Ikerbabák (beszélgetés)
Hát megint én vagyok a változatosság kedvéért:(
Nem tudjátok,hogy meddig normális az ha bandzsít a baba?Eleinte tudom,hogy az,de 4 hónapos korra nem kellene,hogy elmúljon?
Haliho kivel mi újság?Strada,Zizr,Krisztike nagyon eltüntetek:(
Savanna mi a helyzet kakiügyben?
Etesz,hogy megy a szopizás?Te hogy vagy már?
Nagyon örülünk nektek Etesz!!!Gyere amikor csak tudsz,mesélj a babákról,hogy telnek a napjaitok!
Gyönyörűek!!!
Szia Timi!
Hogy vagytok?Hogy telt a hetetek?Hogy tetszik a munka?Hát a d.u-os héten nem látom a gyerkőcöket valami sokat,ez nagyon nem jó!Mire hazaérek már rég alszanak.Holnap leltározunk,ma szabadnapos vagyok,főztem,mostam,rendet raktunk,most a nagylány szórakoztatja a törpöket.Délután,ha az idő engedi elmegyünk játszótérre.Nagyon ügyesek,már a héten szó nélkül bemennek a bölcsibe és minden rendben velük.Remélem nálatok is minden rendben és jól van mindenki!További szép hétvégét és jó időtöltést kívánok!Puszi Helga
Köszi lányok!
Remélem nem lesz gondunk belőle!
Nálunk is zöld a kaki a tápitól.
Szerintem is normális.
Sziasztok!
Mi már túl vagyunk az első oltásom és szerencsére viszonylag jól tűrték a fiúk a megpróbáltatásokat.
A szuri után közvetlenül adni kellett nekik lázcsillapító kúpot,majd még egyet az fürdés után.Nimrónak volt egy kis hőemelkedése,de nem volt nyűgös ő sem.A dokim szerint 2 napig normális,ha van egy kis hőemelkedése a gyerkőcnek.
Mi most a kakival küszködünk.3 hete a Barni,1 hete a Nimró kakija is zöld és híg lett.A dokim szerint túl van etetve,azért zöld.De nem igazán értem,mert napjában 700-800 körül esznek és szerintem ez normális.Most új tápszert próbálunk,hátha az beválik náluk és minden rendben lesz velük.
Márti, Savanna, Strada...az első oltás után belázasodtak a picik????
Én 19én viszem őket, aggódom....Mit csináljak, ha belázasodnak??
Sziasztok!Valaki próbálta már közületek a lázmérő tappancsokat ami a babacsomagban volt?Mennyire hitelesek vajon?Összehasonlítottátok más lázmérő eredményével?
Strada,Savanna hogy viselték a gyerkőcök az első oltást?
Szia! Nekem 21 hósak!
Most volt Petrus névnapja mi dominót vettünk állatost meg pár keresőst az is állatos, nagyon ügyesen megtalálják a párokat, meg kaptak egy hercegnős képet a falra! Ők is imádnak rajzolni, még a gyurmát nem próbáltam, de jó ötlet!!
Kiváncsi vagyok ki mit játszik ebbe a korban könnyebb lenne milyen játékot érdemes venni nekik!
További szép napot mindenkinek!!!
Savanna jók az új képek láttam az iwiw-en.Nagyon nőnek a fiúk:)Miket csinálnak?Hogy álltok az éjszakákkal?
Majd hétfőn benézek,mert most netmentes hétvégét csinálok az egész családnak.
Szia!
Sajnálom,hogy Martin beteg lett,remélem már jobban van!
Köszi az érdeklődést!
Nálunk a kicsik már jól vannak,most Eszternek van mandulagyulladása,még a jövő héten sem lesz ovi.A nagylányom biciklitúrára megy holnap.,ő jól van.
A kicsik már forgolódnak,próbálkoznak a tárgyak után nyúlni,na és ami nagyon aranyos,hogy hangosan kacagnak.Meg lehet őket zabálni:)Nagyon szeretik nézni amikor Eszter bohóckodik.
Szia Márti!
Remélem jól vannak már a csajok és "megállt" a nózijuk!Mindenki jól van?Pici lányok mit csinálnak már?Mesélj egy picit róluk.
Ha lesz időm bekukkantok ide!
Neketek is szép és kellemes hétvégét kívánok!
Puszi Helga::))
Szia Timi!
Isten éltesse sokáig és jó egészséget,sok-sok örömöt,BOLDOG 2 ÉVES SZÜLINAPOT kívánok a lányoknak!!!:))))
Biztos nagyon édesek voltak a "nagy" lányok!
Bocsi de tényleg semmi időm,mindenhova csak futva benézek,aztán csinálom ami elmaradt aznap.
De jófej a főnököd!!!
Én is ilyet akarok!!!::)))
Az én főnököm igaz velem még nem volt olyan,de másokkal?!Hát nem szeretik sokan az biztos!
Sosem értem,hogy miért kell embernek,ha "hatalom"van a kezében fölényeskedni?!Mindig azt mondom sose tudni még,hogy nem fordul-e a kocka!
Hát a hetem elég fárasztó hozzá kell szoknom és persze ha hazajövök folytatódik a "második műszak".Tegnapelött a Martin belázasodott a bölcsibe,hasmenése is volt,de másnapra már csak höemelkedése volt,de még ma sem mehetett,de hétfőn már mehet.Hát féltem,hogy a Sztézsa,hogy fogja magát érezni a tesó nélkül,de hál istennek nagyon elvolt,evett,ivott,aludt mindent ahogy kell,néha-néha kereste a Tinit.Megyek még ezer a dolog,holnap is menni kell.Jó bulizást holnapra a csajoknak,biztos jól érzik majd magukat akkor is.Ha lesz időd írd majd meg milyen volt a buli!Jó hétvégét!Puszi Helga
Boldog szülinapot a csajoknak!
Mit vettetek nekik??
Amugy mivel játszanak legtöbbször? Én mindig gondban vagyok ilyenkor hogy mit vegyünk amivel szeretni is fognak játszani és nem csak egy játék lesz a többi mellett!
Köszi már jól vannak,2 nap volt elég rossz,amíg tele volt az orruk.Most ki vannak lőve,ilyenkor 2-2,5 órát alszanak.A nagylányom éppen most jött meg a suliból,Eszter pedig még oviban van.
Üdv.mindenkinek!!!