Ikerbabák (beszélgetés)
Nekünk a doki a beba ha aktívot és ugyanebből a fajtából a bukós csecsemőknek valót írta fel.
Most elköszönök 3 hétre: megyünk Almádiba:) és ott nem lesz netem. Puszi mindenkinek, jó babázást!
Humana Dauermilch-et kapnak. Ti melyiket adjátok a fiúknak?
Hát azt meghiszem,hogy nagy hasad volt,hiszen óriási babók lettek!Ritka ekkora súly ikreknek,az biztos!Igen nálunk is volt és van hiszti,főleg 15 hónap után,nálunk mondhatom,hogy csak a Martin a hisztis,a Sztézsa nagyon ritkán,megtudnám számolni az egy kezemen,ő nagyon nyugodt kislány és türelmes,a bátyja teljesen ellentéte.Nálunk emlékszem a 15 hónapig teljes nyugalom volt,aztán kezdődtek,a hiszti nálunk a figyelem eltereléssel megoldható,ha valami kell és nem kaphatják meg,rögtön váltok teljesen más irányba,ami felkelti az érdeklődésüket,és abbamarad a hiszti!Nálunk ez vált be a hiszti kezelésére!Jó éjt!
Milyen tápszert esznek a lányok?
Sziasztok köszi még egyszer mindenkinek:)Mi még csak 10hónaposak vagyunk de a hiszti már itt is jelen:)Milán olyan cirkuszt tud rendezni ha valami nem ugy történik ahogy szeretné hogy csak na:)Laura sokkal nyugisabb ő szépen eljátszik egymaga is Milánnak meg anyahiánya van mindig:)megzabálom:)
szia!nálunk is programozott császár volt.a 38hét végén,bár még ők is maradtak volna.Nikolett 3600gramm,és 56 centi volt,Iván Adrián pedig 3400gramm,és 54 centi.akkora hasam volt már a végén,hogy eszméletlen,és csak 12 kilót híztam velük.a szőlővel majd próbálkozom,éppen ma reggel hozott egy kosárral a szomszéd néni.nálatok is volt 15 hónaposan hiszti korszak?sokszor olyan nyávogást rendeznek,hogy égnek áll a hajam.persze jelentéktelen dolgokon nyafognak.
Üdv.Pumukli!Tényleg gyönyörűek a gyerkőcök!
Szia!
Üdv. a csapatba!Édesek a manóid!
Ők a 38.héten születtek programozott császárral,ők még maradtak volna,csak az én szervezetem már nem bírta.Martin:3000gr és 52cm,Anasztázia:2500gr és 50cm.
Szőlőt 2 hete kaptak és azóta mindennap(most van itt az idénye),de szőlőlét tavaly ilyenkor adtam nekik centrifugával készítve.Szerintem nyugodtan adhatsz nekik,most finom.Nálatok hogy zajlott a szülés,mikor jöttek,mekkorák lettek?
Az Avent 1-es és 2-es van nekünk, de ezekből is eléggé habzsolnak a lányok. Viki szokott bukni is, viszont neki nem nagyon megy a büfi, talán azért. Evés után nem is merem őt azonnal vízszintesbe tenni, várunk mindig kicsit. A mi tápunk elég híg amúgy (nem kell keverni, csak önteni a dobozból), nincs különbség hogy milyen gyorsan isszák ezt vagy a tejet cumisból.
Szia!köszi:)
Savanna aventes-t nem próbáltad?Mi a 2est használtuk elég sokáig..
Üdv az újaknak!Szaporodunk!:-)
Szia!
Igen,már csak néha fordul elő és az is minimális.Csak a megfelelő lyukú cumit nem találom meg hozzá.Mi nukot használunk,de az a gond,hogy a pépek és főzelékeknek való cumival nagyon gyorsan megeszi a Barni már a 130 g-ot is.
A Nimrónak,meg szerintem túl kicsi az újszülöttek való cumi,mert ő neki 40 percbe is beletelik amíg megeszi az adagját.
Szia! Üdv a csapatban! Aranyosak a babák!
Sziasztok csatlakoznék én is 10 hónaposak a babáim Milán és Laura:)
Savanna:bevált a sűrűbb tápszer?Megszűnt a bukás?
Sziasztok!
Strada!Ti milyen cumisüveget és milyen lyukú cumit használtok a tápszeres etetésnél?
úgy hallom mennem kell rendet tenni.utána sétálunk egy nagyot.jók legyetek,ha előbb nem,majd holnap benézek.sziasztok!
Sziasztok!Remélem mindenki jól van!
Mi megkaptuk az első szurit és az első rotát.Végig mosolyogtak a dokira amíg vizsgálta őket,csak a szurinál tört el a mécses.Mindkettőjüket 56 cm-nek mérték,Dóri 4900,Zsófi 4800 gramm.
Andi:mindhárom gyerkőcöd gyönyörű!Gratulálok hozzájuk.
Én szőlőt most adtam nekik de imádják, meg a kukoricát! Ma addig hisztizett míg le nem mentem a boltba venni, mert mindig kuku-kuku kell!
Szia! Hát nálam is még csak szavak vannak de az egyre több!
De mindent megértenek, így igazán nincsenek rákényszeritva hogy többet beszéljenek!
A csajok is elvannak jól, de ha az egyik esetleg nincs a szobába a másik már megy keresni!
Nagyon bújósak, néha van vita valamin, mert mindegyiknek ugyanaz kell de utánna ölelgetik egymást!
változó,hogy mikor hogy viselik el egymást.egyszer pusziszkodnak,utána meg ölik egymást.a kisfiú eszméletlenül harapós,a kiscsaj inkább a hajtépésre esküszik.hányadik héten születtek a babáid?császár volt?és mekkorák voltak?adtál nekik 15hónaposan szőlőt?
Gyönyörűek!Megnéztem őket!
Szia!
Nálunk a kisfiú csinált először majdnem mindent 10 hósan,míg a kislányom 11 hósan indult el.Futni,lépcsőzni mindent előbb,majd pár héttel később a kislányom.Most beszéd téren is így van a kisfiam a csicsergősebb,de ha beindul a kislányom is mondja azokat a szavakat.Náluk a Martin a "főnök",de van úgy hogy nem engedi magát a kisasszony és akkor ő "főnkösködik".Úgy tudom én is,hogy a kislányok beszédesebbek,de nálunk nem így van,sőt iker ismerőseimnél is van több,hogy a fiú beszédesebb.Remélem most,ha szeptembertől bölcsisek lesznek,beindulnak!Minden gyereket más érdekli,ezért van az,hogy egyik gyerek ezt,a másik azt tudja elöbb.Különben milyen tesók?Jól elvannak egymással?
Nagyon szépek. Amikor gyakorlaton voltam, akkor is nagyon tetszettek az ikerpárok. Egy gyerek is olyan aranyos ,hát még kettő vagy több :)
szia!nálatok is úgy volt,hogy a kisfiú többet csicsergett mint a kislány?a lányom 11hónaposan már egyedül ment,a kisfiam viszont csak 13hónaposan indult el.viszont a kisasszony nem beszél szinte semmit,a kisfiú meg dumál egész nap.nem fordítva kéne lenni?
jó reggelt!tettem fel képeket a gyerkőcökről.