Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Mért van az hogy a apu meg anyu mikor a fiam felhozta a kistesó dolgot, egyből tiltakozva azzal jöttek hogy nem kell az, felesleges.
Oké hogy anno otthagyott terhesen ex és elváltunk még szülés előtt, de vannak rendkívül sok kivételek. Miért kell ennyire ellenségesként hozzáállni ahhoz hogy újabb baba legyen.
Sziasztok!
Tegnap elég rosszul voltam azért nem is jöttem. Ma talán jobb, de délután durva hasmenéses volt.
Szyl nagyon csinos pocak. :)
Lányok nekem gyomorsavra csak a szódabikarbóna segít. Olcsó és gyorsan segít.
Jövő hét
Orulj neki. :-)
Eleg vacak erzes. :-(
Sajna :-(
Legalább tudnék rá valami jobb gyógyszert!
Én a Rennie-t szedem...
Lehet, hogy van jobb helyette?!
Majd utána nézek...
az biztos, hogy este vettem be, és reggel már szarul voltam, pedig most nagyon odafigyelek a kajára is, este 6 kor eszem utoljára utána már nem.
:-)
Ugye milyen nagyot nőtt!
Ha megnézitek a képeim között, előtte van egy 21 hetes kép, hát! Akkor látszik, hogy rengeteget nőtt :-)
Szorítok!
Biztos jó lesz :-)
Biztos jo lesz. Mikor mentek?
En is megneztem a pocikeped. :-). Tenyleg nem tunik nagynak...de ezek a fotok nagyon csalokak tudnak lenni.
En is nagyobbnak latom az enyemet mint a kepeken... :-)
:-)
Szuper :-)
Na csajok!
Ma en is csinalok egy kepet a pocimrol...hihetetlen nagyot nott Marci. :-)
Na végre az én ruháim is a helyükre kerültek! :)
Most még tornáztam is egyet... :P
Ugy latom hogy mivel nem voltam ilyen sokaig lemaradtam es nektek is osszejott! :-). Gratulalok :-)
Hat igen...ha nem muszaj szerintem a 13. Hetig ne szedjel semmilyen gyogyszert...
Sziasztok!
Reggel nem tudtam jonni..nagyon sok a melo odabent.
Most a vonaton vagyok, megyek hazafele, most tudok irni.
Hat..ilyen meg nem tortent velem ilyen..reggel arra ebredtem hogy jon fel a sav a torkomba. 2 hete mar erzem a savat de ennyire gaz nem volt. Anno Annanal volt ilyen a vegefele, tobbszor is majd megfulladtam a savtol...:-(. Ugy latszik hogy most hamarabb jon. Valahogy ez a terhesseg joval nehezebb, szerintem a hasam is nagyobb, pedig meg 3,5 honap!
Ugy latom mindenki mostansag fog babamozizni. Mi is megyunk 2 het mulva, akkor 26 hetes leszek mar, biztos szepen fog latszani minden. :-)
Köszi szépen! :) Élőben szerintem így is nagyon nagy már.:D De ahogy írod, hamarosan biztos jobban fotózható lesz az is. :))
Nagyon várom már, egyedül attól félek, hogy pár perc után megint pisilnem kell, és elveszi a dolog élmény jellegét, de azért abban bízom, hogy el leszek varázsolva és eszembe sem jut ez az idegesítő állandó pisilhetnék.:DDDD
Én is várom a ti élményeteket, és ha képet is teszel fel, annak nagyon fogok örülni, én is majd teszek fel a naplómba, vagy ma este, vagy holnap reggel.
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban