Induljon a banzáj! (beszélgetés)
Nahát Robika, ezt a megtiszteltetést :))))))))))))
Emlegetni, Engem, hogy jutott az eszedbe?
Na de hát, miért? :))))))))))))
írd már meg, megesz a kiváncsiság! ;)
Cilu mit mesélt????
Írtam fentebb mi újság.
Tegnaptól hosszúzok 2 héten át. Nem unatkozom, a Főnökömet igen unom:(
Vasárnap óta a gépemen nem volt semmi net.
Sz@rakodott, dühöngtem...."Tegnaptól hosszúzok 2 héten át. Nem unatkozom, a Főnökömet igen unom:(
Vasárnap óta hétfő estig a már feltelepített progin keresztül frissítettem a telót:( addig tilos volt használni. Kénytelen voltam kedvencemet otthon hagyni. Tök lassú a mobil :( nem a gép. . . . Szóval mindkét gépemen nem volt semmi net.
Sz@rakodott, dühöngtem. Megvártam, míg készen lett a mobilfrissítés és utána eszembe jutott, hogy mégsem raktam fel a legújabb képeket, már öregszem :( Feltöltöttem a képeket. A véneki 1 hetes nyaralás (1000) képeit rendezgettem, csoportosítottam, rakosgattam át mappákba, hogy ne foglaljon túl nagy helyet.
Ma hazajöttem, nem voltam valami remek hangulatban, ám az új gépemen meglepve látom, hogy MÁR VAN wifi!!! Ujjé, innen tudok netezni!!!! A meleg szobában lehetek télen is, nem kell a régi gépem helyén fagyoskodnom :) Lehet, hogy ezért szenvedtem sokat tavaly. . . .
Remélem idén nem lesz ilyen.
Tehát összefoglalva:
sem telóról, sem gépekről nem tudtam netezni. ertem a gépet". Most már nem kell verni a gépet :)))))))))))
majd cilu mesel neked:))
Veled?