Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Szia! Nagyon jó hír, szuper. És sokat mozgolódik ?!
Már én is nagyon várom!
Mi még nem vettünk semmit, majd júliustól szerintem, a június elég mozgalmas lesz. De lehet amint meg tudjuk a nemét úgyse tudom megállni h ne vegyek neki vmi cuki ruhácskát, meg egy szoptatóspárnát akarok.
Sziasztok!! Végre már én is elmondhatom, mozog a picibabám!! :) 21 hetet töltöm holnap, egy hete érzem már, de nem voltam benne biztos jót érzek-e. De mivel rendszeressé vált, tudtam hogy ő az!! :)
Ki mikor kezd el vásárolgatni a babának? Hanyadik héttől érdemes?
Valoszinu azert nem tudtak megmondani, mert kislany lesz :-)
Hidd el.. :-)
Annanal 20. Het korul mondtak meg. Ha fiu lenne a kukaca mar biztos latszana. :-)
nekem sehol nemtudtak a nemet eddig megmondani. penteken leszek 18+5 . az istenhegyiben hiperszuper gepekkel csak megmondjak. :)
parom mondta hogy ra sem ismert annyira babas volt. en csak az 5 kis ujjacskajat lattam hogy kapalozott :D
Szió! Sikerült meg lesni a nemét?!
Olvastam vhol hogy az a jó ha a kismamák baloldalt fekszenek, de már nem tudom h miért!
Pihizz!
Örülök h rendben van a pici :)
na megjottem. 2 helyen megvan torve az epevezetekem. szoval valami kimelo epehajtot kell keresni. nem is csoda hogy gorcsol a hasam a foorvos szerint. az o ferje volt hogy elajult ugy fajt naki. babykere ranezett
. szep nagy jart a keze lattam az ujjait. ferjem jobban latta mert szembol nezte. en csak egy pillanatra lattam :) nagyon nagy mar. penteken jol megnezem genetikain. :)
Hát ha legalábbis fiú...nekünk a lányunknál bőven középidőn túl mondták biztosan, hogy lány.
De ha fütyi van :-)
Azt már láthatják a 12. heti uh-n :-)
Remeljük nem is fog. Én is Jövöhét kedden megyek dokihoz,már úgy várom :)
Szép napot!
Szia! Megszokták tudni mondani a nemét ha nem takarja el magát, reméljük szerencséd lesz.
Nálam még most is vannak rosszul létek, hirtelen jön, pedig elmúltam 17 hetes, sajnos ez mindenkinél változó, kitartás!
:)
Szia! Izgulok, majd írd meg a nemét, reméljük jól pózol majd hogy megtudják mondani :)
Mi is mindent apránként veszünk meg, majd jövő hónapban kezdjük addig nézelődünk mi hol olcsóbb hol érdemes megvenni.
:)
Na! Már akkor a genetikai Ultrahangra mész?
Akkor ezek szerint megelőzöl :-)
Te szegény!
Remélem nem lesz komoly!
Amúgy pont a kolleganőmnek is ez a baja, és sérvje van, nem csinálnak vele semmit, csak pihennie kell..
koldokrol indul es felfele sugarzik. amikor begorcsol csak gornyedve tudok menni es meg a levegovetel is faj.
Jazmin az szep nev :)
ja! A hasadat nézik, azért mert fáj egy helyen, ugye?
Hát csak minden rendben lesz..szorítok!
Igen, kislányt szeretne, már el is nevezte, és mivel apának is tetszik, ezért ha lány lesz, akkor Jázmin lesz :-)
Már nagyon várja :-)
Mindennapos téma, hogy mikor jön, fiú lesz vagy lány :-) Persze ő lányt szeretne :-)
De jó neked, hogy láthatod ma a bébit :-)
ahh az nem jo. :(
12-re megyek dokihoz. ultrahangal megnezi a hasam. en ma ugy szedelgek . Anna mit szol a kistesohoz? :)
Hát már nagyon jó lenne, a múlthéten jobban voltam...de olvastam is, hogy a 10. héten jobb lehet, erre hétvégére már megint szarul lettem. :-(
Jövőhéten már 12 hetes leszek, remélem elmúlik végre..
Sziasztok! Láttam sokan görcsöltünk hétvégén, nekem a vádlim görcsölt, iszonyú volt. Megvolt a tavaszi nagytakarítás is, szóval most elegem van, egy napot tudnék pihenni, de munka van.
20+6
Drukkolok!
De jó neked!Nekem még több mint egy hét múlva lesz csak.
Biztos minden rendben lesz :-)
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban