Hűségnyilatkozatom van a UPC-nél. Mi történik, ha fölmondom? (tudásbázis)
Az egy honlap, ahol leírják a népek, hogy velük milyen felháborító esetek estek meg, aztán van, amikor okos tanácsot is kapnak. Érdemes átnézegetni.
Nekünk is UPC volt, de csak műholdas, és ha nem visszük magunkkal a költözéskor, akkor a hűségnyilatkozat miatt 50ezret kellett volna fizetnünk . Ez az összeg a belépési díjat (belépéskor ezt a hűség fejében elengedték), meg a cucc leszerelésének díját tartalmazta. Amúgy valahol olvastam, hogy a hűségnyilatkozat kérése nem jogszerű, de nem jártam utána...
Szia!
Az eddig felhasznált kedvezményt és a bekötési díjat, ha volt erre kedvezményed. Tehát, ha volt egy 2 éves szerződésed és hátra van még 5 hónap mondjuk, akkor a 19 hónapot kell kifizetni. Van lehetőséged névátírással átadnod, és akkor nem kell kifizetned a kedvezményeket, akinek átadod ugyanazon feltételekkel kapja meg, mint ami a szerződésedben van. Miért akarod lemondani?
Tehát a különbséget a meglévő akciós csomag és a nem akciós csomag közti különbséget?
Na,ezt jól megfogalmaztam:(
ja, internetnél még lehet elengedett bekötési díj is, azt is kifizettethetik, hiszen az is kedvezmény volt...
de a legjobb valóban az, hogy ha előveszed a szerződésed, vagy felhívod az ügyfélszolgálatot és megkérdezed.
általában az szokott lenni a szerződésben, hogy amennyivel olcsóbban kaptad az akciós csomagot, az akciós ár és a normál listaár közti különbséget kell kifzetned a teljes időtartamra.
tehát ha pl volt egy egy éves hűségnyilatkozatod, amiben 8000 forint helyett csak 5000 forintot fizettél havonta, de te nem várod meg a 12 hónap leteltét, és mondjuk a tizedik hónapban felmondod a dolgot, akkor ki kell fizetned a (8000-5000)*10 forintot, tehát azt az összeget, amennyivel eddig kevesebbet fizettél.
A hátralévő időt kell kifizetni. Ha 2 évre kötötted, és még van belőle 23 hónap, akkor elvileg annyit.
Úgy tudom, van egy felső határa, de 100 ezernél nem kevesebb.:-((
Sziasztok!
Internet+telefon hűségnyilatkozatom van a upc-nél,ugy néz ki,h költözés miatt fel kell mondanom a szerződést(ahová költözünk ott más szolgáltató van),mi van ilyenkor?
További ajánlott fórumok:
- Ha köt a hűségnyilatkozat, de mégis le akarom mondani a szolgáltatást...
- Tudna valaki segíteni, hogy lehet-e hűségnyilatkozat nélkül előfizetést kötni?
- Mi történik akkor, ha egy 1 éves hűségnyilatkozatos szerződést szeretnék 3-4 hó eltelte után felbontani? Milyen kár fog érni engem?
- Mennyit kell kb. fizetnem a Vodafonnál, ha felbontom a 2 éves hűségnyilatkozatom másfél év után?
- Mi történik a UPC-nél, ha kijönnek telepíteni a szolgáltatást és a megrendelő nem tudja kifizetni?
- Mi történik akkor, ha két év hűségnyilatkozatból már eltelt 1 év és elveszítem a telefonom? (telefon előfizetés esetén)