Sziasztok! Mi nyakig vagyunk a költözésbe, alig haladtunk valamit. Nem gondoltam volna hogy ez ilyen nehéz lesz. Még csak hordjuk a motyót, fogalmam sincs mikor lesz minden a helyén... :P
Neten most foglalom az időpontot és a terhességi héthez azt kell beírni hogy akkor mikor csinálják akkor hanyadik hétben leszünk vagy most az aktuálisat?????
Néztem azt a helyet én is, 22-23.án Pesten leszünk lehet h elmegyünk oda, meg attól is függ h adnak időpont, mert nekünk igazából este lenne jo 6 felé.
En pesti vagyok 15 hetesen voltunk 4dn mett meg nem volt kepunk a manorol elmeny volt es kaptunk kupont kovi babamozihoz ugy gondolom 25 hetesen ujra elmegyunk ugyanoda ez a csodabent nevu hely itt pesten
Én azért ma szenvedtem vele mert úgy befeszìtette magàt hogy majdnem sirtam :s most is feszìtget de màr enyhül... úgy làtszik nem tetszett neki az autózàs
Sziasztok. En mar nem tudom hogy fekudjk oldalt probalok de hajnalra mindket combom bemondja az unqlnadt es sajog hiaba a szopiparna radasul ma jobb oldalamon keltem meg a pocak is fajt mozduladkor de ha kimozogtam elmult elnyomhattam vmit vagy mi bevallom van h haton ebredek es ugy nem faj semmim...
Sziasztok! Lemenekültünk vidékre nagyszülőkhöz :))) ez az utolsó hogy ìgy kettesbe (kétésfelesbe) vagyunk :) itt elvislhető a meleg egész nap a levegőn lehetek úgyhogy megvàltàs :) Zozi is élvezi mert sokkal nyugodtabb és csak este kezd el nagyon mocorogni :)))))