Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Ide jöjön aki most kezdett el Norbizni!!! (beszélgetés)
Semmi különös még tüsszügök meg viszket a szemem. Fogyni fogyok hála Istennek holnap megint Budakalász
Már alig várom, hogy ott tartsunk! Addig is kőkemény diéta, hogy az új kádban jól mutassak, és hogy kényelmesen beleférjek:)
Vicceltem annyira nem vagyok gáz!
sziasztok lányok, megjöttünk +2kg de holnaptól újra jó leszek:)))
én is így tettem
évente egyszer ha fürdőm, de amikor felújítás után birtokba vettem a fürdőszobát, én is belefeküdtem, és gyönyörködtem benne
Na vasalás kész, most iszom egy ávét aztán torna van.Szóval egy darabig nem leszek.......
Na, megyek vasalni.......:(((((( de ne küldjétek a sajátotokat, mert nem vasalom ki :DDDDDDD
Mekkora ötlet!!!!!!!!!!!!!!!!! ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Legalább addig sem eszem.
De azért köszi.
Aztán nem ám annyit fekszel benne, hogy belevízkövesedsz!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDD
Sebaj, kivésünk :DDDDDDDDDDDDDD!!!!!!!!!!!!!
Ugye milyen szépen mutat a bordó!
Általában zuhanyzom, de most egy darabig tuti befekszem egy kád vízbe, és gyönyörködöm benne:)
Még kb. 3-4 nap, de hétfőn kezdtük.
az enyém is bordó!! :-))
mi is sokat szenvedtünk vele, de msot olyan szép!
Akkor már tényleg nincs sok hátra aztán lehet vikszolni.......
De már látom az alagút végén a fényt!!!
Magdus!!!!!!Nálad mi újsi????
A legjobb unalom űző meló.Alig vártam én is, hogy vége legyen.........nem irigyellek.
Nálunk is. Ép csempézünk, a wc-t és, a fürdőszobát. Bordó lesz mind a kettő nagyon szép lesz. A Wc már kész, úgyhogy nem unatkozunk!
Semmi csak bekukk!!!!!!!
Minden oké nálam, nálatok????
Köszönöm, egyenlőre még nem fogytam, de nekem már az is eredmény, ha a mostani súlyomat tartani tudom.
Sok sikert a versenyhez!!!
A képen a kezemben lévő manó a keresztlányom. Egy 5 és fél éves kisfiam van, a kislányomon kívűl. Csak ez volt a legfrissebb kép amin látszik, hogy mennyit fogytam.
Nagyon édesek a gyerekeid :D
Hogy vagy hogy megy a fogyásod ?
igen szigorítok nem fogok vacsizni már 5 napja nem vacsiztam remélem ma sem fogok :D
van két pontatlan 100-as PZS-m, mindjárt küldöm, jó?
Te szegény :-(
szigorítassz lett volna, bocsi :-)
További ajánlott fórumok: