Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? (beszélgetés)
Komolyan mondom, néha azt érzem, hogy az emberek olyan rosszindulatúak, hogy igazából arra kíváncsiak, hogy valami szörnyűség van-e a háttérben.... Engem ez totál fel tud bosszantani! Nem túl jófej dolog állandóan ezt kérdezgetni! De van akinek nincs más témája!
Gondolom hogy néznem, amikor a férjed ezt bedobja és tényleg eláll a szavuk.. :D A férfiak jobban kezelik ezt.
Alapesetben azt kell mondani, hogy "igyekszunk". :)
Ferjem nem szivbajos "lombik programban veszunk reszt, remeljuk mihamarabb siekrul"-lel rovidre zarja a temat. Ezek utan mindenkiben megfagy a sz@r es nem kerdezoskodnek tovabb :D
Köszi Panni :) Örülök, hogy megtaláltam ezt a fórumot!!!!
Mkacca, ez durvább mint gondoltam, ezt ilyen szigorúan kell venni? Na én meg azt hittem elég lesz ha nem eszek fehér lisztes termékeket és édességet.... Úgy nézem a napi 5x keveset is irányadó!
Ha meg ott tartunk kit mi idegesít, nekem az agyamra megy: "Na és nálatok mikor lesz baba?" Ezt már évek óta hallgatom, eddig még nem is akartuk, úgy is nagyon idegesítő volt!!!Na most meg....
A 160g szénhidrátos diéta nagy vonalakban:
Reggeli: 30g lassan felszívódó ch
Tízórai: 10g gyors + 10 g lassú
Ebéd: 30 g lassú + 20 g gyors
Uzsi: 20 g gyors
Vacsi: 30 g lassú + 10 g gyors
Lassan felszívódó ch: zöldség, teljes kiőrlésű gabonák, barna rizs, basmati rizs, köles,bulgur hajdina, kuszkusz, magok, durum tészta
Gyors: gyümölcs, édesítőszeres termékek, tejtermékek.
Tilos: cukor, méz, fehérliszt
Húsok jöhetnek minden nagyobb étkezésre. Ch tartalmuk minimális, nem kell számolni.
Kedves Panni!!!
Persze hogy kiborúlni ér azután is megnyugszik az ember :)
Örülök hogy tetszett a videó!!!!
Én mostanában a Belépés a vonzás örvényèbe hanganyagot szoktam hallgatni fürdés közben.Ez is megnyugtató és nagyon igaz dolgokról beszél csak ezeket hajlamosak vagyunk a hétköznapokban elfelejteni ezért szoktam rendszeresen hallgatni.
De!!!!!!!!!!!Itt a nyár!!!!!!Napsütés!!!!!!!!!Boldogsághormon!!!!!!!!!És hiszem hogy sokunkra jó hatással lesz és nem győzünk majd egymásnak gratulálni :)
Te Lány, ne kérj már mindig bocsánatot mindenért, azért vagy itt, amiért mindenki más, hogy segítsünk egymásnak:-)
Az Aviva tornának vannak kifejezetten menzi meghozó gyakorlatai, azokat érdemes csinálni. Persze, van, akinek ez se hozza meg a kivételesen várt dolgot, de ártani nem árt.
A finomított élelmiszereket mindenképp hagyd el (krumplipüré, stb.), gyümit csak uzsira, tejet reggel ne, és köss örök barátságot a barnarizzsel és a kölessel. De ha majd meglesz a vv eredméned, akkor egy jó dietetikussal lépj kapcsolatba.
A vérvételen nagyon figyelj, hogy legalább 3 pontos glükóz+INZULIN terhelésre küldjenek, ha nem ez van a papírodon, reklamálj.
A terheléses vérvételre vigyél egy jó könyvet, mert sok helyen nem mondjk el, de a szurik között nem szabad lófrálni, nyugalmi állapotban kell lenni. Ne krimit vigyél:-)
Lányok! Ma voltam dokinál, azt hittem kapok időpontot a várva várt vérvételre, hogy végre megtudjam (a 63. napon), hogy hogy is állnak a hormonjaim. Hát a dokim azt mondta, várjuk meg a spontán menstruációt, mert a vérvételt 2-4 és 23. napon kell elvégezni :( Ezt nyilván már én is tudtam, de azt hittem, hogy így, hogy ilyen a ciklusom, annak ellenére is elküld, vagy kapok valami gyógyszert. Mondta, hogy egy hónapot még legalább várjak. Tudom, hogy igaza van, maximálisan meg is bízok benne, de így telnek el észrevétlenül a hónapok...
Na most ezért minden természetes módot bevetek, hogy megjöjjön végre, mert csak utána tudok előrébb lépni! De még jobb lenne, ha nem jönne meg, hanem baba lenne, csak hát így azért ennek elég kicsi az esélye. De hátha. Szóval sport (egyenlőre csak napi 3 km gyaloglás, remélem az is megteszi a semmi után) és próbálom amennyire csak lehet lecsökkenteni a fehér lisztet és az édességet, és ino, valamint méhpempő... Mire kellene még a diétában figyelnem, mit hagyjak még el a siker érdekében? Akinek van tapasztalat már kérem ossza meg velem a "tiltólistát" ! Gondolom, minden amit szeretek és finom, rajta lesz :) Bocsi, hogy ilyen terjengős voltam, de kicsit lehangolódtam.
Én is egyetértek, annyi még, hogy azért kiborulni ér:-) Nekem pl. mindig 1 bizonyos zeneszám meghallgatása és az alatti bőgés a rosszkedv ideje és utána próbálok a jóra koncentrálni.
Azt se akarom, hogy szegény gyerkőc már eleve lelkifurkával érkezzen, hogy mennyit szomorkodtam miatta, amig nem talált ránk.
A jútyúbon az a baba bevonzós meditáció tényleg jó, megnyugtató.
Drága Gombus!!!
Minden szavadban magamra ismertem.Mi is már több mint 3 éve próbálkozunk és én is pár hónapja jöttem rá hogy attól hogy most még nem esek teherbe még boldog kis életünk van.Van egy szerető párom aki már annyiszor elmondta hogy bárhogy is lesz nem fog elhagyni csak azért mert nem esek teherbe.Igazából ez volt az egyik legnagyobb félelmem.Na és persze ott van a drága kiskutyánk aki minden nap mosolyt csal az arcunkra igazából ő segített át a nehéz időszakokon a puszta létezésével.
Szóval nem adtuk fel de nem görcsölök rajta mert mi is szülők leszünk így vagy úgy.Azt mondom ne azon keseregjünk ami nincs hanem örüljünk annak ami van aztán majd jön az a kis csoda az életünkben.Mindenkinek sok erőt és kirartást és mielőbbi csodát kívánok!!!!!!!!! :)
Ja és persze sokat számít hogy mennyire hiszel és bízol az orvosodban.Én mióta Dr.Sápyhoz járok most éreztem először hogy jó úton vagyunk :) :) :)
Sziasztok!
Kedvezményes áron megválnék 2 bontatlan doboz Inofolic-tól (60 tasak/doboz).
2014. júLiusában lejár a szavatosságuk.
10.800 Ft-ért szeretnék eladni egy dobozt.
(Az internetpatikán 11.980 Ft )
Át lehet venni személyesen Budapesten a 3-as vagy 4-es metró vonalán vagy más központi helyen.
Akit érdekel, kérem a pandamaci kukac gmail pont com email címen érdeklődjön.
Nekem szombat reggel megjött, ma kezdem el az első Clostys kúrát remélem segíteni fog.
Zöldbanán gratulálok!!!!!!!
Szia, Én kifejezetten rosszul viseltem ... nálunk már Én magam vetettem fel a pszichológust... aztán vmi átállt bennem, és az-az eszelős rákattantság elmúlt . Azt éreztem, hogy nem akarok öregkoromban arra gondolni, hogy a fiatalságomat "ciklustól-ciklusig éltem, és, hogy minden jót és rosszat ezen keresztül éltem meg. Úgy éreztem, hogy a beszűkült tudatállapotomban saját magamat zártam börtönbe. Persze most is mindent megteszek, és nem tudom félvállról venni a sikertelenséget .. de alapjába véve jól érzem magam, és egy csomó mindent megtanultam az elmúlt 3 éves "ámokfutásunk" alatt... szeretem, hogy az edzések és a normális étkezés az életem részévé vált .., hogy tudatosabb lettem, jobban megismertem magam a terhelhetőségem a stresszel kapcsolatban .. stb,
Szóval szerintem, ha időnként pityergünk az tök normális , hogy ha emellett azért képesek vagyunk megélni az élet más helyzeteit, élményeit is :)))
Meg kell mondjam őszintén, féltékeny vagyok Rád ezért a gyors sikerért, de természetesen minden jót kívánok Nektek, és örülök a sikereteknek!!! :)
Jó, hogy ilyen siker is van!!!
Viráganya, köszönöm, utánanézek ennek az Avivának is, hátha segít! Próbálom természetes módon megoldani a helyzetemet, ezért minden ötletre vevő vagyok! :)
Neked meg nagyon szorítok! Olvastalak Titeket már korábban is, most arra jutottam megjön-nem jön mi minden esetre addig is próbálkozunk. Sose lehet tudni alapon.
Az már nagyon jó,hogy már van pé-d.
Mindenképpen megìrom hogy milyen lesz a hónap vége,remélem pozitív. Mindenkinek kétcsíkos tesztet kívánok.
Köszönöm szépen Mindenkinek, őszintén tényleg meg vagyok döbbenve.
Mi először próbálkoztunk, védekezés nélkül.
Hát, beletrafáltunk a ciklus 10. napján kb, amikor elvileg a fogamzásra alacsony az esély.
De nem lehetetlen!
Sok sikert mindenkinek, majd jelentkezem, hogy mit mondott az orvos! :)
Zöldbanán, gratulálok, boldog és egészséges babavárást neked! :)
Lányok! Mindenkinek sok sikert a babaváráshoz - kezdődik a nyár, remélem, sok-sok kétcsíkos tesztünk lesz majd!
Képzeljétek, két hete műtöttek, de már peteérésem is volt az új ciklusban, szóval, remélem, szépen beindultak a hormonok, és augusztusban errefelé repül a gólya (aztán Felétek irányítom...:))) ) - puszi mindenkinek!
De aranyos vagy, köszi a biztatást!!! :) Remélem nálam is így lesz, mert nem akarok mindenféle hormonokat megint!
2 tasakkal iszok, reggel-este, és most vettem hozzá méhpempőt...hát majd meglátjuk.
Most eldöntöttem azt is, hogy próbálok diétázni is egy kicsit, és valamennyit mozogni.
Megértelek az elkeseredés miatt... :( De majd mindenkinek sikerülni fog! Én mindig arra gondolok és azzal nyugtatom, ma már annyi lehetőség van! Több ismerősöm is sokat küzdött, de végül mindenhol összejött! :) Te még ne add fel ezt a hónapot se!
Csak próbálkozzatok nyugodtan, az egyik barátnőm a ciklusa 2. napján esett teherbe, neki is mindig sokat késett, sosem volt rendszeres a ciklusa, és mégis láss csodát elsőre sikerült nekik :) Ritka szerencsés. Már a 2. babát várják. Én az elején voltam a legtürelmetlenebb, az első fél évet nehezen viseltem, minden hónapban sírás lett a vége mikor megjött. most már kicsit könnyebb lelkileg, de azért mindig reménykedem. Hány tasakkal iszol meg naponta? Én első 2 hónapban 2 tasakkal ittam most már csak 1-et.
Nagyon sok olyan esetről hallottam, h rendszertelen ciklus mellett is sikerült, ugyh csak nyugodtan babára fel!! :)
További ajánlott fórumok:
- Túl nagy a babám! Volt valakinél hasonló?
- Van, akinél így is összejött a baba?
- A 18. heti ultrahangon szívritmuszavart láttak a babámnál, valakinél történt már ilyen?
- A babámnak egyszerre jön az alsó oldalsó és középső metsző foga. Valakinél volt már hasonló?
- Bérczi Ildikó tévedett valakinél a baba nemét illetően a 12. heti ultrahang vizsgálaton?
- Volt valakinél Babavilág riportfilm forgatás?