Hülye kérdések fóruma, csak pihenteknek!!! :- D (beszélgetés)
Ez egyik sem. Itt a meghívó névre szólóan.
Szerintem valami kincset rejtettek el a házunk elött lévő csatorna fedél alá,mert állandóan benne kotorászik a csatornázási művek...és ilyenkor iszonyú büdi van a fürdőszobában,meg az innen kiáramló "parfüm" illat miatt az egész lakásban is.
Éjszaka kiosonok oszt megnézem már...
Julia_37, na meg Böbe, és a többiek.
Kezdünk lelassulni.
Pedig ez a legjobb fórum a Hoxán.
Itt csak jó, okos dolgok történnek. Kezd az elejétől olvasni, garantáltan itt ragadsz.:)
"Csak semmi komolyság, ez a véres valóság."
Van valaki. Csak máshol kezdtem a napot.Julit hiányolom már rég!
Hajókról jut eszembe! Alapossan olvassátok el melyikre szálltok. Kettő fog indulni. Az egyik Noé névvel, a másik Titanic 2. Na, az utóbbira ne vegyetek jegyet! :)
Szia Ili,azért csak van itt valaki.
Kenni vagy nem kenni? Ez ittt a kérdés!
Jó reggelt ! :)
Tényleg nem szokott itt kenni senki :) Sokszor délután sem :))
Jóreggelt!Úgy látom délelött nem nagyon szokott itt lenni senki,de azért beköszöntem.
Legyen szép napotok!
Nálunk is bent aludt tavaly ha akart, de néha akkor is kiment este ha nem küldjük ki. Reggel viszont mikor felkelek, ő sem tudja miért, de be akar jönni.
Majd most is ha nagyon hideg lesz, bent alhat ha akar a konvektor előtt.
Jó éjszakát neked is!
a mienk is kb.ennyi idős,idáig télen bent aludt,de most nem lehet bent tartani,a mienk sem enged be senkit,pedig egyébbként kezes bárány.
Most mennem kell innen mert a gyerekek aludni tértek és itt zavarom őket.
Jóéjszakát,Puszi,szép álmokat.
Nem mondtad még, de most el is pirultam.:)
Szívesen a csokit!
mondtam már hogy IMÁDLAK
köszi a csokit
Csak ha a lányok engedélyt adnak rá,Veled mehetek...
Viszem a fizika könyvet is ,biztos ami biztos.
erre egyébbként egy viccet akartam írni ,de most nem jut eszembe.v.mi olyasmi,hogy mi az a nagy darab és szájban olvadó amit a nők szeretnek...egy sznikers.
Lányok holnap segítsetek ez hogy van.
ma már kettőt is ettem,meg szaloncukrot(jesszusom nem fog maradni a fára),meg csokival bevont kekszet,nem tudom mi van velem én sósat szoktam nasizni.
amúgy sovány vagyok,nem tudom hova megy a csoki adagom