszerrel?
nekem annyival egyszerűbbnek tűnne, bevenni egyet és élni normálisan, nekem nagyon nem fekszik sem a "barna étrend", sem ez a számolgatós-pepecselős macera, nem vagyok konyhatündér sem, sajnálom az időt a konyhában tölteni azért, hogy utána 2 perc alatt elfogyjon, ráadásul a gyerekem nem is eszi ezeket, még annyira sem, mint én, nyáron már próbálkoztam a fehér lisztet kiváltani, de a teljeskiőrlésű palacsintámat visszadobták az Emberrel együtt, bár a zabliszteset megették :) a pizzát is felesben csináltam fehér liszttel, de ugye még ez sem elég, emellett is még számolgatni kellene
1 szelet teljes kiőrlésű kenyérben pl. mennyi CH van?
Napi 2 tasakot javasolnak.
Papíron 1 van.
Lombikosoknak a 3-4 sem ritka.
Igen csak arra figyelj , hogy a gyógyszer átmenetileg rontani fog...és a javulás a kaján ,sporton múlik 80%-ban.
Ha csak gyógyszer lesz na azaz igazi átverés magaddal szemben...
hehe, testépítőknek árulnak CH port :)
napi étrend:
5x CH turmix, fehérje turmix-szal megspékelve, mellé desszertnek egy kis vitamin kapszula, leböblítve inofolic-cal, legalább a napi folyadékbevitel meglesz :)
Elkezdem az Inofolic-ot, tegnap már rendeltem is volna, csak a kártyám le van nullázva + az emberrel azért át akarom beszélni, mielőtt nem kevés pénzt kicsengetek rá.
Kérdés, mennyit szedjek? :)
Beszéltem egy másik ismerőssel is, megjárták a hadak útját több sikertelen lombikkal, ő is Tűű dokis. Azt mondta első körben ők is csak diétára fognának.
Nem tud vki szénhidrát és napi tápanyag tablettát? A barna cuccok fogyasztása nekem nagyon nem fekszik, akkor inkább bekapkodom a tabikat számolgatás-méricskélés és kotyvasztás nélkül, ha már a számomra élményt okozó ételekről le kell mondanom. :(
Az inofolic a jövő IR vitaminja, sokkal több mindenre hat a szedése, mint ennek a sz..nak. Utálom akármikor beveszem...
Ilyen értékek mellett egy minimális odafigyelés és gyógyszert nem is kéne szedned.
Amúgy nem kell nélkülözni csak megválogatni mit eszel és mikor!?
További ajánlott fórumok:
- Túl nagy a babám! Volt valakinél hasonló?
- Van, akinél így is összejött a baba?
- A 18. heti ultrahangon szívritmuszavart láttak a babámnál, valakinél történt már ilyen?
- A babámnak egyszerre jön az alsó oldalsó és középső metsző foga. Valakinél volt már hasonló?
- Bérczi Ildikó tévedett valakinél a baba nemét illetően a 12. heti ultrahang vizsgálaton?
- Volt valakinél Babavilág riportfilm forgatás?