Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Betti nagyon jo, hogy ilyen pozitiv vagy.:)
Itt eleg borus ido van.:(
az biztos, hogy jó ötlet volt ez a fórum :-)
Nekem is nagyon jól esik beszélni veletek, főleg, hogy hasonló cipőben járunk :-)
Nagyon örülök neki :-)
Nektek is fog!
bízni kell benne, és az tény, hogy nekem segített a NEM folyton figyelése a testemnek, meg lehet az is, hogy a doki adott pár hónap időt, és mondta, hogy max. utána továbblépünk...szóval lehet ez is megnyugtatott...
Nem kell! Össze fog jönni, ha itt van az ideje! Így nyugodtan repülőre ülhetek 25-én és még sörözhetek is kicsit Münchenben. : )
Szerintem mindennek van oka, hogy miért úgy történik, csak sokszor utólag derül ki, ha kiderül. Szuper életem van, jó férjem, jó munkahelyem, nagyon rendes családunk. A baba az egyetlen problémánk. Mármint, hogy nem akar jönni. : ) De bízom benne, hogy jó orvost sikerült választanom és még idén baba lesz a pocakomba. : )
Ma nem nagyon leszek, fát hasogatunk segítenem kell. Tegnap kibújtam alóla, bent takarítottam. Meg míg nem jött meg, nem akartam megerőltetni magam a facipeléssel. : )
Szép napot!
Betti sajnalom, tenyleg. :((
Mi oszig adtunk idot magunknak. Addig dokibacsihoz se megyek.
Virag nagyon csinos kismama leszel. :)
Szyl nnyi erot ad, hogy sikerult Nalatok a baba. El sem hiszed...komolyan.
Sziasztok!!
Letettem a homerot es jo erzes volt. :) Nem is ertem miert nem hamarabb csinaltam ezt.
Nem leszek boldog, ha megjon, de most inkabb erre keszitem fel mnagam. Mar almomban mensiztem. Erre reggel mikor ferlkeltem hirtelen nem tudtam mi van.:)
Meg mindig semmit nem erzek, se mell erzekenyseg, na jo ha nagyon akarok tunetet szurkal a hasam, de ilyen eddig is volt.
Ha tenyleg volt ovum akkor a 9 dpo-n vagyok most. Nem tesztelek, meg ket napig, addig meg ha maszatolni kezdek akkor meg mar plane nem.
Lanyok nem is gondoltam volna, hogy ilyen sokjatoknal elmnent mar egy baba.:( En meg itt nyavalygok, a hulye a kis szorongasaimmal, mikor Nektek ennel sokkal rosszabb...:(
Megjött.
Több dokinál voltam, egyik se mondta, hogy probléma a rövid ciklus. Anyukámnak is rövid, mégis könnyen összejöttünk neki. De ettől függetlenül lesz valamiba háttérben.
Megbeszéltük férjemmel, hogy 1 évig próbálkozunk, ez letelt, majd 3 hónapig vezettem hőgörbét ovuteszteltem, ez is letelt. 18-án pedig megyek dokihoz, elvileg akörül lesz ovum.
Addig meg élvezzük az életet kettesben. : )
Masodik baba hamarabb latszik. Neked igy hamarabb fog :)
Annaval nem voltak rosszulleteid? En eddig nem hiztam. Most jott fel 1 kg.
Még az az igazi rosszulléteim nincsenek, azok Annánál is kb. 6-7 hetesen kezdődtek, addig még két hét :-), persze nem biztos, hogy ugyanolyan lesz :-)
Inkább az az Utrogestan okoz tüneteket...kíváncsi leszek, hogy ma jobb lesz-e
Szyl szivbol gratulalok!!!! Ez nagyon jo hir!!!!
Annamari, Honey, Zokinaba, nagyon jo lenne ha nektek is osszejott volna! :)) olyan kivancsi vagyok! :)
Virag! En alapbol egy joo nagy has vagyok, es nem palcika testen, a te pocakodban legalabb lakik egy kismano :))
Amúgy kb. nekünk is így volt...nekem is májusban volt, és utána három hónap kihagyás, és szeptembertől próbálkozás...
Hogy vagy?
Örülj neki, hogy nő a pocakod!
Már én is várom ezt az időszakot, ráadásul most egy-két kiló felesleg van rajtam, és persze a hasamon, szóval lehet, hogy hamarabb fog látszani...
Jo reggelt lanyok! Kepzeljetek mar total elmultak a rosszulleteim :)
Szyl levaltott ::)))
Betty meg nem feladni!!! Annamari , Honey ereztek mar valamit?
Zoknibaba nem tesztelsz? Szerintem neked is sikerult!
Igen, múlt vasárnap is dolgoztam.
Hogy érzed magad? Vezetsz görbét? Ha igen megnézhetem? Kíváncsi vagyok egyformán állunk-e. :-)
Szia!
Nagyon sajnálom...:-(
Tudom, hogy azonnal szeretnéd, hogy újra terhes legyél..tavaly nekem is 6 hetesen ment el a baba, és be is kellett fejezni :-(
..de általában 3 hónapot javasolnak, ez a minimum, mert a szervezetnek kell, hogy helyreálljon.
Lehet, hogy az orvosod mást javasol, de szerintem azt mindenképp várd meg.
Lehet, hogy mert nem kellett befejezni, azt mondja, hogy próbálkozhattok, nem tudom...de szerintem mindenképpen menj el hozzá, és addig védekezzetek..
Na az jó!
Akkor az ovu utáni cicibedurranás :-)
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban