Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Te vagy aki tegnap irta h 17 hetesen tudta meg h jona baba?:-)
Jelentem szep ffeher szokasos folyasminoseg jott elobb erthetetlen a reggeli tojcsis cucc
És belegondolni h még milyen nagy lesz :) sokszor màr ìgyse kapok levegőt főleg ha többet eszem a kelleténél. Talàn ez a legrosszabb tünet a gyomorégés utàn ami kijött rajtam :)
Tényleg szép nagy cuki pocid van :)
Nem viszont tökéletesen sima lett :))) nagyon viccesen néz ki :) minden kisimult a pocakomon még az anyajegyem is :)
nekem is pont ugyanolyan anyajegy van a koldokom mellett mint neked, csak a masik oldalon :)
viszont nekem mar most kidudorodott a koldokom. latom neked az nem.
tyuha :) szep nagy baba tenyleg!
Július 28ra :) de a 30 hetes ultrahang eredményei alapjàn a doki elöbbre saccolja :) akkor volt 1700g (1500 az àtlag) és 41 centi :) uh vagy hatalmas baba lesz vagy kibújuik hamarabb ;)
ne is mond! meg szinte most volt hogy 2 csikosat teszteltem. es tessek itt rugdal a pocimban a kisfiam :)
Mikorra vagy kiirva?
Olyan gyorsan elszàll az idő :) az elöbb még csak a 19. Hét most meg holnaptól meg màr a 8. Hónap jön :) de màr alig vàrom h itt legyen :)
Zsuzso telleg szep pocid van.
Köszi :) nekem az 5. Hónaptól làtszódik kb... a hasam is akkor kezdet el nőni addig senki nem mondta meg h terhes vagyok :p te most hol tartasz? :)
nekem nincs barna csik a pocimon. az kesobb lesz?
de cuki! szep pocid van! lany vagy fiu?
Edes lehet nekem most kezd aktivabba vwlni egyre surubben mocorog rugikazik
Nàlunk a pàrom mesét mond fel a telefonjàra és én azt szoktam hallgattatni a picivel :) és nagyon élvezi! A múltkor végig csuklotta az egészet
Mindig beszelgetek vele meg apa is :)
Az sokat segìt ha kiirod magadból mert ràjössz h a legtöbb dolog ugymond természetes a terhesség alatt :) egyébbként beszélgess sokat a picivel és ő megnyugtat h jó neki odabennt és semmi pénzért nem jönne ki idő elött :) én mostanàban arról beszélgetek vele hogy ne rendezze àt a belső szerveimet :)
Dehogy haragszunk! Mindenki így van ezzel,félti a picit, én is parás vagyok de jóhogy egymást megnyugtatjuk!
Nagyon gondolkozok h fogadok egy dokit mert ez kesz h az orvos akihez jarok hetfotol pentekg rendel espersze most is mikor kene vasarnap.
Köszönöm :) én is gratulàlok mindenkinek :)
koszi ! :) gratula a picihez :)
ez termeszetes hogy felted a kisbabad. mindenki ezt erzi szerintem aki gyermeket var. nekem is minden pillanatom a kisfiunkrol szol.
Sziasztok! Olvastam amit irtatok és gondoltam hogy megirom a tapasztalatom és remélem az majd megnyugtat :) nekem is volt ilyen folyàsom a 20. Hét környékén és azt mondta a dokim h csak a hüvely flóra vàltozàs miatt van. A terhesség alatt ez folyamatosan vàltozik és ezzel együtt a folyàs minősége is ;) a nyàk dugó egyébként véres uh ez biztos nem az volt ;)
A keményedést meg majd megérzed :) brfeszül a hasad olyan mint a kő! Nekem a 26. Hét óta van ha megerőltetem magam :) most tartok a 31. Hét végén ;)
További ajánlott fórumok: