Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Jó reggelt!
Annamari sajnálom.:(( Párodnak mikor lesz még az eredmény?
Díszi nekem szülésznő azt mondta ez elég szubjektív kinek mennyi az 1-2 ujjnyi mehszaj.
Kérdezd meg bátran az orvost, ha kettesben vagytok vagy hívd félre. Ebben semmi ciki nincs. Mi is a férjemmel meg fogjuk kérdezni.:)
Virág remélem most már gyorsan fogsz gyógyulni. Ahogy olvastam a soraid éreztem a gátam én is.
Szép jó reggelt! :)
Virág, drukkolok, hogy hamar helyrejöjjön most már!!!
Diszi, ez a kisfiú nagyon az apját várja tényleg! :))) Kérdezd meg, ha kettesben vagytok. Valamit mondani fog rá. Max azt, hogy amennyit gondoltok.:)
Annamari, nagyon sajnálom! :(((((((
Hát igen ! Sztem se tud vissza záródni, meg tuti h kinyílt a múltkor mondta az orvos.
Csak bírjuk ki péntekig aztán utana már jöhet!
Megint bevéreztem, de azt mondták nincs riadalom a kicsi jol van. Méhlepény levállás nincs. Az ügyeletes meg azt mondta h zárt a méhszáj, Hmmm a múltkor meg már kinyilt, vissza tud záródni?!
Reggel jön az orvosom konzultálok vele!!!
SOS!!!
Hogy kérdezzem meg az orvosomtól h mennyit kér a szülésért?!? Nem pénz éhes, megsérteni se akarom! De jó lenne tudni, hogy mire számítsunk vagy mi a szösz !!
Köszi!
Jah még pociban a baba, várjuk haza apát!
Juuúúúj, nagyon csúnyán hangzik. Szegényke :(
Jobbulást, és gyors gyógyulást!
Izahold nekem ugyanez van. Tinikorombol vannak csíkok, de Mikivel nem lettem csíkos, most meg ki tudja mi lesz...
Szerintem ez genetika kérdése.
Barátnőm is kenegette magát végig a pozitív teszttől.
Viszont kirepedt ő is a legvégén, de mondjuk őt 2 héttel túl hordatták, és akkor történt :(
Előtte semmi nem volt.
Az antibiotikum biztos fog segíteni!
Jobbulást!
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban