Hülye kérdések fóruma, csak pihenteknek!!! :- D (beszélgetés)
nem futott össze még eggyetlen kutyánk se vele,pedig a régi tacsink igazi szökős fajta volt,mindig átment a szembe szomdédba és legyilkolászta a csirkéit(nemes csirkéi vannak),megy nyuszijait,aztán hetente a kapuban volt a kmúlt állattal és az árát kérte,de rendes volt,nem az a fejedre borítom a házat ha nem fizetsz stílust,aztán egy idő után összeült a családi tanács és meghoztuk parlamenti döntésünket:ez így nem mehet tovább,mindenkinek fájni fog ,de 14.év után vaakinek jó messzire tőlünk el kell ajándékozni.a szomszéddal azóta is jóban vagyunk,tényleg ember módjára fogta fel a dolgokat,nem tudom a nevét nekem ezek után már csak nyulas-bácsi maradt,pedig egyszer bemutatkozott,és mindig szívessen beszélget velem ha összefutunk.
egyébbként nekünk is vannak csirkéink,azokat soha nem bántotta,alkalmazta a házinyúlra nem lövünket.
Esthajnalcsillag nem teszi fel a napi kérdédét?
Közületek valaki Ő? Amúgy nem is érdekel ki Ő.
Én rendes kislány módján válaszolok Neki.
A miénk annak örül ha kimehet, de nálunk is volt úgy, hogy kint maradt és aztán befelé akart jönni.
Azért jó ez a chip mert ha elveszne azonosítanák és tudnák ki a gazdája.
kettő van! mármint gyerek.(Amúgy kitudnak venni a hűtőböl bármit hihihi)
Itt a büntetésen van a hangsúly,ha elviszem a kutyust,és pottyant valamit,akkor azért,vagy csendháborításért,mert Pamacs úgy sem bírná ki,hogy ne köszönjön az összes kerítésen belül lévő kutyának,ha már végre anya védő szöknyája mellett mehet az utcán .
Kérdés:
Melyik büntetést választanátok?
1.nem ültettem csipet a kutyába
2.nem adtam enni a gyerekeknek,mert a kutyacsip beültetést intéztem
Jóreggelt!
Az adoról jut eszembe...
Beleültettétek már a csippet a kutyátokba?
Én teljessen megfeledkeztem róla.
Pista,ne adj ötleteket a parlamentne,mert még ezt is bevezetik,csak hogy ötletükkel ott maradjanak a jó-kényelmes székükben.
Én mindig attól tartok hogy egyszer már a gyalogog adót is kiszabják rám,és év végén bevallást kell készítenem,hogy pontossan hány km.-eren koptattam a járdát,meg fogyasztottam a levegőt,hol hagytam hány újjlenyomatot amit aztán a köztisztaságiaknak le kellett tisztítania utánam .
Miért ment át és milyen jogon?
Fizetett adót ez a csirke? Meg kell adóztatni és amiért eddig nem fizetett adót, kamatos kamattal büntetést kiszabni rá. Ha nem fizet, halálbüntetést rá és az útépítőknek főzni belőle pörköltet.:)
Kérdés: Miért ment át a csirke az úton?
ÓVÓNŐ: Hogy a másik oldalra jusson.
PLATON: A közjó érdekében.
ARISZTOTELÉSZ: Ilyen a csirkék természete, átmennek az úton.
KARL MARX: Történelmi szükségszerűségből.
SADDAM HUSSEIN: Ez példa nélküli provokáció, így feljogosítva érezzük magunkat, hogy 50 tonna ideggázt dobjunk a csirkére.
JACK NICHOLSON: Mer' ku**ára át akart. Ez a kib***ott igazság.
RONALD REAGAN: Elfelejtettem...
JAMES T. KIRK: Hogy eljusson oda, ahol csirke még nem járt azelőtt...
HIPPOKRATÉSZ: A hasnyálmirigyében termelődő váladék miatt.
MARTIN LUTHER KING: Már látom azt a világot, ahol minden csirke szabadon átmehet az úton anélkül, hogy célját fel kellene fednie.
MÓZES: És leszállt Isten a mennyekből és imigyen szóla a csirkéhez: "Bizony mondom neked, kelj át az úton!" És a csirke általkelt az úton, és nagy volt az öröm a mennyekben.
FOX MULDER: Saját szemeddel láttad, ahogy átment az úton. Még hány csirkét kell látnod ahhoz, hogy elhidd ???
RICHARD M. NIXON: A csirke NEM ment át az úton.
MACHIAVELLI: Igaz, a csirke átment az úton. Ki törődik vele, hogy miért? A tény, hogy végül átjutott, igazolja minden cselekedetét.
FREUD: A puszta tény, hogy ennyire érdekel, miért ment át a csirke a túloldalra, elfojtott szexuális bizonytalanságodat tárja fel.
BILL GATES: Most fejeztük be az új Csirke Office 2000-t, amely nemcsak átmegy a túloldalra, de tojást tojik, nyilvántartja fontos iratait és kezeli a könyvelését.
BILL CLINTON: Fontos bejelentésem van. És megismétlem, hogy biztosan megértsék. Nem volt szexuális kapcsolatom azzal a csirkével. Nem volt ...
DARWIN: A csirkék, évmilliók alatt természetes kiválasztódás útján oly módon fejlődtek, amely felruházza őket a túloldalra való átkelés képességével.
EINSTEIN: Hogy most a csirke kelt át a túloldalra, vagy az út mozdult el a csirke alatt, ez viszonyítási pont kérdése.
BUDDHA: A puszta kérdés tagadja csirke mivoltodat.
ERNEST HEMINGWAY: Meghalni. Esőben.
RAMBO: Rosszul céloztam volna?
...
Marilyn Monroe
ha rossz minőségű festéket veszel:Norma Jeane Mortenson
a rekeszizmaim most sérültek,igazából Apukám ismerte Rodolfót,mivel Apu zsonglörködött is,mindig büszke volt rá hogy személyessen is ismerhette,
na így későn este akkor nem tudom hirtelen hogy ki volt Alfonzó(amúgy még mindig nem bírok a nevető izmaimmal)