Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? (beszélgetés)
Jól teszed, hogy hallgatsz rá, nekem sem adott anno ilyen tanácsot senki, könnyebben átvészeltem volna.
Én már nagyon régóta...2010 óta, ha jól emlékszem :)
Az viszont elég emlékezetes volt, hogy mennyit kínlódtam én is vele az elején.
Azóta semmi bajom vele.
Szió!
Youlcsi írása alapján lecsökkentem az adagot és remélem elmúlnak a panaszok...
És te mióta szeded?
Sziasztok Lányok! Már egy ideje olvasgatlak titeket. Pco gyanúja vetődött fel nálam,ezek a 3. napi hormon eredményeim:
LH 9.73 IU/l
FSH 6.05 IU/l
Prolaktin 269.80 mIU/l
Tesztoszteron 2.090 nmol/l
Insulin 6.5
Anti Müller Hormon 9.6
Voltam terheléses cukorvizsgálaton,de csak 0 és 120 perces értéket néztek,inzulint sem. Az orvos annyit mondott,hogy nem jó az lh-fsh arányom és emelkedett a tesztoszteron értékem is. Pco gyanúja még mindig fenn áll,csak inofolic szedését javasolta. Ha a gyanú még mindig fennáll,nem kellett volna további vizsgálatot kérnie,vagy gyógyszert írni,diétát javasolni? 24 éves vagyok,januárban volt egy éve,hogy babára várok. Jól gondolom,hogy másik orvos után kéne néznem? Kérlek,segítsetek! Bocsi,hogy ilyen hosszúra sikeredett.
:((((
Annyit mondott csak, hogy azért kezdjem napi 1-el és ne 2-vel, mert gyomor gondot okozhat. Ma már sajna bevettem az 1 egészet, de holnaptól így csinálom!!
Nagyon köszönöm a segítséget! Eddig azt hittem alapos az orvosom, de ezt mégse mondta el. Na frankó!!
napi 1-et? és beveszed egyben kezdetektől? nagyon nem jól csinálod!!! nem mondta el az orvos??? jajj, szegény, nem csoda, hogy szenvedsz :(
fel kell építeni a dózist. este vegyél be fél tabit (ha attól is oda van a bélés, akkor negyedet). ha azzal nincs gondod, akkor 4-5 nap (1 hét) múlva reggel is felet (negyedet). ha rendben vagy, akkor jöhet 4-5 nap múlva este az egész, majd ismét 4-5 nap múlva reggel is egész.
ha sok egyszerre a 250 mg-os emelés, akkor negyedenként emeld, mindig először az esti dózist. néhány nap múlva lehet hozzáigazítani a reggeli adagot. ha nem bírod, vissza kell állni arra az utolsó dózisra, ami még nem okozott bélbajt. akkor ezt kell tartani 1-2 hétig, majd újra megpróbálni az emelést.
Szia Kingus!
Általában 2-3 hétig tart ez az állapot, ha nem múlik, szerintem jelezd a dokidnál.
Én is nagyon szenvedtem tőle és bíztam benne, hogy csak átmeneti, szerencsére ez után a két hét után elmúlt.
Merckformint szedek, 500 mg-osat, napi 1-et egyenlőre. Két hét után napi kettőt kell majd.
És hát baromira küzdök a gyomrommal, mint a régi nem annyira szép időkben. Hát szörnyű... :-(
Remélem el fog múlni!
Gratulálok Angéla!
Mensi után kezdem én is a méhpempőt! Remélem hasonló sikerrel! :-)
Szia! Jó olvasni, hogy már többeknek segített az inofolic, mert itt már jópáran írták, hogy hónapok óta isszák és semmi. Én pár hete kezdtem, a hétre várom a nemvártat....
Szurkolok, hogy most Neked minden rendben legyen! :)
Megkérdezhetem mi az a méhpempő?
Nekem van vidékről kapott házi méz, és abban van egy lyukacsos rész, ami a méhek fészke volt rége.
Lehet, hogy nem ugyanarra gondolunk.
Én napi egyet iszom egyelőre, de sokkal-sokkal élénkebb vagyok, mind agyilag, mind fizikailag, nem vagyok álmos, fáradt, nyúzott, koncentráltabb vagyok.
Igaz amikor megiszom, úgy egy óra az az idő, amikor nem ülnék volán mellé, mert tudnám merre az előre.
Kicsit szédülők tőle.
Reménykedek :)))
Sziasztok. Mi a párommal 6 hónapja próbálkozunk. Előtte egy baba elment a 13 . héten. Ennek már egy éve. Az unoka húgom ajánlotta az inofolicot. Ő egy hónapig itta. Napi egy tasakkal. Ma már 23 hetes kismama. Én március közepén kezdtem el inni. Reggel és este 1-1 tasskkal. Mellé reggel-este méh pempőt. Kegyetlen az íze. De a kettő hatása. Tegnap reggelre egy pozitív teszt lett :-)
Alig mertem elhinni
. Ezért vettem másik tesztet az is pozitív lett.
Én izzadok az Inofolictól mint a ló, nincs étvágyam, mintha kicsit csökkentette volna. Enyhe szédülés szerű, miután megiszom, de az elmúlik, és reggelre nagyon kipihent és energikus vagyok, kb. úgy mint a mikor 25 voltam:D
Viszont ha már megmozdulok- takarítok picit ilyesmi, folyik rólam a víz.
Este tornázás után, jól átázott mindenem.
További ajánlott fórumok:
- Túl nagy a babám! Volt valakinél hasonló?
- Van, akinél így is összejött a baba?
- A 18. heti ultrahangon szívritmuszavart láttak a babámnál, valakinél történt már ilyen?
- A babámnak egyszerre jön az alsó oldalsó és középső metsző foga. Valakinél volt már hasonló?
- Bérczi Ildikó tévedett valakinél a baba nemét illetően a 12. heti ultrahang vizsgálaton?
- Volt valakinél Babavilág riportfilm forgatás?