Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Szia!
Hát igen..azt olvastam, hogy ha lehet kb. pontosan ugyanabban az időpontban kell mérni a hőt...
Egyébként jó reggelt mindenkinek! :)
Felébredtem 5-kor, félórával hamarabb mint szoktam kelni, akkor 36,9 volt a hőm. Visszaaludtam és fél 8 körül keltem megint, ekkor már 37,2 volt. Jó nagy különbség...
Igyekszem :-)
Majd feltoltom a hogorbem....
Nem tudok mert nem latszik. Nagyon rossz a kep. De ezt negativnak veszem.
Szyl nbem szabasd feladni, planbe, hogy fent van a hod.
Hat akkor ezek johirek!!!! Lehet belole valami!
En is kezdek kicsit pesszimista lenni, tegnapi menzesz elotti feszultseg miatt. Tegnap fajt a hasam es a mellem is...most nem erzek semmit. :-(. Nem ertem en ezt...
A hom fent van...
Jo reggelt!
Negativ?
Jo reggelt!
A hom meg nem ment le. Tesztemltem egy homezot. De nem vagyok nar kiakadva varom a mensit.
Addig-addig, hogy megnéztem a méhszàjam, illetve néztem volna csak nem értem el. Ami viszont fura volt, hogy a hüvelyem összeszűkült, em ilyen szokott lenni...
Jó éjt!
Nalam a helyzet valtozatlan. Semmi nm faj viszont lett kremes folyasom delutanra. Shoppingolas utan leellenoriztem a mehszaj dolgot. Konnyen elertem es nm mondanam hogy nyitott de nm is zart.. :/ en mar a mensit varom nm a pozi tesztet.
Zoknibaba! Reggel irj h mi lett az eredmeny!
En most ugy elkeseredtem:/
Ne busuljatok csajok akinek most nem lesz pozi tesztje annak lesz a jovo honapba egyszerre nem lehetunk mind terhesek ;)
Amugy tuti megjon a mehszajam levan ereszkedve , eddig ezt meg soha nem figyeltem ma is tanultam valamit :)
Bár a mellem egyre érzékenyebb, mensi előtt múlni szokott az érzékenység. Reggel okosabb leszek. Na megjött férjem, innentől nem lesz időm gondolkodni. : )
Szép hétvégét! Megy a drukk, hogy ne jöjjön meg senkinek és hétfőn folytatjuk az izgulást!
Annamnari meg jo, hogy nhem lett ennbel kmolyabb gond. Szegenykeim. Usse ko a csizmat lenyeg, hogy jol vagytok.
Szyl kerlek ne keseredj el Anbamarinak iagaz van boldog anyukara van szukserge ababocaknak.
Mondtam a ferjemnek, hogy sirtam megvigasztalt, hogy enni ido utan nem szabad. Ket het mlva orvos.
Jajjj!!! Nem lett komolyabb bajotok?
Tegnap meg a fonokasszonyom esett el. Keze gipszben, laba is faj...valami van a levegoben
Kívàncsian vàrom a tesztek eredményét! Remélem pozitívat mutatnak majd!
Amúgy képzeljétek, hatalmasat estem a gyerekkel, magammal ràntottam szegényt. Nem tudom hogy sikerült, talàn megszédültem. Felhorzsoltam a térdem és az új csizmàm orràt.
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban