Ikerbabák (beszélgetés)
Szia Timi!
Köszi,hogy szorítottál értem!Hát nem volt könnyű az első napom,de nem volt vészes!Megvolt a napi kilóméterem délutánra fájtak is a lábaim,pedig itthon is mentem,futkostam eleget,de az itthoni teljesen más.Majd belejövök!Ma szabadnapos vagyok,de holnaptól szombatig megyek folyamatosan.A manók elég jól ébredtek reggel 3/4 5-kor keltettük őket és mosolyogva ébredtek.Volt reggel a bölcsiben egy kis pityergés,de mire a férjem eljött(ő vitte őket),már nem hallotta őket,hogy sírnának.Jól érezték magukat,nem volt semmi gond egésznap,2 órát aludtak délben.Ma 3/4 8-ra vittem őket,egy picivel többet tudtak aludni,este 7-kor már aludtak és reggel 7-kor ébresztettem őket(azért 12 órát tudtak aludni).Örülök,hogy nálatok is minden oké és a lányoknak is sikerült megszokni a bölcsit!Most megyek főzni,a lakás kész,már a 3.mosást raktam fel,olyan furcsa,hogy a picik nélkül csinálom!Minden jót,kellemes,szép napot!Puszi Helga
Remélem nem haragszik érte,ha átmásolom:-)
"Hát. . . szaladósra sikerült!25. -én délután 5-kor hívott a munkahelyemen, hogy elment a dugó és a víz szinte egymás után(szó szerint kidurrant)Nagyok voltak a fiúk és nem bírta tovább a burok!
Fél hatkor már a kórházban voltunk addigra már a doki is ott volt:Volt CTG+ vizsgálat aztán papír munka utána már jött is az epidurál+ sóoldatos infúzió a hírtelen folyadék vesztésre!19 órakor már megvoltak a fiúk 1 perc külömbséggel!
Tamás 10/10 Krisztián 10/9(Ő neki az orr nyálkahártyája egy kicsit duzzatt volt ezért szörcsögött de már szépen javul!Tejcsi még nem nagyon van de probálkoznak erősen!Valószínű szerdán már hozom haza őket ha nem lesz sárgulás!
Remélem elég részletes voltam. . . "
S képek is vannak fent ahogy Márti írta:-)
Köszi :)
Majd a jövő héten írok már ide, csak mindig van valami.
Jó hétvégét!
Ja, és akkor gyógyulást a piciknek!
Szerencsére minket még elkerült a betegség.
Maninka láttam az új képeket.Nagyon szép formás babák!Az a kézfogós kép különösen tetszik.
Mi amúgy megint taknyosak vagyunk.Töményen kapják a bacikat a nagyoktól.
Szia Timi!
Hát,igen hála minden rendben ment és túl vagyunk a "nehezén" a beszoktatáson és tényleg ügyik voltak,remélem így megy tovább!Ha d.e. vagyok,akkor a férjem viszi őket reggel,bár ő is 6-ra megy,de ha ő késik v.mi miatt,akkor nincs probléma,ezért így beszéltük meg.Kb. fél 6-ra viszi a manókat,mert kb.20 perc mire a munkahelyére ér kocsival,így kb. 3/4 5-kor keltjük őket.Hát nagyon korán van,de ha d.u vagyok ,akkor elég 3/4 8-ra vinnem őket.Most ott tartunk,hogy fél 7-kor van fürdés és kb.7-kor már alszanak,így majdnem 10 órát azért tudnak aludni.Minden jót nektek és szép álmokat!Drukkolj majd hétfőn az első munkanapomon!Puszi Helga
Sziasztok!
Gondoltam bemásolom:-))
"Sziasztok!
Én Loni férje vagyok és tudatni szeretném, hogy ma 19:00-kor megszülettek az ikrek!!!!!!!
Tamás 3260g és 54cm
Krisztián 2860g 52cm
Mama és a Babák is jól vannak!"
Örülök,hogy jól vagytok!!!
Dóri sem nézegeti a kezét még.Éppen ma voltunk Debrecenben,ott kérdezték,de azt mondta a doki,hogy ez még nem jelent semmi rosszat.Nyúl már a tárgyak után,de még ritkán sikerül megfogni.Zsófi kicsit ügyibb,ő a kezét is elmélyülten tanulmányozza.
Engem a nagyok miatt furdal a lelkiismeret,sokszor nincs rájuk elég időm,Esztert eléggé megviselte a két kistesó.
Voltunk mi is már csípőszűrésen,ultrahanggal vizsgálták őket,de szerencsére rendben vannak.
Majd mesélj a vizsgálatról és hogy mi lett az eredmény.
Szerintem ne aggódj,biztosan hamarosan nézegetni fogják a kezüket:)
Szia Timi!
Szuperek ezek a csajok!Örülök,hogy minden simán,rendben zajlik!Nálunk is minden rendben volt,ettek,ittak szépen elaludtak,ők bő egy órát aludtak,majd uzsiztak és egésznap jó kedvűek voltak,semmi gond nem volt!Holnap mi fél 8-ra megyünk és d.u.3-ra megyünk értük.Azért nagy könnyedség hallani,hogy jól érzik magukat a bölcsiben,így könnyebb lesz oda figyelni majd a munkámra.Minden jót kívánok holnapra is!Jó éjt a kis családnak!Üdv.Helga
Krisztike,Maninka,Mimi,Kaniko és bocsi akit kihagytam,ha lesz időtök írhatnátok egy kis helyzetjelentést:)Hogy vagytok?Mekkorák vagytok?Miket csinálnak a babák?
Egyébként Mia tett fel új képeket a naplójába a lányokról,olyan édesek!
Szia Timi!
Örülök,hogy minden rendben nálatok!Minden oké nálunk is,már második napja ott alszanak szó nélkül és kb. egy órát.Ma már nem is volt pityergés,hanem integettek,szépen eljátszottak,ettek,ittak.Holnap már 9-től dél.u.3-ig lesznek egyedül,majd pénteken 8-tól d.u.3-ig.Látod ügyes csajsziaid vannak!Ha megszokják,még jobban fogják ott érezni magukat,legalábbis a gondozó néni(tapasztalat)szerint.Így legyen!Holnapról írok és te is írj ám!!!Nagy ölelést a családnak!Üdv.Helga
Szia Timi! :-)
Milyen ügyik már a lányok.Szoktalak olvasgatni!Tényleg nem jössz vissza dolgozni??
Olvastam hogy az egyik fórumon írtad hogy nem éreztél semmit a transzfer után.Sokan írják hogy görscöl a hasuk meg ilyesmi...Múlthéten még nekem is egy kicsit de a héten már nem... Nem érzek semmit és csak jövöhéten derűl ki hogy sikerűlt-e!Már megőrülök!!!
Puszi Bea!!!!!
Én is beadattam a lányoknak mert az én barátnőm is bent volt 2 hetet a klinikán a fiukkal!
Drága igaz, de megér ennyit !!!!
strada: Képzeld fél éve ismerőseim ikrei megfertőződtek rotával...1,5 évesek voltak akkor....majdnem 2hetet töltött bent a picikkel kórházban.infúzióval nyomták tele a bébiket...nagyon kiborulnék...én a 2hónapos oltásokkal adatom be nekik ezt is....
Egy baj van vele, nem támogatja a tb...naon borsos:(ha jól tudom a 2gyerkőcnek a 4vakcina 72ezer
Szia Timi!
Ez igen!Nagyon ügyik voltak a lányok!Semmi sírás?!Mi holnap alszunk ott!Most,hogy volt a hétvége,most is volt egy kis pityergés,de max 5 perc volt.Megbeszélem velük mindig,hogy anya elmegy,de jön értetek,abban a pillanatban elkezdenek pityeregni,mindig megígérik,hogy integetnek,de helyette eltörik a mécses.Utána minden oké,szépen eljátszanak,esznek,isznak.Kíváncsi leszek,hogy mi lesz holnap!Jövő héten több,mint 2 év kihagyás után újra munkába állok.Te mikor kezded a munkát?Minden rendben lesz és szeretni fogják a bölcsit!