Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Jaaajjj tényleg... A te babád Florina, nagyon hamar tisztázta a dolgokat. Rendes gyerek:)))
Kipróbálom a kakaós trükköt, majd beszámolok róla. Bár Virág, a te picikéd annyit mozgolódik, hogy trükk nélkül is tuti lesz a siker.
Igyál előtte egy kis kakaót.
Ha van ott egy jó kis kávéautomata, abban van kakaó...arra aztán fog pörögni! :-)
Nagyon hatékonyak vagytok:)))
Köszi jszyl, ma sem keltem fel hiába.
Még nem derült ki a neme, mert a 12.heti ultrahangon alig akart megmozdulni kicsi Tikktakkom, nemhogy forgolódni. Egy hét múlva megyek a 18. heti ultrahangra, remélem ott már aktívabb lesz. Azt javasolták, hogy egyek előtte egy kis édességet, attól majd felpörög.:))
Jól emlékszem, hogy neked Virág, kislányod lesz?!
Nemtudom :D szerintem a mehszajertek. De majd jon Szyl es megmondja. :)
Ti tudjatok mar a nemet a picurnak?
:-)
A méhszáj, méhnyak állapotát jelzi.
Az első szám a méhnyak hossza, a 2. szám a nyakcsatorna, a 3. a külső méhszáj, a 4. a belső méhszáj állapota.
Ezek szerint zárt a méhszáj :-)
Szia Virág! Eddig csak olvasgattalak Titeket. Pont mikor indult a téma, akkor teszteltem pozitívat, így inkább csak olvasóként maradtam itt, beszélgetni meg egy másik topikban mentem:)Gratulálok neked (a többi babás hölgynek is)és drukkolok a többieknek, hogy minél előbb teherbe essenek.
Hűűű, mi a fene az a 2000???? Lesznek itt még csuda infók.
Tuti mocorog csak meg nem erzed.
Nyugalom erezni fogod! ;) nekem tuti bulit rendez a pocimban. Allandoan nyomja :D
egyelőre egyéb téren igyekszem vissza fogni magam, de a babakocsi is megvan már, mert az is kihagyhatatlan áron volt.
Na hamarosan itt a nyár, már hozzá láthatunk a vásárláshoz, mondván ne hagyjuk az utolsó időre:)))
Szívesen.:) Semmit nem befolyásolhat, mert a bruttót veszik alapul, nem a készhez kapottat. A bruttó nem változik attól, hogy többet vonnak le ilyen-olyan címszóval.
Ez nem anyagiasság kérdése, sajnos sokat számít az a rohadt pénz. Mi "kénytelenek vagyunk" már szombaton megvenni a gyerkőc első szekrényét, mert most 30 ezerrel olcsóbb. Hogy hová rakjuk addig, amíg nincs kész az egyéb átrendezés stb. azt nem tudom:D
Florina én a másik témából ismerlek, de az itteni csajokat is szoktam olvasni.
Mindenképp kérd át magad, mert a tgyást már tuti, hogy a tavalyi béredből számolják, de az utána következő gyedet már 2015-ben veszed igénybe, így ott jól fog jönni a + pénz. Nálam is így van. A tavalyi bérem a béka segge alatt, de az idei már lényegesen jobb. (2 könyvelőtől is kérdeztem, biztos az infó)
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban