Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Jók az 56osak a 62eseket is ràadom de azok még nagyok :)
Drukkolok nagyon. Lehet látni a csíkot szerintem! :-)
Sziasztok!
Nagyon édesek azok a pulcsik! Muszáj vennem egyet, pedig annyi ruhánk van. :-)
Zsuzso tényleg jo rá!? Nem merek 56-ost venni már!
Voltunk Lidlben le volt még a múltkori rugi (lonney tünet) akciózva vettem is gyorsan de 62/68-st vettem meg.
Nem baj majd most akkor veszek 56-ost :)
Zoé 58 centivel született most 3700gr és jók rà az 56-os rucik! Uh nyugodtan vehetsz azt is ;)
Holnap kezdem a nnyolcadik honapot ;)
Nekem nincs!
De a teszted tényleg szép erősebbnek látom mint a tegnapit :)
Juj de jó :)
kinek van kedve dolgozni helyettem? NA?? :D
igyal mezes citromos teat a torkodra! meg jo ra szopogatos cukorka!
Sztem erosebb is mint a tegnapu. Szeeeep
Szia!
56-ost màr nem veszek, inkább 62-st. A dokim mondta nagy baba lesz s lehet h kinővi őket rögtön vagy max pàrnapig tudom ráadni annyi meg van màr :)
Nalunk a babanak tobb ruhaja van mint nekunk. Kb egy eves korig minden meret. Van egesz picitol is azt valszeg nem fogjuk hasznalni. De a kikben ahol utoljara ruhat vettunk 52est vettunk mert az kb inkabb 56os. Ezket is elmeretezik.
Ezek is szép pozi tesztek! pedig Isten bizony pont olyan teszteket vettél amik viszonylag későn mutatnak pozit! nincs kétség baba van a pocakban! szivből gratulálok! :)
56-os és 62 es ruhákat veszünk. az 56 ost gyorsan kinövik. nekem már 62 ből jóval több van. a lidl ben a harisnya tényleg jó áron lesz. nekünk még az hiányzik nagyon.
Csak nekem tünik akkor olyan halványnak? :D
Az ebédem kész, lassan neki állok készülödni 1-re kell mennem dolgozni, és semmi kedvem.
Ti hányas méretű ruhákat vesztek a babának?
Most már látom, ez is nagyon szép. :) Most már tessék vigyázni magadra, és gratulálok!! :)
Amazont tette ki fő képnek.
Pedig 2 képet tettem fel, ott kell lennie, frissíts
Én az Amazont nem látom, csak a két tegnapi Gábrielt és a Predictort. Ez a Predictor teljesen jó!!!!!!! Semmi kétségem nincs! :)
Vettem 2 Predictor Early-t ebből 1 lett 15 perc után jobban látható,a 2. még bontatlan a 3. egy Amazon plusz ami nagyon érzékeny na ez szebben lett 2 csíkos. De nézzétek meg.
Kismama-roham lesz holnapután :DDD
Hát igen, meg ilyenkor még tényleg nem lehet tudni, hogy mennyire koncentrált a vizelet. Tudom, ilyenkor elég nehéz a bizonytalanság, de a tegnapi elég meggyőző volt. Meg a Gábriel elég későn szokta mutatni, de ha mutatja az már elég tuti. Most milyet vettél? Lehet amiatt van, hogy másfajta.
Tényleg, most hogy megnéztem már emlékszem, hogy láttam a naplódban. :) Jól néznek ki ezek is. A kis-nagyfiamnak már vettem onnan ruhát,azok nem voltak rosszak, a múltkor vastag törülközőt, az is jó volt, de pl a rövidnadrág, amit magamnak vettem elég átlátszó..., bár ugyis kellett itthonra is ilyen takarítós, nyűhető rövidgatya, úgyhogy annak fogtam be. :)))
Hát most a 2. is amit reggel vettem 15 perc után lett jobban látható addig szinte alig volt észre vehető. Remélem annak köszönhető, hogy tényleg nagyon korai szakaszban teszteltem.
Szerintem jo minőség
A múltkoriról lemaradtunk mert még akkor nem tudtuk a nemét, de most biztos veszek babócának vmi cukit (polár pulcsit, harisnyát, meg kombidresszt)
:)
Én egy hónapja kb. már vettem babaruhát a Lidl-ben. Naplómba tettem is fel képeket róluk.
Annyira cukik, akkor épp Looney Tunes márkás ruhák voltak a Lidl-ben. (baba Tazmán ördögös, bébi Tapsi Hapsis, meg kis Csőrikés ruhák voltak.)
Nem lehet, hogy csak a megszáradthoz viszonyítottad és azért volt halványabb? Ilyenkor elég nehéz még megítélni. Én azért nagyon bizakodom veled kapcsolatban!!! :))
Igen, én is láttam, itt van mellettem az újság. Kíváncsi vagyok milyen minőségűek lesznek. Babaruhát még nem néztem ott.
További ajánlott fórumok: