Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Idén: baba a pocakban! fórum

Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)

4134. EMBetti83
2014. máj. 5. 21:36
Üdv az újaknak!
4133. EMBetti83 (válaszként erre: 4126. - Lhoney)
2014. máj. 5. 21:33
De jó! Csak így tovább!
4132. EMBetti83
2014. máj. 5. 21:31

Sziasztok! Végre ideértem. : )

Elutaztunk egy picit pihenni, majd utol kellett érnem magam a munkába. Így a hosszú hétvégén kipihentem az utazást és a hajtást. : )

Szép lassan elkezdek visszaolvasni, de ma nem jutok sokáig, álmos vagyok. : ) Hiányoztatok!

Most 4 nappal előbb megjött a kelleténél, így most kimaradt az izgulós rész. Hajrá május!

4131. zoknibaba
2014. máj. 5. 20:53
Honey gratulalok!! Ez szuper. :)
4130. TF-Virág (válaszként erre: 4126. - Lhoney)
2014. máj. 5. 20:40
Gratulalok! :)) jo, hogy rendben van minden!
4129. lhoney
2014. máj. 5. 19:32
Valóban jo érzés :) nem bírom fogni fel 6+3 vagyok
4128. jszyl (válaszként erre: 4126. - Lhoney)
2014. máj. 5. 19:10

En is gratulalok!! :-)

Ugye milyen jo latni es hallani?

Akkor hany hetes is vagy?

4127. Annamari23 (válaszként erre: 4126. - Lhoney)
2014. máj. 5. 18:27

Jajj de jóóó!!!

Nagyon örülök, csuda jó hír ez mára! :-)

4126. lhoney
2014. máj. 5. 17:42
Na halli megjottem csudi jo volt ott van látszik es dobog a kis szíve valami csuda szépen nagyon jo volt :) egyelőre sokat meg nem lat 0,62 cm crl es 2 nappal kisebb mint ahogy en számoltam hihetetlen esküszöm :)))
4125. BlueJasmine (válaszként erre: 4121. - Motoroslany11)
2014. máj. 5. 15:00
Szerintem egészségügyileg is... Én Dr. Timmermann Gáborhoz jártam ultrahangra, és tényleg nagyon profi, stb... Ebben a tekintetben elég akkor csak a down szűrés miatt jobb orvoshoz menni, végül is elvileg 35 éves kor fölött mondják,hogy figyelni kell... Na de ami téged megnyugtat. Én nem rábeszélni akartalak :) Nálunk mondjuk (nálam) első baba, több nem is lesz, ezért szerettem volna mindent. De itt más a helyzet :)
2014. máj. 5. 14:58

Imádom az ovis anyák napját:). Soha nem értettem anyukámat, hogy miért pityereg, tavaly óta viszont én is azt teszem. Elmondhatatlan érzés, ahogyan közösen mondják a versikét és közben végig téged néz a gyereked :)! A héten kettőre is megyek :).

Fényképezőgépet vigyél, meg zsepit! Kellemes anyáknapját!

4123. jszyl (válaszként erre: 4121. - Motoroslany11)
2014. máj. 5. 14:50
Szerintem ha az orvosod odakuldott az sztk-ba...akkor tuti megbizik bennuk, szoval en biztos nem csinaltatnek 4d-s uh-t. Kesobb mikor no, sokkal szebb 4d-s uh-t lehet csinaltatni. A 28-32. Het kozott a legszebbek :-)
4122. jszyl (válaszként erre: 4110. - TF-Virág)
2014. máj. 5. 14:47

De aranyos!

En meg most megyek eletem elso anyaknapi musorara az oviba :-)

4121. motoroslany11 (válaszként erre: 4119. - BlueJasmine)
2014. máj. 5. 14:47
Igen, értem az érveidet, hogy adnak egy csomó pluszt, meg fotó, stb, de ha csak az egészségügyi részét nézzük vagyis azt, hogy vajon magasabb %ban szűrik e ki az esetleges fejlődési rendellenességeket... Azon dilemmázom, hogy kell e nekem most ilyen, 31 évesen. Eddig 2* végigcsináltam a terhesgondozást magándokival, de a genetikai uh-kra ő is az sztk-s rendelésre küldött, attól függetlenül, hogy ő is megnézett.
4120. jszyl (válaszként erre: 4119. - BlueJasmine)
2014. máj. 5. 14:45

Kinek mi fer bele...ha megengedhetitek magatoknak... :-)

Egyebkent en olyan orvost valasztottam aki genetikus nogyogyasz, nem mellesleg jo ultrahangos is...:-). A maganrendelojeben van uh gep is...szoval mindent nez :-)

4119. BlueJasmine (válaszként erre: 4114. - Motoroslany11)
2014. máj. 5. 14:41
Szerintem megéri... :) Mi csak magán helyre jártunk 4D-re, integrált tesztet is ott csinálták, és nem is csak az, hogy 9 hetesen megmondták hogy lány, hanem minden vizsgálatról kaptunk vagy 10-20 képet, DVD-t, és ez benne van az árban. :) Most ha azt nézzük, hogy kb 4-5 ilyen alkalom van (a sima ultrahangon kívül), akkor 60-70 ezerben van ez az egész. Én még a mai napig nézegetem,ahogy csuklik a pocimban :D Örülök, hogy megvan minden felvétel,és nézegethetem. És az albumot is úgy csináltam, hogy a 9 hetes ultrahangtól kezdve. :) Az is Ő volt :) Mondjuk én terhesgondozásra is magán orvoshoz jártam, és nem 4D-s gép van nála, de arról is mindig kaptam 1-2 képet.
4118. jszyl
2014. máj. 5. 14:41
Kepzettek is az orvosok....ez lemaradt :-)
4117. jszyl (válaszként erre: 4114. - Motoroslany11)
2014. máj. 5. 14:40
Szerintem vannak joval olcsobb uh vizsgalatok. Meg a 4D-s sem kerul ennyibe. Szerintem ha valamelyik klinikan nezeted meg sztk alapon, ott sem tevednek. Eleg felszeltek azert a korhazak, es
4116. jszyl (válaszként erre: 4113. - Bejcsi82)
2014. máj. 5. 14:37
Hat en akkor csinaltatnam meg ha a kombinalt tesztet kihagynam..akarhogy is nezzuk, ha idoben veszik le, akkor az afp nagyon is mervado tud lenni...hozzateszem: ha tenyleg a megfelelo terhessegi hetben!
4115. Florina87 (válaszként erre: 4113. - Bejcsi82)
2014. máj. 5. 14:16
juliustól nem kötlező. Mi még beleesünk
2014. máj. 5. 14:16
Egyik ismerősöm most 23 hetes és ő váltig állítja, hogy inkább megy egy magánklinikára 30 ezerért uh-ra, mint pl az sztk-ba (ahol mellesleg jóminőségű uh gép van), ahová minden héten külsős uh orvost hívnak. Szerintetek érdemes külön fizetni a vizsgálatért, ha alapvetően megbízik az ember a közegészségügyben? Vagyis ott is megnéznek mindent, csak lehet hogy nem mobdják el szépen mosolygósan azt, hogy pl a bal kezén is megvan mind az 5 ujj. Értitek, hogy mire gondolok?
4113. bejcsi82 (válaszként erre: 4110. - TF-Virág)
2014. máj. 5. 14:10

Azt ugye tudod, hogy már nem kötelező vizsgálat az AFP? Ha nem kéred, nem kötelező.

[link]

4112. jszyl
2014. máj. 5. 13:44

sziasztok!

Csak egy kis időm van, nem nagyon tudok írni..

Hát, mit ne mondjak, most érzem, hogy ez másállapot..egész nap rosszul vagyok...és még egy hónap! :-( Jó lenne már ott tartani. Ma vettem homeos bogyót...eddig nem érzem hogy nagyon használna...de hát még csak ma kezdtem el...hátha...röviden ennyi..mennem kell..sok a meló..és most hamarabb lelépek, megyek anyáknapi ünnepségre..:-)

Holnaptól meg nem lesz gyerkőcöm :-(, a héten rengeteget dolgozunk, anyósomék elviszik egy hétre, még sosem voltunk nélküle, biztos nagyon furi lesz :-(

4111. TF-Virág (válaszként erre: 4091. - Lhoney)
2014. máj. 5. 13:08
Szurkolok! :)))
4110. TF-Virág
2014. máj. 5. 12:56

Sziasztok! Kepzeljetek este leegett a szembe levo tarsashaz teteje es jo par lakas :( szaladtunk le at ne terjedjen hozzanka tuz. Benne volt lesz a hirekben tvben.

Tegnap paromtol kaptam a babank neveben eletem elso anyak napi rozsacsokrat :))) nagyon meghatodtam. Holnap nodoki . Kiertekeli a leleteimet es ad beutalot afp re.

Remelem jol vagytok meg nemvolt idom visszaolvasni mert embert tanitok be a helyemre. Szep napot mindenkinek!

4109. BlueJasmine (válaszként erre: 4100. - Lhoney)
2014. máj. 5. 12:28

Ettől ne félj! :)

A fogorvos kötelező terhesen, mert ha alapból nincs rendben, akkor a terhesség/szoptatás végére jöhet a protkó :D

Nálunk nem volt tervezett a baba,nem is mentem előtte rendbe tetetni a fogaimat, viszont a védőnő elküldött a kötelezőre, ahol kiderült, hogy van a tömés alatt 13 lyukas fogam... 4 hónapig jártam folyamatosan fogorvoshoz... Első alkalommal fogkő leszedés, aztán csinálta 2esével a fogaimat, mivel csak annyit tudott érzésteleníteni, de nem volt semmi baj, és szerencsére a baba is jól volt, meg a fogaim is megmaradtak :D

Állítólag az az érzéstelenítő nem a vérkeringésbe jut,hanem helyileg felszívódik. Szóval ne félj,menj inkább!

4108. lhoney (válaszként erre: 4106. - Motoroslany11)
2014. máj. 5. 10:36
Szoritunk neked hogy minden rendbe legyen :)
4107. lhoney
2014. máj. 5. 10:35
Meg en is megiszom a kavet de lehet h mar nemsokara nem fogom nalunk fele van egy mondas minek a vege az h a medve nem jatek hat ez a hanyinger sem az par napja meg elveztem enyhe volt de ma kikeszitett reggel ota kinoz es kegyetlen mostmar egyutterzek veled jszyl :)
2014. máj. 5. 10:25
Én egyébként egész jól vagyok, a kávét még kívánom és napi egyet engedélyezek is magamnak. Néha fog el enyhe émelygés, hányinger, hasszurka, ilyenek. Meg nem tudok egyszerre sokat enni. Nekem márc 27-én volt az utolsó mensim, viszont a ciklusom 35-40 naposak voltak és a kalkulátorok szerint 5 hét 4 napos vagyok. De szerintem ez 1 héttel kevesebb, mivel 35 napos a ciklusom legalább. Na mindegy, majd a doki megmondja uh alapján. Jövő pénteken szeretnék csak menni hozzá, akkor már szívhangnak is kell lennie:)! Remélem minden rendben lesz:).
2014. máj. 5. 10:17

Sziasztok Lányok!

Ihoney: Menj el fogorvoshoz nyugodtan, sőt mindenképp, ne romoljon tovább. Nem hiszem, hogy attól ment el az ismerősöd babája, ott valami más gond lehetett:(. Szegények:(.

Annamari: válts orvost! több szem, többet lát. És ajánlom a cickafarkfű teát. A ciklus első 2 hetében kell inni, reggel éhgyomorra. Állítólag minden női bajra jó, még ülőfürdőnek is lehet használni. És ne a filteres kiszerelést vedd. Volt hogy én is ittam a hormonproblémáimra és nekem akkor rendbe tette (meghozta időre a mensit). Mondjuk lehet hogy amúgy is megjött volna időben, de én a cickafarkfűre fogom.

Egyébként én is xepillel teszteltem, azon lett pozitív.

Beatrix: ez az első hónap! nem szabad elkeseredni. meg azt írtad, hogy minden nap voltatok együtt. Az nem jó, nem tud újratöltődni a fegyver :)! Mi úgy csináltuk a férjemmel, hogy első nap este, harmadik nap reggel, 4. nap este. Így van ideje elég spermiumnak termelődni. Meg azt olvastam valahol, hogy általában reggel történik meg a peteérés. Ha tudod pontosan melyik nap, akkor érdemes aznap reggelre időzíteni.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook