Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Jaj ez nagyon szuper!:)
Minden rendben, most mar picit nyugodtabb vagy akkor?
Megjöttünk. :) 9,7 mm s petezsàk , 2,2 mm a szikhólyag. Mintha làtott volna pici pulzàlàst. Jövőhét csütörtökön újra megnêzzük. Teljesen megfelel 5 hetes terhességnek :)))
Jo reggelt!
Ird meg mi volt!
Én is lépek lassan, mert már mocorog a lányom, és kelni fog, apánk is jön lassan.
Szóval kellemes hétvégét mindenkinek.
Pusza
Na én lassan lépek lányok!
Megyek a kineziológushoz!
Szorítsatok!!! :-)
Sziasztok!
...aha, értem...hát figyi..az ovuteszt a hőmérőzéssel együtt már szinte biztos eredményt mutat, még ha csak utána is (pár hónap hőmérőzős hónap után látszik, hogy volt-e peteérés), szóval csak nézzünk előre! :-)
Sikerül és kész :-)
Először rohadt mérges voltam, főleg mert ugye elsőre pozitívnak gondoltam, miután leesett, hogy a függőleges nem tejesen fehér... Aztán meg már itt ülök és nevetek magamon, hogy mekkora idióta vagyok. Amúgy nem is én lennék, ha mindez nem velem történik meg.
Tényleg rá kell hagynom egy időre ezt a hogyan essek teherbe dolgot, mert úgy érzem becsavarodok teljesen. Szépen elmegyek dokihoz, vizsgáltasson ki tetőtől talpig, majd évvége felé újrapróbáljuk a dolgot. Este megbeszélem a párommal, de szerintem meg fogja érteni...
Annamari!
Nagyon sajnálom, hogy nem tudsz valami biztosat!
Ez a legrosszabb, a bizonytalanság :-(
Reméljük az orvos mondd neked valamit majd..
Peteérés sem biztos, hogy minden hónapban van, szóval nem biztos, hogy hormonbajok lehetnek..
Egyébként meg ha ilyen eltérőek a tesztek, akkor ki tudja, hogy nem volt-e akkor is jó, csak a teszt nem mutatta rendesen?!
Aha! Én is így gondoltam :-(
hát nem értem, hogy lehet ez...
Na hát igen :-) :-) :-)
Az idegességet nem ígérem :-), de igyekszem
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban