Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? fórum

Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? (beszélgetés)

7090. szasza069 (válaszként erre: 7089. - Babyboo34)
2016. máj. 8. 20:52
nálam akkor fordult elő mikor tüsszentettem... :)
7089. Babyboo34
2016. máj. 8. 18:17

Reggel felkelés után kicsit szurkált baloldalt alhasam. Majd köhögéskor úgy belenyilalt, hogy nagyon rosszul esett.

A kórházban a szülésznő ismerős mondta is h kell a hely a babókánknak, nyúlik a méhszalag. Szerencsére azóta sem volt ilyen.

7088. Babyboo34 (válaszként erre: 7087. - Szasza069)
2016. máj. 7. 15:42

Az biztos.

Bár addig még 2 hét. Akkortájt meg már remélhető a mocorgását us érezni fogom.

7087. szasza069
2016. máj. 7. 10:06
Az elejèn nálunk is előfordult.de a doki megnyugtatott ha minden rendben van a babával akkor az együttlètből ő max csak a boldogságot èrzi.lehet nálatok is "jobb" lesz a helyzet az ultrahang után.
7086. Babyboo34 (válaszként erre: 7078. - Szasza069)
2016. máj. 7. 05:38
Az este én sem voltam másképp...az elejével nem is volt gond...csak utána nem is tudom...lehet páromban is a tudat hogy a babát nehogy érje valami; vagy nagyon arra koncentrált hogy csak óvatosan s kicsit...vagy mindez összességében, de a vége az lett hogy feladtuk...mellébújtam s aludtunk.
7085. krisztiv
2016. máj. 6. 21:15
LiaMaya! Veled mizujs?
7084. krisztiv (válaszként erre: 7074. - K.T.)
2016. máj. 6. 21:14
K.T. nagyon drukkolok Neked! De mivel csodababad van, hidd el, hogy minden rendben lesz, sot minden rendben van!!! :) Nagy drukk Nektek!
7083. krisztiv
2016. máj. 6. 21:11
Koszonom a valaszokat! :) Elvileg nemsokara peteeresem lesz, szoval ovu tesztezek, kivancsi vagyok, hogy az altalam eddig erzett dolgokat a teszt is kimutatja-e. Nagyon bizok ebben a honapban. A dokim amikor az inofolicot javasolta abban maradtunk , hogy juniusban menjek vissza felidoben, hogy megnezzuk van-e peteeresem. En akkor elhataroztam, hogy amikor juniusban megnez, akkor mar a babat latja. Szoval ennek igy kell lennie! :)
7082. szasza069 (válaszként erre: 7081. - Babyboo34)
2016. máj. 6. 20:09
ja így már értem.hát igen eléggé fura a doki hozzáállása...
7081. Babyboo34 (válaszként erre: 7080. - Szasza069)
2016. máj. 6. 16:36
Ő meg is érti. Csak a dokitól volt ez furcsa kicsit.
7080. szasza069 (válaszként erre: 7079. - Babyboo34)
2016. máj. 6. 16:06
Igen nálam is a sport melltartó a nyerő de azért azt nem tudom minden felsőhöz felvenni.Érdekes egy orvos... :/ nekem annyit mondott az orvosom,hogy óvatosan lehet próbálkozni kivétel az első és utolsó 3 hónap illetve ha vérzés vagy görcs lépne fel.erről a témáról mindenképp beszélj az orvosoddal és a pároddal.az ilyet meg kell beszélni!!a baba az első ezt neki is meg kell értenie!!!
7079. Babyboo34 (válaszként erre: 7078. - Szasza069)
2016. máj. 6. 15:42

Nekem a sport melltartó az ami bejött. Egyet vettem pár hete, de fogok még egyet venni, mert a sima melltartóim nekem sem komfortosak.

Másik témât illetőleg igen, pont nekem is mindig a baba jár az eszembe, s ez miatt többször elhessegettem még a gondolatot is... dokit ahogy kérdeztem, semmit nem nyilatkozott. Párom meg tudom mit érezhet, több kétértelmű meghegyzései is voltak, úgy mint régen is.

7078. szasza069 (válaszként erre: 7077. - Babyboo34)
2016. máj. 6. 14:59
hát ami a melles kérdést illeti nem tudok érdemben hozzá szólni mert engem a mellérzékenység is elkerült.zuhanyzás közben 1-2-szer éreztem, hogy kicsit érzékenyebb de nem annyira.viszont most délután el kell mennem vásárolni 1-2 új darabot mert a régiek kissé szűkösek :D sex :D hát az első 3 hónapban nem nagyon bújtunk össze és ha igen akkor is folyton a baba járt az eszembe,de az elmúlt két hétben igen csak megnőtt az igényem egy kis össze bújásra,persze csak finoman...szerintem ki kell tapasztalni, hogy kinek hogyan jó és ha nincs vagy csak kevés a sex az sem gond.a lényeg,hogy élvezzétek....! ;)
7077. Babyboo34
2016. máj. 6. 14:27

Nekem az elmúĺt 1 héten már nem fáj vagy érzékeby a mellem mint az elején volt; nagyobb mint régen de szerencse h nem érzékeny már.

Lehet ezt is az okozza h már a méhlepéby "önállóan dolgozik"?

Ha igen. Ti hogy álltok a sexet illetőleg párotokkal?

Mi elmúlt 2 hónapja hogy állandóan csak alszunk, gyakorlatilag mióra pozi lett a tesztem.

Párom már tuti rosszul viseli de nem mond semmit. Sokszor nagy a kísértés de ott van előttem hogy a babát nehogy valami érje..

7076. szasza069 (válaszként erre: 7074. - K.T.)
2016. máj. 6. 13:16
Teljesen normális, hogy aggódsz főleg az előzmények miatt de hidd el minden rendben van!!! A székrekedéstől is fájhat a hasad,sőt...!!milyen terhes vitamint szedsz? én femibiont és semmi gondom nincs az emésztéssel,talán a kevés vastartalma miatt.ha megemlíted az orvosodnak ezt a problémát lehet ő is másik terhesvitamint javasol.Nővérem is küszködött a székrekedéssel.neki a rostos baracklé és a szilva hozta meg a sikert :D
7075. Panni_80 (válaszként erre: 7074. - K.T.)
2016. máj. 6. 12:38

K.T., szeirntem minden rendben van veletek! A székrekedést és a pf fájdalmat az okozza, hogy még nem teljesen vette át a méhlepény a feladatot a sárgatesttől és a progeszteron termelés csinál ilyen tüneteket. viszont ez mostanában fog megtörténni nálad, és jobban leszel. Vannak, akik onnan sejtik, hogy két csík lesz, hogy a hasfájás lenyilal. Szóval, ez is normális.

De teljesen érthető, hogy a veszteség miatt, ami ért titeket, nem tudsz áttérni a zen hangulatos kismama módira.

Hétfőn nagyon drukk, hányra mentek?

7074. K.T.
2016. máj. 6. 12:22

Köszi szasza069 és Babyboo34!

Én ma vagyok 12+2. Sajnos nekem világ életemben székrekedésem volt, most meg fokozottan. Állandóan fel vagyok fújódva,feszül és olyan mintha szét akarna sokszor robbanni a hasam. A fájdalmak nem túl erősek és nem folyamatosak, általában az alhasamban vagy valamelyik petefészkem környékén érzem. Ami legjobban aggaszt, hogy olyan mintha átsugározna hüvelybe. Na ettől tudok bepánikolni igazán. Most pl. a bal petefészkem környékén ilyen kis nyilallásokat érzek. Egész nap számítógép előtt ülök, lehet, hogy ez nem tesz jót. Amint lehet megkérdezem az orvosom. Annyira szeretném ha minden rendben lenne, minden este ezért imádkozok.Ha minden rendben lenne, akkor május végén mennénk Felsőtárkányba a húgomékkal meg anyukámékkal. Még senki sem tudja a családból, jövő hét végén jönnek vendégségbe, akkor tervezzük elmondani. Olyan jó lenne..... :)

7073. szasza069 (válaszként erre: 7070. - K.T.)
2016. máj. 6. 12:12
Szia! ne aggódj minden rendben lesz! a has fájdogálás is normális.nekem is fájdogál.a doki azt mondta míg nincs erős görcs,feszülés addig teljesen normális mivel nő a baba így kell neki a hely. 19. hetet töltöttem be a héten és nincs olyan hét mikor vmelyik nap nem érzem hogy fájdogál picit de ez csak 1-2 nyilalás és utána semmi,de természetese éjszaka :) és az eredmény eléggé látványos :D jó nagy pocim van :D szóval csak nyugi,minden oké!!!!
7072. Babyboo34 (válaszként erre: 7070. - K.T.)
2016. máj. 6. 11:58

Szerencsére nekem nincs ilyen.

Derekam éjjel fáj mikor hátamon fekszek.

Hasam csak akkor ha felvagyok fújódva vagy mosdóba kell mennem.

De mien jellegű a fájdalmad?

7071. Babyboo34 (válaszként erre: 7068. - Krisztiv)
2016. máj. 6. 11:56

Nekem előtte kb 2 nappal.

Soha nem volt annyira erős vagy erősebb a csík mint ahogy azt írják hogy lennie kell.

Most is így volt mikor összejött a babucikánk.

7070. K.T. (válaszként erre: 7066. - Babyboo34)
2016. máj. 6. 11:49
Hú de jó ilyet hallani! Drukkolok Nekik is ismeretlenül! Remélem Ti jól vagytok!!! :) Rám a frászt hozza, hogy fájdogál a hasam... :(
7069. K.T. (válaszként erre: 7068. - Krisztiv)
2016. máj. 6. 11:47
Na én profi ovulációs tesztelő vagyok! Ha olyan halvány a csík, hogy csak napfénynél és nagyítóval látod akkor nem kell vele foglalkozni. Amikor már rendesen látszik (még ha halványabb is a másik csíknál) akkor 24-48 órán belül ovuláció. Nekem ez bejött. Február 23-án reggel 6:30 körül lett a teszt pozitív, 24-én szabit vettem ki és össze is hoztuk a csodababát! A Gabriel OVU LH tesztet használtam, nekem nagyon bevált. Nőgyógyásszal mindig megnézettem magam Uh-n, hogy lássuk pontosan belövi-e a teszt az időpontot és szerencsére mindig pontos volt. Viszont 29 napos ciklusnál volt olyan, hogy a 13. vagy a 14. vagy a 15. napon volt az ovuláció. Ezért mindig a 12. naptól használtam. Ahhoz, hogy pont jó időt "fogjak ki", reggel és este is használtam. Remélem tudtam segíteni és Neked is összejön a baba!! :) Hétfői UH miatt szurkoljatok!! Már szörnyű rémálmaim is vannak, tudat alatt rettegek. Pedig próbálom magam mással elfoglalni...
7068. krisztiv
2016. máj. 6. 10:03
Lányok, valaki használt ovu tesztet? Hány nappal ovu előtt kezdett el a tesztcsík megjelenni, akár halványan is?
7067. krisztiv
2016. máj. 6. 10:00
K.T. biztos minden rendben lesz a kis csodáddal. :)
7066. Babyboo34 (válaszként erre: 7064. - K.T.)
2016. máj. 5. 17:34

Itt hoxán belül is tudok valakit aki lombikra mindenféle vizsgálaton túl volt, majd a napokban lett pozi a hcg tesztje.

Drukkolok neki is hogy uh minden rendben legyen, egy csoda bekik is szerintem így hogy fizetős lombikra készültek volna...

7065. 49e1cf8936 (válaszként erre: 7063. - Orgona87)
2016. máj. 5. 14:21
Igen :D
7064. K.T. (válaszként erre: 7060. - Orgona87)
2016. máj. 5. 13:06
Ne aggódj, a csoda meg fog történni! Bár én csak akkor tudtam lelazulni amikor már az összes vizsgálaton túl voltam és minden rendben volt. Tőlem a Kaáliban ezeket a vizsgálatokat kérték (addig szóba sem álltak velünk): FSH, LH, ÖSZTRADIOL, PROLAKTIN, TSH, RÁKSZŰRÉS, UREAPLASMA, MYCOPLASMA, CHLAMYDIA, PETEVEZETÉK ÁTJÁRHATÓSÁGI VIZSGÁLAT, LAKTÓZ INTOLERANCIA, APC REZISZTENCIA, MTHFR, + a páromnak is és nekem is csináltak valami genetikai vérvételt aminek nem tudom a nevét, de jó húzós volt (30.000,- Ft/ 2 db vérvétel). Tiszta izgalomba voltam ezek miatt, de amit mindegyiken túlestem jött egy olyan hónap amikor elutazott a dokim és ugrott az inszem, így kb. 1% esélyünk volt arra, hogy megfoganjon a baba mégis spontán teherbe estem (2 missed ab után) 41 évesen. Szóval én vagyok az élő példa a csodára! :) ui: jövő hétfőig azért még teljes para van a tarkóredő vizsgálat miatt, úgyhogy szoríts!! De mi eddig még sohasem jutottunk el, ma vagyok 12+1!! :)
7063. Orgona87
2016. máj. 5. 11:33
Az inoflictól a wcre járás nektek is gyakoribb ?
2016. máj. 4. 16:54

Sziasztok!

Lenne egy doboz Inofolicom eladó 60 db 11.000 ft -ért. Ha valakit érdekel írjon.

7061. Orgona87 (válaszként erre: 7059. - Era871017)
2016. máj. 4. 11:54

kedves Era871017!

Ha ennyi nőgyógyász ajánlotta, akkor lehet h mégis érdemes megfontolni, hogy elkezded-e szedni az inofolicot.

Én már kb fél éve szedem a terhes vitamint, de nem tudom, h van-e értelme.

Az inofolicot 3 hete szedem. 3 hónapig mindenképpen szedni is akarom, kiváncsi vagyok, hogy lesz e pozitív hatása. Olyan sok pozitívumot hallottam róla, hogy hinni akarok benne, hogy nekem is használhat. Ha teheted szerintem ruházz be rá.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook