Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Sziasztok! Végre ideértem. : )
Elutaztunk egy picit pihenni, majd utol kellett érnem magam a munkába. Így a hosszú hétvégén kipihentem az utazást és a hajtást. : )
Szép lassan elkezdek visszaolvasni, de ma nem jutok sokáig, álmos vagyok. : ) Hiányoztatok!
Most 4 nappal előbb megjött a kelleténél, így most kimaradt az izgulós rész. Hajrá május!
En is gratulalok!! :-)
Ugye milyen jo latni es hallani?
Akkor hany hetes is vagy?
Jajj de jóóó!!!
Nagyon örülök, csuda jó hír ez mára! :-)
Imádom az ovis anyák napját:). Soha nem értettem anyukámat, hogy miért pityereg, tavaly óta viszont én is azt teszem. Elmondhatatlan érzés, ahogyan közösen mondják a versikét és közben végig téged néz a gyereked :)! A héten kettőre is megyek :).
Fényképezőgépet vigyél, meg zsepit! Kellemes anyáknapját!
De aranyos!
En meg most megyek eletem elso anyaknapi musorara az oviba :-)
Kinek mi fer bele...ha megengedhetitek magatoknak... :-)
Egyebkent en olyan orvost valasztottam aki genetikus nogyogyasz, nem mellesleg jo ultrahangos is...:-). A maganrendelojeben van uh gep is...szoval mindent nez :-)
Azt ugye tudod, hogy már nem kötelező vizsgálat az AFP? Ha nem kéred, nem kötelező.
sziasztok!
Csak egy kis időm van, nem nagyon tudok írni..
Hát, mit ne mondjak, most érzem, hogy ez másállapot..egész nap rosszul vagyok...és még egy hónap! :-( Jó lenne már ott tartani. Ma vettem homeos bogyót...eddig nem érzem hogy nagyon használna...de hát még csak ma kezdtem el...hátha...röviden ennyi..mennem kell..sok a meló..és most hamarabb lelépek, megyek anyáknapi ünnepségre..:-)
Holnaptól meg nem lesz gyerkőcöm :-(, a héten rengeteget dolgozunk, anyósomék elviszik egy hétre, még sosem voltunk nélküle, biztos nagyon furi lesz :-(
Sziasztok! Kepzeljetek este leegett a szembe levo tarsashaz teteje es jo par lakas :( szaladtunk le at ne terjedjen hozzanka tuz. Benne volt lesz a hirekben tvben.
Tegnap paromtol kaptam a babank neveben eletem elso anyak napi rozsacsokrat :))) nagyon meghatodtam. Holnap nodoki . Kiertekeli a leleteimet es ad beutalot afp re.
Remelem jol vagytok meg nemvolt idom visszaolvasni mert embert tanitok be a helyemre. Szep napot mindenkinek!
Ettől ne félj! :)
A fogorvos kötelező terhesen, mert ha alapból nincs rendben, akkor a terhesség/szoptatás végére jöhet a protkó :D
Nálunk nem volt tervezett a baba,nem is mentem előtte rendbe tetetni a fogaimat, viszont a védőnő elküldött a kötelezőre, ahol kiderült, hogy van a tömés alatt 13 lyukas fogam... 4 hónapig jártam folyamatosan fogorvoshoz... Első alkalommal fogkő leszedés, aztán csinálta 2esével a fogaimat, mivel csak annyit tudott érzésteleníteni, de nem volt semmi baj, és szerencsére a baba is jól volt, meg a fogaim is megmaradtak :D
Állítólag az az érzéstelenítő nem a vérkeringésbe jut,hanem helyileg felszívódik. Szóval ne félj,menj inkább!
Sziasztok Lányok!
Ihoney: Menj el fogorvoshoz nyugodtan, sőt mindenképp, ne romoljon tovább. Nem hiszem, hogy attól ment el az ismerősöd babája, ott valami más gond lehetett:(. Szegények:(.
Annamari: válts orvost! több szem, többet lát. És ajánlom a cickafarkfű teát. A ciklus első 2 hetében kell inni, reggel éhgyomorra. Állítólag minden női bajra jó, még ülőfürdőnek is lehet használni. És ne a filteres kiszerelést vedd. Volt hogy én is ittam a hormonproblémáimra és nekem akkor rendbe tette (meghozta időre a mensit). Mondjuk lehet hogy amúgy is megjött volna időben, de én a cickafarkfűre fogom.
Egyébként én is xepillel teszteltem, azon lett pozitív.
Beatrix: ez az első hónap! nem szabad elkeseredni. meg azt írtad, hogy minden nap voltatok együtt. Az nem jó, nem tud újratöltődni a fegyver :)! Mi úgy csináltuk a férjemmel, hogy első nap este, harmadik nap reggel, 4. nap este. Így van ideje elég spermiumnak termelődni. Meg azt olvastam valahol, hogy általában reggel történik meg a peteérés. Ha tudod pontosan melyik nap, akkor érdemes aznap reggelre időzíteni.
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban