Hüvelygomba (beszélgetés)
Helló csajok!
Látom nagyon menő az ezüskolloid!!! HELYES! Baromi drágán lehet kapni, de akit érdekel jó áron az írjon nekem privátban és tuti tippet adok, hol lehet NAGYON OLCSÓN megvenni! Én annak idején 2400 F-ért vettem és azt hittem milyen olcsó volt, na most a töredékéért vásárolom!!!!
Mindenkinek jobbulást, és akit érdekel nyogodtan írjon!
Sziasztok!
Uh, ezek a kiadások tényleg nagyon durvák.
Persze az egészség a legfontosabb.
Remélem hamar meggyógyultok és akkor már nem kell többet ilyenre kiadnotok (vagy max kúraszerüen utána).
Köszi az infókat:)
Most kicsit reménykedem, főleg,h látom is a javulást:) Lehet veszek még egy üveggel majd mert én ugye oldatot vettem és azért irrigálásra hamar elfogy,ha olyan 1-2 evőkanállal rakok 1 alkalommal a vizbe.
Csak nemtom mi lesz ha meglesz a lelet..mert amikor vizsgálaton voltam még voltak tüneteim..
Szóval ha kapok gyógyszert akkor amikor már tünetmentes vagyok, azt nem igazán kéne beszednem..
Szia! Irrigálni kellett vele! Nekem is azonnal jobb lett. Én már véreztem, petefészekgyulladásom lett a bacitól, és minden nap szivárgott egy kis vér... a kolloid után pedig ez a tünet megszűnt. Én miután elfogyott, helyreállításként a protexinnel irrigáltam, naponta 2szer 2 kapszulából kiöntöttem a port vízbe, aztán bele az irrigátorba. Tök jó volt! És az a poén, hogy semmi antibiotikum nem kellett. Mondjuk a protexint szedtem is, mert volt egy kis vékonybélrendelenesség az előzőleg havonta beszedett gyógyszerek miatt.
Belsőleg egyébként sok mindenre jó, ha gyomor-bél panaszaid vannak!
Hu, ezek a dokik..
Nekem nagy viccesen szokta megjegyezni,h "megint gombácskája van" és szinte vigyorog!
Én meg ott állok szégyenkezve..
Mondjuk ő a kukkantás után azért el szokta küldeni laborba is.
Figyi, amikor az ezüst kolloidot javasolta a természetgyógyász akkor irrigálni kellett vele, ugy lettél jobban vagy belsőleg is használtad?
Én most párszor irrigáltam vele és komolyan mintha jobb lenne!:)
szia! Jaj bocsi, félreírtam! Kisrigónak akartam írni a canestenes üggyel kapcsolatban! a bacit is kenetből mutatják ki! Férfiaknál meg gondolom a tüneteknek megfelelő vérvizsgálattal. Nálunk allargiavizsgálattal derült ki. ŰEzt természetgyógyász csinálta, kaptam rá ezüst kolloidot, meg hüvelyflóra helyreállítót és 2 hét múlva randbe voltam.
Tőled vett a dokid kenetet? Az én dokimnál max 5 perc volt a vizsgálat. Benézett, felkiáltott, hogy "GOMBAAA!" és már írta is fel a receptet. Semmi kenet vétel vagy ilyesmi.
A "Canestenes páros" az nem én vagyok.. :o) én kifejezetten kértem az sztk-s dokit,h. írjon fel belsőleg mindkettőnknek gombaölőt.(magától nem akart)De a Diflucan is gombaölő,nem antibiotikum.
Kérdeztem már egyszer itt a fórumon,h. hogy derül ki ,h.bacilussal van dolga nőnek(ezt értem)és férfinak?Milyen vérvizsgálat kell hozzá??
Hmm, nem tudom, ennél még az én SZTK-s dokim is jobb volt.
Legalább vett kenetet, és a laboreredmény alapján irt fel antibiotikumot, kúpot, krémet.
Most igazából csak azért mentem el magándokihoz,h azt deritse ki mitől van visszatérő fertőzésem:( Mert az SZTK-sat az nem érdekli.
De ha ritkán lenne, biztos hozzá mennék mert amugy sajnos tényleg vagyonokat ott lehet hagyni a fizetős dokiknál:(
Nekem is furi, mert egyébként egy nívós (és meglehetősen drága) doki, és meglepett, h ezt írta fel, de azt gondoltam nincs nagy baj, elég a gyenge gyógyszer.
El kellene megint mennem hozzá, h ez a canesten nem vált be, de olyan sokba kerül....:( arra gondoltam, h előtte itt tudakozódok, mert recept nélkülit éppen ti is tudtok ajánlani.....
Szerintem ha a kenőcs nem hat neki, akkor már csak az antibiotikum fog, az belülről hat.
Nekem a nődoki irta fel.
Amugy fura amit irtál,h Canesten kombit irt fel a dokid, mert abban pont az a pláne,h recept nélkül kapható,de ha az ember elmegy dokihoz, megvizsgálják,megjön a labor eredmény, ált.ennél specifikusabb kúpot, gyógyszert,stb.szoktak felirni.
Szia,
Hát, gondolom akkor tőle kapod vissza és őt is kezelni kéne.
A dokik ezt ált.ugy szokták megoldani,h a párt nem vizsgálják meg de felirnak antibiotikumot mindkét félnek, és igy talán nem kapod vissza.
Viszont amig a kezelés van nem lehettek együtt.
Szóval szerintem ehhez mindenképp kell doki,sőt ha ez többször előjön, lehet,h a barátodat is meg kellene vizsgálni..
Igen, igazad van, mindenki a pénzre hajt.
Szerintem a gyógyitás már rég nem cél..
Inkább legyél beteg folyton és vegyél rendszeresen gyógyszereket, járj kezelésekre,stb..
Elég szomorú,h igy van ez:(
Abban nincs üzlet...
A dokik kemény pénz kapnak azért mert X gyógyszert ajánlják és nem Y-t..
A természetes anyagok használatát pedig éppen ezért egyik sem.
Szia!
Én kezdtem itt terjeszteni az ezüstöt!:) Remélem neked is segíteni fog! Érdekes, hogy a dokik soha nem javasolják, pedig nagyon jó cucc! Hatásosabb a kúpoknál! Szorítok!:)
Hali,
A lúgositás egy teljes életmódváltás, elég durva, én csináltam kb 2 hétig, nem lehet tejterméket enni, húst, édességet,fehér lisztből semmit, sőt gyümölcsből is csak citromot és grapefruitot mert a többiben sok a cukor:(
Tényleg nem nagyon voltak akkor tüneteim, viszont fogytam vagy 4 kg-ot ami nekem nagyon nem jött jól mert amugy is vékony vagyok..
Sziasztok!
Én is hasonló problémával küzdök. A doki Canesten Combit írt fel, ami nekem használt, de a kúra után ha a párommal együtt vagyok ismét elkapom. :( Ő is használta a Canesten krémet, de ezek szerint neki nem hatott. Neki nincs semmilyen tünete. Erre nem tudtok valamit ajánlani?