Ide jöjön aki most kezdett el Norbizni!!! (beszélgetés)
elég nehéz, de mivel muszály tovább csinálni mától újra visszaálltam az updatere. te 90 naposozol?
hogy állsz, sikerül visszahangolni magad a diétára?
sziasztok Magdi hogy állsz a fogyival?
oké, jó éjt, én is megyek, mert holnap már kezdődik az ovi, és nekem is korán kell kellnem.
Na én lépek zuhanyozni, meg mint jó "kiskifli" odabújok a drágához mert hiányol már.
Jók legyetek, jó éjt!
Miután elküldtem, rájöttem én is, hogy késő van hozzá.
Este 9-kor alapozót?????? :DDDDDDDD Sötét van és nem látszik.
Ó igazán semmi szükség nincs rá:)
Tudod egy kis alapozó csodákra képes!
Jaj, most elpirultam..................
Mostmár én is útálom!!!
Ne viccelj már tökre örülök, hogy találtam valakit akivel időnként dumálhatok. Mert mostanában elég sokat csalódom a körülöttem lévő állítolagos barátaimban. Úgyhogy szívesebben ülök a gép elött veled, mint vagyok velük!
A haragodat úsztam meg......a polipot útálom.
Miért, te is megakartad kóstolni?
Húúúúúúú.....akkor ezt most megúsztam.Nem akarlak zrikálni csak jól érzem magam és ilyenkor brillirozok, humorizálok.
Nem tudom, véletlen?
Tegnap előtt, megkóstoltam a norbi féle polip konzervet, amúgy még sosem kóstoltam semmilyen formában, hát mit mondjak érdekes íze volt, sosem fog a kedvenceim közé tartozni.
Miért kellett volna megbántódnom?:)
Az elöző diétát csinálta velem, és 8kg-ot fogyott.
Most nagyon oda figyel, hogy mit mikor eszik.
Úgyhogy a beszorúlás esélye napról napra kissebb!!!
Én is azt eszek!!!!!!!Mi ez ha nem telepátia?????????
Kis híján bebűnöztem, majdnem csokis parányt ettem. De szerencsére találtam egy norbi pugingot, úgyhogy nem kell lelkiismeret furdalással lefeküdnöm:)!
Ügye nem bántottalak meg???????????
Jaj ne má.....ne kínozd...fogadjunk, hogy így is imádod????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Majd megkérem a férjemet, hogy ő is diétázzon, úgy is rá fér, és akkor majd beleférünk!
Á...nem vok gonosz csak nagyon élénk a fantáziám és mozizok (elképzelem a dolgokat).
Ne haragudj de tényleg muris volt!!!
Csak bele ne szorúljatok, KETTEN :DDDDDDDDDDD!!!!!!!!Muris lenne :))))))
Még akár az is előfordulhat:)
Hát csak tessék megnyerni!!!!!!!Drukkolok meg szorítok!!!!!!!!!
Akkor akár apa is beugorhat melléd!!Hmmmmmm......???????
Az biztos, hogy inspirálolag hat!
Meg majd bíztatunk!
Köszönöm szépen azért is jelentkeztem mert ez talán még jobban segít a fogyásban csak nyerjem meg
További ajánlott fórumok: