Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Burbuska ez látványos pozitív!
:)
Szia!
Az elején igen sokat aludt, én is kész pánikban voltam hogy normális e, de igen,aztán majd kell magától ahogy nagyobbacska lesz. Nyugalom! Kitartás!
Lányok!
A ti babáitok is sokat alszik? Van hogy keltenem kell enni!Kicsit aggódom! :/
Ma 4 napos.
Burkuska mutasd meg a teszted képét, így látatlanban nem tudunk szerintem nyilatkozni. :)
Ma csináltál újat? Drukkolok!
Sziasztok Lányok!
Huuuu, végig nézegettem a babáitokat. Őszinte leszek, nem bírtam ki pityergés nélkül... Nagyon édesek!
Én is nagyon szeretnék már újra babázni,de ennyi idő után tisztában vagyok azzal, hogy akár még évekbe is telhet mire sikerül...
Ezért újabb döntést hoztam, januárban munkát keresek és a lehető leghamarabb szeretnék váltani. Eddig azért halogattam, mert úgy voltam vele, majd innen megyek szülni és pár hónapra minek menjek új munkahelyre. Most beláttam azt, hogy minél előbb kell váltani, a terhesség nem nagyon akar nekem összejönni. :(
Most lehet csak azért vagyok ilyen mert fáradt vagyok nagyon, nem tudom. Az biztos hogy nagyon nyűgös vagyok, és a párom holnap szuabadnapos, amikor én dolgozom... Pfff
Kis varázsló. :-)
Köszi, aranyos vagy!
Lányok,segíítség:)
Vasárnap kéne megjönnie és most csináltam egy tesztet (egyedül vagyok itthon,unatkozom:)és hát,ott a második csík,de nagyon halványan...de látszik azért! 10-es érzékenységű teszt.Reggel elsütök mégegyet.Szerintetek?
Én is utánanéztem, ez a honlap [link]
ezt írja:
Szülés után
Ha mostanában szült, és nem szoptat, akkor használhat Nuv*Ring-et. Szoptatás mellett azonban nem használható!
Én annó progeszteron tablettát kaptam szoptatás alatt, és azt szedtem végig, most viszont még nem döntöttem el, hogy mi legyen. Aggaszt is, már jó lett volna kitalálni, még van pár hetem.:)
Mint aki varázsolni készül, és a szemei csibészen azt súgják, hogy na majd meg lásd mi lesz belőle :D
Nagyon aranyos :)
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban