Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Ikerbabák fórum

Ikerbabák (beszélgetés)

❮❮ ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... ❯❯
270. tenkne_helga (válaszként erre: 269. - Dbd904928a)
2009. szept. 29. 14:15
Kösz Márti!Igen furi volt menni dolgozni,közösségbe menni,de első napnak nem volt rossz,azért meg kell szokni,hogy újra "robot".Mindjárt indulok a manókért,azért ezerszer mindig arra gondolok,hogy most mit csinálnak,ha már futva fognak mennia bölcsibe,akkor már tényleg beszoktak!Remélem hamarosan így lesz!Jól vannak a kis és nagylányok?A picik meggyógyultak?Nagyok hogy vannak?
2009. szept. 29. 14:08
Helga örülök,hogy ilyen jól beszoktak a bölcsibe a gyerekek!Neked pedig jó munkát!Gondolom azért jólesett újra közösségben lenni neked is.
268. tenkne_helga (válaszként erre: 267. - Badacsonyitimi)
2009. szept. 29. 10:13

Szia Timi!

Köszi,hogy szorítottál értem!Hát nem volt könnyű az első napom,de nem volt vészes!Megvolt a napi kilóméterem délutánra fájtak is a lábaim,pedig itthon is mentem,futkostam eleget,de az itthoni teljesen más.Majd belejövök!Ma szabadnapos vagyok,de holnaptól szombatig megyek folyamatosan.A manók elég jól ébredtek reggel 3/4 5-kor keltettük őket és mosolyogva ébredtek.Volt reggel a bölcsiben egy kis pityergés,de mire a férjem eljött(ő vitte őket),már nem hallotta őket,hogy sírnának.Jól érezték magukat,nem volt semmi gond egésznap,2 órát aludtak délben.Ma 3/4 8-ra vittem őket,egy picivel többet tudtak aludni,este 7-kor már aludtak és reggel 7-kor ébresztettem őket(azért 12 órát tudtak aludni).Örülök,hogy nálatok is minden oké és a lányoknak is sikerült megszokni a bölcsit!Most megyek főzni,a lakás kész,már a 3.mosást raktam fel,olyan furcsa,hogy a picik nélkül csinálom!Minden jót,kellemes,szép napot!Puszi Helga

2009. szept. 28. 21:00
Szia Helga!Milyen volt az első mukanapod?Szorítottam Neked!!!Gyerkőcök hogy viselték a korán kelést?Én kezdek elerázódni az új feladatokba.Mi csak 2hét múlva megyünk 6-ra,mert jövő héten du-os leszek!Jó éjt!
266. babli (válaszként erre: 258. - Mimi02)
2009. szept. 28. 09:28

Remélem nem haragszik érte,ha átmásolom:-)

"Hát. . . szaladósra sikerült!25. -én délután 5-kor hívott a munkahelyemen, hogy elment a dugó és a víz szinte egymás után(szó szerint kidurrant)Nagyok voltak a fiúk és nem bírta tovább a burok!

Fél hatkor már a kórházban voltunk addigra már a doki is ott volt:Volt CTG+ vizsgálat aztán papír munka utána már jött is az epidurál+ sóoldatos infúzió a hírtelen folyadék vesztésre!19 órakor már megvoltak a fiúk 1 perc külömbséggel!

Tamás 10/10 Krisztián 10/9(Ő neki az orr nyálkahártyája egy kicsit duzzatt volt ezért szörcsögött de már szépen javul!Tejcsi még nem nagyon van de probálkoznak erősen!Valószínű szerdán már hozom haza őket ha nem lesz sárgulás!

Remélem elég részletes voltam. . . "

S képek is vannak fent ahogy Márti írta:-)

265. maninka (válaszként erre: 264. - Dbd904928a)
2009. szept. 27. 18:23

Köszi :)

Majd a jövő héten írok már ide, csak mindig van valami.

Jó hétvégét!

Ja, és akkor gyógyulást a piciknek!

Szerencsére minket még elkerült a betegség.

2009. szept. 26. 21:39

Maninka láttam az új képeket.Nagyon szép formás babák!Az a kézfogós kép különösen tetszik.

Mi amúgy megint taknyosak vagyunk.Töményen kapják a bacikat a nagyoktól.

263. tenkne_helga (válaszként erre: 259. - Badacsonyitimi)
2009. szept. 26. 20:58

Szia Timi!

Hát,igen hála minden rendben ment és túl vagyunk a "nehezén" a beszoktatáson és tényleg ügyik voltak,remélem így megy tovább!Ha d.e. vagyok,akkor a férjem viszi őket reggel,bár ő is 6-ra megy,de ha ő késik v.mi miatt,akkor nincs probléma,ezért így beszéltük meg.Kb. fél 6-ra viszi a manókat,mert kb.20 perc mire a munkahelyére ér kocsival,így kb. 3/4 5-kor keltjük őket.Hát nagyon korán van,de ha d.u vagyok ,akkor elég 3/4 8-ra vinnem őket.Most ott tartunk,hogy fél 7-kor van fürdés és kb.7-kor már alszanak,így majdnem 10 órát azért tudnak aludni.Minden jót nektek és szép álmokat!Drukkolj majd hétfőn az első munkanapomon!Puszi Helga

2009. szept. 26. 18:08
Látom vannak képek is.Gyönyörűek!!!
2009. szept. 26. 18:07
Gratulálok Loninak és jó egészséget a családnak!!!Milyen szép súllyal születtek!
260. dbd904928a (válaszként erre: 257. - Mimi02)
2009. szept. 26. 18:04
Fogalmam sincs,hogy mire utalhat,de szerintem ezen ne idegeskedj.Nem egyformák a gyerekek.Nálunk pl.a nagylányaim egyáltalán nem másztak,volt aki ijesztgetett,hogy ez ennek meg annak lehet a jele,de szerencsére kutya bajuk.De ha megnyugtat,kérdezd meg a gyerekorvost,bár sztem egyáltalán nem vagytok ezzel elkésve.
259. badacsonyitimi (válaszként erre: 254. - Tenkne_helga)
2009. szept. 26. 17:07
Szia Helga!Akkor a beszoktatást kipipálhatjuk:)!Ügyes gyerkőceink vannak!!!Ha 6-ra mész,akkor mikor kell az ikreknek kelniük?Én még a jövő héten kötetlen vagyok,majd utána élesbe!Jó hétvégét az egész családnak.puszi,Timi!
258. mimi02 (válaszként erre: 256. - Babli)
2009. szept. 26. 12:03
Gratulalunk,szep nagyok a babak!Csaszarral szulettek vagy siman?
257. mimi02 (válaszként erre: 255. - Dbd904928a)
2009. szept. 26. 12:03
Remelem igy lesz.Mi van akkor,ha nem nezegetik,kihagyjak???Mire utalhat?
256. babli
2009. szept. 26. 11:09

Sziasztok!

Gondoltam bemásolom:-))

"Sziasztok!

Én Loni férje vagyok és tudatni szeretném, hogy ma 19:00-kor megszülettek az ikrek!!!!!!!

Tamás 3260g és 54cm

Krisztián 2860g 52cm

Mama és a Babák is jól vannak!"

255. dbd904928a (válaszként erre: 252. - Mimi02)
2009. szept. 25. 20:58

Örülök,hogy jól vagytok!!!

Dóri sem nézegeti a kezét még.Éppen ma voltunk Debrecenben,ott kérdezték,de azt mondta a doki,hogy ez még nem jelent semmi rosszat.Nyúl már a tárgyak után,de még ritkán sikerül megfogni.Zsófi kicsit ügyibb,ő a kezét is elmélyülten tanulmányozza.

Engem a nagyok miatt furdal a lelkiismeret,sokszor nincs rájuk elég időm,Esztert eléggé megviselte a két kistesó.

Voltunk mi is már csípőszűrésen,ultrahanggal vizsgálták őket,de szerencsére rendben vannak.

Majd mesélj a vizsgálatról és hogy mi lett az eredmény.

Szerintem ne aggódj,biztosan hamarosan nézegetni fogják a kezüket:)

254. tenkne_helga (válaszként erre: 253. - Badacsonyitimi)
2009. szept. 25. 17:51
Örülök,hogy minden rendben van,ügyik a csajok!Mi a beszoktatással (2 hét) "végeztünk.Ma is szépen ettek,ittak,aludtak és jól érezték magukat.Ők is mások lettek,de jókedvűen.Hétfőtől megyek és d.e. leszek én is 6-ra járok.Hát elég korai lesz nekik,de este korán is fekszenek,hogy pihentek legyenek.D.u héten ráérünk 3/4 8-ra menni,akkor tovább alhatnak.További szép napot és kellemes hétvégét kívánok nektek!Üdv.Helga
253. badacsonyitimi (válaszként erre: 251. - Tenkne_helga)
2009. szept. 25. 17:15
Szia Helga!Vége az első bölcsis hétnek!Nagyon büszke vagyok a csajokra!Jól vették az akadályokat,mint ahogy a Te gyerkőceid is!Azt viszont ézrevettem,hogy mióta bölcsisek,itthon rakoncátlanabbak,jó nagy szájuk lett(eddig is volt):)!Már a héten voltam az új munkahelyemen,még a jövő héten tanulgatok,utána dolgozom!Akkor mi majd egyik héten 6-ra járunk:(!Puszi,nektek,jó hétvégét!
252. mimi02 (válaszként erre: 249. - Dbd904928a)
2009. szept. 25. 11:23
Szia MArti!Koszi,hogy szamon tartasz bennunket!Szoval tegnap voltunk a 3.honapos szurin.Sulyuk:5990g es 5740g,es mindketten 58cm hosszuak.Viszont ami aggaszt egy picit,hogy meg a kezuket nem nezegetik,amit mar kellene elvileg.Meg az is rossz,hogy nem tudok annyit foglalkozni veluk,mint az elso gyerekemmel,felek,hogy ez a fejlodesukben hatraltatja...????Marti te hogy vagy ezzel?JA es a lanyomnak laza a csipoje!!!Megyunk cs.szuresre.Tudtok errol vmit mondani?
251. tenkne_helga (válaszként erre: 250. - Badacsonyitimi)
2009. szept. 24. 21:08

Szia Timi!

Szuperek ezek a csajok!Örülök,hogy minden simán,rendben zajlik!Nálunk is minden rendben volt,ettek,ittak szépen elaludtak,ők bő egy órát aludtak,majd uzsiztak és egésznap jó kedvűek voltak,semmi gond nem volt!Holnap mi fél 8-ra megyünk és d.u.3-ra megyünk értük.Azért nagy könnyedség hallani,hogy jól érzik magukat a bölcsiben,így könnyebb lesz oda figyelni majd a munkámra.Minden jót kívánok holnapra is!Jó éjt a kis családnak!Üdv.Helga

250. badacsonyitimi (válaszként erre: 248. - Tenkne_helga)
2009. szept. 24. 11:29
Szia Helga!Örülök hogy bejelöltél!Neked is gyönyörű családod van:)!Tegnap már minden tökély volt a csajokkal!Mi 8-ra megyünk,és du 1/2 4-re megyünk értük!Tegnap már mindketten jó másfél órát aludtak,ettek rendesen,és nem pisiltek be egyszer sem!Nagyon büszke vagyok rájuk,ahogy gondolom teis!Pusza,írj majd!
2009. szept. 24. 10:39

Krisztike,Maninka,Mimi,Kaniko és bocsi akit kihagytam,ha lesz időtök írhatnátok egy kis helyzetjelentést:)Hogy vagytok?Mekkorák vagytok?Miket csinálnak a babák?

Egyébként Mia tett fel új képeket a naplójába a lányokról,olyan édesek!

248. tenkne_helga (válaszként erre: 242. - Badacsonyitimi)
2009. szept. 23. 18:40

Szia Timi!

Örülök,hogy minden rendben nálatok!Minden oké nálunk is,már második napja ott alszanak szó nélkül és kb. egy órát.Ma már nem is volt pityergés,hanem integettek,szépen eljátszottak,ettek,ittak.Holnap már 9-től dél.u.3-ig lesznek egyedül,majd pénteken 8-tól d.u.3-ig.Látod ügyes csajsziaid vannak!Ha megszokják,még jobban fogják ott érezni magukat,legalábbis a gondozó néni(tapasztalat)szerint.Így legyen!Holnapról írok és te is írj ám!!!Nagy ölelést a családnak!Üdv.Helga

2009. szept. 22. 19:48
Szia!Nem szólok,egyébként még betegállományban vagyok.Milyen fősuli? Hányadik napon tudtad h sikerűlt? Vérvételre kellett menned? Vagy otthon teszt ? Mesélj kicsit már nem emlékszem.
246. badacsonyitimi (válaszként erre: 245. - Szombatne)
2009. szept. 22. 19:39
Szia Bea!Igen nagyon ügyik a lányok,ma már ott is aludtak:)!A munkahely még képlékeny,kérlek ne mondj a Lacinak semmit,oké?!Van pár verzió,de ha a Karesz fősulira megy,nagyon meg kell gondolni minden lépést!Ne idegeskedj a babó miatt,nekem az ikrekkel semmi panaszom nem volt,tényleg a kajákon vettem csak észre!Hála minden rosszullét elkerült:)!Kívánom hogy teljesüljön a szívetek vágya,és hamarosan kiscsalád legyetek!!!!!!!!Puszi,Timi!
245. szombatne (válaszként erre: 242. - Badacsonyitimi)
2009. szept. 22. 16:49

Szia Timi! :-)

Milyen ügyik már a lányok.Szoktalak olvasgatni!Tényleg nem jössz vissza dolgozni??

Olvastam hogy az egyik fórumon írtad hogy nem éreztél semmit a transzfer után.Sokan írják hogy görscöl a hasuk meg ilyesmi...Múlthéten még nekem is egy kicsit de a héten már nem... Nem érzek semmit és csak jövöhéten derűl ki hogy sikerűlt-e!Már megőrülök!!!

Puszi Bea!!!!!

244. Bun Csilla (válaszként erre: 243. - Lea23)
2009. szept. 22. 12:28

Én is beadattam a lányoknak mert az én barátnőm is bent volt 2 hetet a klinikán a fiukkal!

Drága igaz, de megér ennyit !!!!

243. lea23 (válaszként erre: 240. - Strada)
2009. szept. 22. 10:52

strada: Képzeld fél éve ismerőseim ikrei megfertőződtek rotával...1,5 évesek voltak akkor....majdnem 2hetet töltött bent a picikkel kórházban.infúzióval nyomták tele a bébiket...nagyon kiborulnék...én a 2hónapos oltásokkal adatom be nekik ezt is....

Egy baj van vele, nem támogatja a tb...naon borsos:(ha jól tudom a 2gyerkőcnek a 4vakcina 72ezer

242. badacsonyitimi (válaszként erre: 241. - Tenkne_helga)
2009. szept. 21. 21:38
Szia Helga!Ma voltak több mint 3órát nélkülem,és tök ügyik voltak.Mi már holnap megpróbálunk ottaludni,hiszen csak 4-en vannak egyenlőre,tényleg családi napközi:)!Én már holnap is mehetnék dolgozni,de nem a régi helyre megyek(bár a főnököm még nem tudja)!Találtam itt helyben munkát,majd a héten beugrom párszor,és azt hiszem papíron okt.1-től.Te a régi helyedre mész vissza?Holnap szorítsunk egymásnak!Sok sikert,jó éjt!
241. tenkne_helga (válaszként erre: 237. - Badacsonyitimi)
2009. szept. 21. 19:40

Szia Timi!

Ez igen!Nagyon ügyik voltak a lányok!Semmi sírás?!Mi holnap alszunk ott!Most,hogy volt a hétvége,most is volt egy kis pityergés,de max 5 perc volt.Megbeszélem velük mindig,hogy anya elmegy,de jön értetek,abban a pillanatban elkezdenek pityeregni,mindig megígérik,hogy integetnek,de helyette eltörik a mécses.Utána minden oké,szépen eljátszanak,esznek,isznak.Kíváncsi leszek,hogy mi lesz holnap!Jövő héten több,mint 2 év kihagyás után újra munkába állok.Te mikor kezded a munkát?Minden rendben lesz és szeretni fogják a bölcsit!

❮❮ ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook