Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Így van jól fórum

Így van jól (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Így van jól (Történetek, mesék)

15. andilaci (válaszként erre: 13. - Smaragdzöld 🐉)
jún. 4. 12:57
Kíváncsi lennék a folytatásra!!!
14. libikóka (válaszként erre: 13. - Smaragdzöld 🐉)
jún. 4. 10:40

Ha van/ lesz kedved ,,tovább szőheted kedved szerint.

Ha nem ,, így is jó volt:)

13. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 12. - Libikóka)
jún. 4. 08:53

A történet csak az én képzeletemben folytatódik. Írás már nem lesz belőle.

Mivel a történetnek még közel sincs vége, nagyon hosszú lenne, míg elérnék a végére. Mert gondolatban máris van néhány csavar. Ennyit pedig képtelenség úgy összefoglalni egyetlen írásban, hogy csattanó is legyen.

12. libikóka (válaszként erre: 11. - Smaragdzöld 🐉)
jún. 3. 09:37
Várom:)
11. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 8. - Libikóka)
jún. 3. 09:30

Igen. Ha valamilyen szinten sérül is a gyerek, a mértéke nem mindegy. És az sem mindegy, hogy mi vezet odáig, hogy apa nélkül nőjön fel.

Persze ez itt egy befejezetlen történet. Előttük a jövő. És még mi minden kiderülhet...

10. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 5. - Anyagi)
jún. 3. 09:26

Sajnálom, hogy az a férfi, akit ismersz - végig magában hordozza az apja hiányát.

Mondjuk az nem derül ki, hogy miért nem ismeri az apját.

9. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 4. - Andilaci)
jún. 3. 09:22

A véleményedből is látszik, hogy mennyire másként tudunk elképzelni szituációkat.

Bár a történet nem rólam szól, de bizony vannak olyan nők, akik mernek bátor döntéseket hozni.

A történet itt most csak eddig tartott, és egy olyan erős, határozott nő felelős döntése volt, aki nem félt meglépni egy újrakezdést.

A történetből egyelőre csak annyi ismert, hogy egy férfi szó nélkül kilépett egy két éve tartó kapcsolatból, nem adott választ a miértekre. A gyerekről hallani sem akart. Évek múltán kezdett gondolkodni, de úgy tűnik - akkor már késő volt.

Ez egy nyitva hagyott történet, amit többen többféleképpen értékelnek, és véleményeznek. Akár egy fórumtémában.

Becsülöm, hogy te is vállaltad a véleményedt.

jún. 3. 09:18

Nekem is tetszett☺️,,én nem futottam el belőle az apanélküliség témájához.

Talán azért mert nem lesz mindenki sérült aki apa nélkül nő fel.

De tény,hogy jobb ha teljes a család.

7. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 3. - Kedvesenfanyar)
jún. 3. 09:11

- Örülök, hogy alapjában tetszett a történet.

- Nem igaz történet, csak egy kitalált sztori.

- Szeretem, hogy nem mindenben bólogatsz. Értem, és megértem, hogy te is a gyerek védelmében szólsz; és biztos vagyok benne, hogy sok gyerekben maradandó sérülést okoz(hat), ha azt gondolja, hogy a másik szülőjének nem kellett.

- Ebbe a kis szösszenetbe ennyi fért bele. A történetnek ezzel koránt sincs vége. Bennem már megfogalmazódott a folytatás is.

6. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 2. - Embertárs)
jún. 3. 09:04

Minden érző ember a gyerekeket sajnálja, ha a körülmények áldozatává válnak. És valóban "áldozatok", még akkor is, amikor nem szülői bántalmazás vagy eleve szülői alkalmatlanság miatt válnak sérültté. Hanem - mondjuk - épp egy ilyen esetben, mint ez. Persze az, hogy mennyire sérül egy gyerek, sok mindentől függ.

Ebből a kis részletből még sok minden nem derül ki.

Ez a történet szerencsére csak a képzelet szüleménye. 🙂

jún. 2. 20:39

Én is ismerek olyan férfit, aki sosem látta az apját...

Nem tett jót neki!

Élete állandó hiány, pedig már nem fiatal!

És nem is ismerné el soha - csak időnként mégis elejt egy mondatot...

jún. 2. 20:21
Bátor és céltudatos újrakezdő vagy az tuti aki nem félt radikális döntést hozni, és akár a külföldre költözést is megugrotta egy tiszta, boldog jövő érdekében.
3. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 1. - Smaragdzöld 🐉)
jún. 2. 19:19

Nagy élvezettel olvastam a történetet. Szépen megfogalmazott írás.

Nem tudom, kitalált vagy igaz.

Nagyon sokszor egyezik a véleményem a hozzászólásaiddal, de most nem tetszett a történet vége.

A gyerek miatt, mert a gyereknek joga van tudni, ki az apja.

Sok sérült emberrel találkoztam már, akik azért lettek azok, mert azt gondolták, nem kellettek a másik szülőnek. Ez egy hatalmas foltot hagy a gyermek lelkén.

2. Embertárs (válaszként erre: 1. - Smaragdzöld 🐉)
jún. 2. 12:37

Derék egy hölgy vagy!

Dávidot nagyon sajnálom! Ő is a körülmények áldozatává vált. Nyomj egy barackot a buksijára a nevemben!

Kívánom, hogy jöjjön meg nektek a kárpótlás!

(Én beleőrültem volna, ha nem lehettem volna az édesapám közelébe gyerekként.)

jún. 2. 09:35
Kaptál már gyomrost?

Ugrás a teljes írásra: Így van jól
Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook