Én megkenem kívül belül vékonyan vajjal (uram olvasta hogy úgy jobb és tényleg :)), közé én a májusit szeretem, + egy szelet sajt, + néha (ha nem baj ha hagymaszagú vagyok másnap.:D) akkor vékony hagymakarikát (vagy zöld hagymaszárat:)), és beteszem a melegszenyasütőbe. :) mellé meg uborka, paprika, paradicsom hegyek. ha nincs, akkor nem. :D
Nálam változó. Sajtot mindenképpen rakok rá, meg az esetek nagy többségében csípős Pirosaranyat is.
Az alap a kenyér, arra jön rá általában parizer, vagy szalámi, gépsonka, esetleg bacon. Ezt picit elősütni, aztán, ha van akkor szelek rá főtt tojást. Arra Pirosarany, meg szeletelt, vagy reszelt sajt.
Van, hogy a sajtot és a Pirosaranyat felcserélem, de akkor az utóbbit csak a végén szabad rárakni, nehogy megégjen. Ja, és a kenyér egyik felét megpirítom, mielőtt a másikat megpakolom. :D