Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Ikerbabák fórum

Ikerbabák (beszélgetés)

❮❮ ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... ❯❯
2009. okt. 16. 22:35

Hát megint én vagyok a változatosság kedvéért:(

Nem tudjátok,hogy meddig normális az ha bandzsít a baba?Eleinte tudom,hogy az,de 4 hónapos korra nem kellene,hogy elmúljon?

2009. okt. 16. 16:57
Savanna használjátok már a hintát?Szeretik a fiúk?
2009. okt. 15. 22:46

Haliho kivel mi újság?Strada,Zizr,Krisztike nagyon eltüntetek:(

Savanna mi a helyzet kakiügyben?

Etesz,hogy megy a szopizás?Te hogy vagy már?

297. dbd904928a (válaszként erre: 294. - Lea23)
2009. okt. 14. 14:06
Arra a 42000-re gondolsz?Azt mindenki kapja,de nem kell intézni vele semmit szerintem.Majd 18 évesen felvehetik a gyerekek a kamatokkal együtt,de fizethetsz is be rá.
296. dbd904928a (válaszként erre: 295. - Etesz)
2009. okt. 13. 17:43

Nagyon örülünk nektek Etesz!!!Gyere amikor csak tudsz,mesélj a babákról,hogy telnek a napjaitok!

Gyönyörűek!!!

295. Etesz
2009. okt. 13. 16:29
Sziasztok! Bejelentkezem! :) Már én is az ikerbabázók táborát szaporítom!!! Igyekszem majd minél többször benézni. Remélem összejön a sok etetés között! :)
294. lea23
2009. okt. 13. 08:33
sziasztok.. ti kaptatok életkezdési támogatást a gyerkőcökre???ezt nem kellett intézni??ezt az államtól kapják??el sem hiszem....
293. badacsonyitimi (válaszként erre: 292. - Tenkne_helga)
2009. okt. 10. 20:45
Szia Helga!Örülök hogy jól vagytok,nálunk is minden oké!Szeretnek a bölcsibe,és már a keresztapjuk is vitte őket,akkor sem volt gond!Én ma is dolgoztam 7-től,12-ig,és már aludtak mire hazaértem!Fura,hogy mennyire megváltoztak,olyan kis önállóak lettek!Most nagyon sokat foglalkoznak egymással:Ha én du-os vagyok,akkor fél 7-re érek haza,így még kicsit lehetek velük:)!Nektek is szép hétvégét!Puszi,Timi!
292. tenkne_helga (válaszként erre: 281. - Badacsonyitimi)
2009. okt. 10. 11:25

Szia Timi!

Hogy vagytok?Hogy telt a hetetek?Hogy tetszik a munka?Hát a d.u-os héten nem látom a gyerkőcöket valami sokat,ez nagyon nem jó!Mire hazaérek már rég alszanak.Holnap leltározunk,ma szabadnapos vagyok,főztem,mostam,rendet raktunk,most a nagylány szórakoztatja a törpöket.Délután,ha az idő engedi elmegyünk játszótérre.Nagyon ügyesek,már a héten szó nélkül bemennek a bölcsibe és minden rendben velük.Remélem nálatok is minden rendben és jól van mindenki!További szép hétvégét és jó időtöltést kívánok!Puszi Helga

291. savanna
2009. okt. 9. 20:00

Köszi lányok!

Remélem nem lesz gondunk belőle!

2009. okt. 8. 21:50
Savanna bocsi hogy belekotyogok,de nekem is azt mondta a dokink,hogy a kaki színe az epefesték mennyiségétől függ.Ez viszont változhat,nem mindig egyformán hasznosítják a táplálékot,legyen az anyatej,vagy tápszer.Szerintem ha nem fáj a pocakjuk,szépen gyarapodnak,akkor nincs gond:)De azért járj utána,ez csak az én véleményem.Majd számolj be,hogy mi újság!
289. savanna (válaszként erre: 287. - Lea23)
2009. okt. 8. 21:34
Csak azt nem értem,hogy a kezdetektől fogva,ezt a tápszer eszik(Beba ha. bukós csecsemőknek) és a sárgás kemény kaki egyik napról a másikra lett híg és sötétzöld és a szaga is sokkal erősebb.
288. maninka
2009. okt. 8. 11:13

Nálunk is zöld a kaki a tápitól.

Szerintem is normális.

287. lea23
2009. okt. 8. 11:02
Teljesen normális a zöld kaki...az epe festék színezi zölddé, ami azt jelenti, h tökéletesen feldolgozza a szervezetük a táplálékot...
286. savanna
2009. okt. 8. 10:54

Sziasztok!

Mi már túl vagyunk az első oltásom és szerencsére viszonylag jól tűrték a fiúk a megpróbáltatásokat.

A szuri után közvetlenül adni kellett nekik lázcsillapító kúpot,majd még egyet az fürdés után.Nimrónak volt egy kis hőemelkedése,de nem volt nyűgös ő sem.A dokim szerint 2 napig normális,ha van egy kis hőemelkedése a gyerkőcnek.

Mi most a kakival küszködünk.3 hete a Barni,1 hete a Nimró kakija is zöld és híg lett.A dokim szerint túl van etetve,azért zöld.De nem igazán értem,mert napjában 700-800 körül esznek és szerintem ez normális.Most új tápszert próbálunk,hátha az beválik náluk és minden rendben lesz velük.

285. lea23
2009. okt. 8. 10:40

Márti, Savanna, Strada...az első oltás után belázasodtak a picik????

Én 19én viszem őket, aggódom....Mit csináljak, ha belázasodnak??

284. Bun Csilla (válaszként erre: 283. - Dbd904928a)
2009. okt. 6. 07:51
Igen én próbáltam éjszakára tettem a homlokára.
2009. okt. 6. 06:27

Sziasztok!Valaki próbálta már közületek a lázmérő tappancsokat ami a babacsomagban volt?Mennyire hitelesek vajon?Összehasonlítottátok más lázmérő eredményével?

Strada,Savanna hogy viselték a gyerkőcök az első oltást?

282. Bun Csilla (válaszként erre: 275. - Badacsonyitimi)
2009. okt. 5. 15:10

Szia! Nekem 21 hósak!

Most volt Petrus névnapja mi dominót vettünk állatost meg pár keresőst az is állatos, nagyon ügyesen megtalálják a párokat, meg kaptak egy hercegnős képet a falra! Ők is imádnak rajzolni, még a gyurmát nem próbáltam, de jó ötlet!!

Kiváncsi vagyok ki mit játszik ebbe a korban könnyebb lenne milyen játékot érdemes venni nekik!

További szép napot mindenkinek!!!

281. badacsonyitimi (válaszként erre: 277. - Tenkne_helga)
2009. okt. 5. 09:23
Szia Helga!Köszi a jókívánságokat,a buli nagyon jól sikerült!Remélem a Martin meggyógyult nár?!A csajok is náthásak voltak,de csak a nózijuk folyott,semmi más!A múlt héten a Flóra 3reggel is pityergett,de csüt-re feladta,persze a Petra mondta neki,hogy fejezze be a hisztit:)!Ma du-os vagyok,ilyenkor,ha szombaton is dolgozom,akkor 11-re megyek,ha nem,akkor 10-re!Remélem gyorsan elmegy a du!Én is lótok,futok,de ez most így jó!!!!Puszi,majd jelentkezz!Vigyázzatok magatokra!Szia,Timi!
2009. okt. 3. 08:19

Savanna jók az új képek láttam az iwiw-en.Nagyon nőnek a fiúk:)Miket csinálnak?Hogy álltok az éjszakákkal?

Majd hétfőn benézek,mert most netmentes hétvégét csinálok az egész családnak.

279. dbd904928a (válaszként erre: 278. - Tenkne_helga)
2009. okt. 2. 20:37

Szia!

Sajnálom,hogy Martin beteg lett,remélem már jobban van!

Köszi az érdeklődést!

Nálunk a kicsik már jól vannak,most Eszternek van mandulagyulladása,még a jövő héten sem lesz ovi.A nagylányom biciklitúrára megy holnap.,ő jól van.

A kicsik már forgolódnak,próbálkoznak a tárgyak után nyúlni,na és ami nagyon aranyos,hogy hangosan kacagnak.Meg lehet őket zabálni:)Nagyon szeretik nézni amikor Eszter bohóckodik.

278. tenkne_helga (válaszként erre: 271. - Dbd904928a)
2009. okt. 2. 17:43

Szia Márti!

Remélem jól vannak már a csajok és "megállt" a nózijuk!Mindenki jól van?Pici lányok mit csinálnak már?Mesélj egy picit róluk.

Ha lesz időm bekukkantok ide!

Neketek is szép és kellemes hétvégét kívánok!

Puszi Helga::))

277. tenkne_helga (válaszként erre: 272. - Badacsonyitimi)
2009. okt. 2. 17:39

Szia Timi!

Isten éltesse sokáig és jó egészséget,sok-sok örömöt,BOLDOG 2 ÉVES SZÜLINAPOT kívánok a lányoknak!!!:))))

Biztos nagyon édesek voltak a "nagy" lányok!

Bocsi de tényleg semmi időm,mindenhova csak futva benézek,aztán csinálom ami elmaradt aznap.

De jófej a főnököd!!!

Én is ilyet akarok!!!::)))

Az én főnököm igaz velem még nem volt olyan,de másokkal?!Hát nem szeretik sokan az biztos!

Sosem értem,hogy miért kell embernek,ha "hatalom"van a kezében fölényeskedni?!Mindig azt mondom sose tudni még,hogy nem fordul-e a kocka!

Hát a hetem elég fárasztó hozzá kell szoknom és persze ha hazajövök folytatódik a "második műszak".Tegnapelött a Martin belázasodott a bölcsibe,hasmenése is volt,de másnapra már csak höemelkedése volt,de még ma sem mehetett,de hétfőn már mehet.Hát féltem,hogy a Sztézsa,hogy fogja magát érezni a tesó nélkül,de hál istennek nagyon elvolt,evett,ivott,aludt mindent ahogy kell,néha-néha kereste a Tinit.Megyek még ezer a dolog,holnap is menni kell.Jó bulizást holnapra a csajoknak,biztos jól érzik majd magukat akkor is.Ha lesz időd írd majd meg milyen volt a buli!Jó hétvégét!Puszi Helga

276. badacsonyitimi (válaszként erre: 273. - Dbd904928a)
2009. okt. 2. 14:47
Köszi Márti,nagyon ari vagy!Neked meg jó babázást,az is nagyon szép korszak!(Most még nem beszélnek vissza neked:)!)Szia,Timi!
275. badacsonyitimi (válaszként erre: 274. - Bun Csilla)
2009. okt. 2. 14:45
Köszi Csilla!Legó most a sláger,órákig elépítgetnek,imádnak rajzolgatni,színezni,meg a gyurma!!!!Annyira édes dolgokat csinálnak belőle,tök kis ügyesek!Ők nem babáznak,így az kilőve,a tortájuk is thomasos lesz,mert holnap lesz a nagy családi buli!Neked mennyi idősek a babóid?Szia,Timi!
274. Bun Csilla (válaszként erre: 272. - Badacsonyitimi)
2009. okt. 1. 21:44

Boldog szülinapot a csajoknak!

Mit vettetek nekik??

Amugy mivel játszanak legtöbbször? Én mindig gondban vagyok ilyenkor hogy mit vegyünk amivel szeretni is fognak játszani és nem csak egy játék lesz a többi mellett!

2009. okt. 1. 21:07
Timi sok boldog szülinapot kívánok a lányoknak!
272. badacsonyitimi (válaszként erre: 268. - Tenkne_helga)
2009. okt. 1. 20:25
Szia Helga!Hogy vagytok?Mi tegnap betöltötük a 2.évet:)!Igaz a nagy buli csak szombaton lesz,de a napköziben is felköszöntötték őket,volt gyertya,feldíszített szoba,a nevük ki volt írva a falra színes betűkből,nagyon élvezték a csajok!Képzeld ma szólt a főnököm,hogy ha de-re megyek,menjek nyugodtan 7-re és maradjak 3-ig,ha így jó nekem!Annyira rendes tőle!Milyen újra a meló?Én állandó rohanásban vagyok,mindig mindent egyszerre akarok megcsinálni!Puszi,vigyázzatok magatokra!Majd jelentkezz!!!!Szia,Timi!
271. dbd904928a (válaszként erre: 270. - Tenkne_helga)
2009. szept. 29. 14:22

Köszi már jól vannak,2 nap volt elég rossz,amíg tele volt az orruk.Most ki vannak lőve,ilyenkor 2-2,5 órát alszanak.A nagylányom éppen most jött meg a suliból,Eszter pedig még oviban van.

Üdv.mindenkinek!!!

❮❮ ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook