Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
ohh te draga! az nem jo :((
en nagyon ajulos vagyok. tudom milyen rossz. tenyleg felkene turbozni a szervezeted mert tuti kimerultel!!!
:-(...es nem verted be semmidet? Fejed?
Mondjuk tenyleg eleg meleg is van, itt pesten most meg esett az eso egy kicsit de nem lett tole hidegebb..
Nem mondanám ájulósnak magam. Egyszer buszmegállóban pofoztak fel, de kiderült a fogamzásgátlót nem bírtam. Egyszer az orvos sem tudta miért ájultam el, két éve meg a méhen kívüli terhesség miatt ájultam el, de az már közvetlenül a műtét előtt volt.
Azt gondolnám a meleg miatt van, de itt benn megy a klíma, mondhatni fázok...
Hat en mikor annanak vasaroltam pont az volt a bajom hogy vagy lanyos vagy fius dolgokat talaltam..mar amit a ruhakat illeti. Aztan megfigyeltem hogy a gyerekboltokban is tokre elkulonitik a fius es lany ruhakat. Szerintem direkt..hogy mindig vedd meg.
Annanal nem nagyon tudtam unisex dolgokat venni. Pedig most milyen jo lenne :-)
Amúgy én ilyen barnás-bézs, krém színeket nézegetek mindenből. :) A babaszoba is ilyen színű lesz, festéket már megvettük, csak neki kéne látni... Kiságyat is barnát szeretnék, krém színű ágyneművel. :)
Na de azért kislány rucik is vannak olyan édesek, azok a cuki kislány ruhák. Na meg vannak olyan vagány kisfiúsak is.. Múltkor bementünk a H&M-be (mondjuk vannak ott árak, az tény, de tudtam volna bőven válogatni) Ruhákból azért más lesz majd válogatni. :)
Uhh.. szegény! :S Amúgy is ájulós vagy?
Én életemben eddig háromszor ájultam el, egyszer nagy stressz ért, egyszer magas láz miatt, és egyszer pedig menstruáció+ kánikula+ olajszag miatt... De pont ma gondoltam rá, mert valamelyik nap én is szédelegtem kicsit, hogy most nem lenne szerencsés elájulni.
De azért remélem jól vagy, és gyorsan "helyrepofoztak". :)
Én a "drágább" dolgokból semleges színűeket vásároltam. (babakocsi, pelenkázó szívacs, ágynemű stb)
A ruhák nagy része is unisex, legalább is a babaruhákat illetően.
Így ha lenne egyszer egy lányom is, sok dolgot nem kell majd venni az elején. :)
Sziasztok!
Izahold! Gratulálok a kisfiatokhoz! :)
Zoknibaba szerintem se nagyon menj be a vízbe...
Remélem mindenki jól van!
Rengeteg dolgom volt, ezért nem jelentkeztem eddig, de gondolom nem haragszik emiatt senki. :)
Ma kora délután hirtelen elájultam, szerencsére éppen a kolléganőimmel csacsogtam, így nem lett nagyobb baj. Szerintem most leesett a vérnyomásom.
Hát még én... :D
Majd ha megtudjuk, akkor utána lehet jókat vitázni a neveken... Már így is vannak elképzelések, de akkor majd valahogy jobban körülhatárolódik szerintem. :)
Na meg, eddig mindenből csak semleges színeket néztem. (Babakocsi, kiságy, ruhák) Aztán majd ha tudni fogom, kicsit más szemmel is nézem majd a dolgokat. :)
Mondjuk olyan szempontból nem rosszak a semleges színek, hogy ha esetleg majd jön a következő és más nemű lesz, akkor majd később is jók lesznek. :)
Jövőhéten már én is megtudom, hogy beállok-e a "kukis sorba"... :D
Nálunk a munkahelyen nagyon lányos a csapat, az elmúlt három évben 6 kolleganő ment szülni, és a 6-ból 6 lány... Kíváncsi leszek folytatom-e a sort, vagy megszakítom. :)
Jszyl
Diszi
Sandra
IHoney
Te
Én :D 6 kukis :)
Gratulálok a fiúhoz! Örülök, hogy minden rendben van.
Nekünk is fiú lesz.
De jó!
Gratulálok!
na hát!
Jó sok kisfiúnk lesz akkor! :-)
Ha miatt mennél be, akkor úgy sem mentek be sokáig, ha térdig ér, és a hasad nem éri a víz, akkor az nem gond...
Én hétvégén bementem a Velencei tóba, de igazából nem mártóztam meg teljesen, a fenekemig ért a víz, kicsit hűvös volt még...de most már biztos jó, én bemennék...a tavak azért sokkal jobbak mint a strandok.
Hát!
figyi!
Én a 12. hétig nem kockáztatnám.....ha már nagyobb terhes lennél, mint mondjuk a többiek, akkor lehet...de tudod, az első három hónap nagyon fontos!
Orulok, hogy rendben van minden.:)
Max nem leszek bent sokaig es teszek be canestenes tampont.
jaj gratulalok! akkor meg egy kisfiu a forumban :))
a lenyeg hogy minden rendben van!
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban