Hülye kérdések fóruma, csak pihenteknek!!! :- D (beszélgetés)
és ha pont akkor fogy ki a bendzin,vagy nem indul az autó?
ááááááááááááá én neem hajtanák el,legfeljebb a közértig hogy törölközöt vegyek köréd
jaj kedves, en csak agyilag vagyok csak kiskoru...
Es a CSOKI fajtakat csak azert kerdeztem, mert a tobbi a tied lehet, az en kedvencem a sotetszinu es nagy kakao tartalmu...
De ha nehezen is , ra tudom beszelni magam a tobbi fajtara is, de mogosztanam Veled es "Pista bacsival" is! :-) hi hi
valamelyik ismerősöm mesélte hogy netten olyan jól elbeszélgetett valakivel,aztán furcsa lett a számára hogy a csokikról kérdezgeti,kiderült hogy egy 12éves gyerekkel beszélgetett.(hihihi)
Én nem ezért kérem a csokit csak megszokásból,meg olyan jól hangzik.Második gyerekkorom élem...
nem fogsz fazni?
:-)
A nyeremeny targy az hangszoro!
(nem csoki... ,de inkabb en is azt valasztanam, nem hangszorot..)
Hollandiaban egyik varosban hasonlo mertekeket vetettek a gyoshajtasu autosok figyemebe, a lanyok csupasz felsovel feltartott tablakkal kertek a lelessulasukra...
A ferfiaknak inponalt, a noknek meg konkurenciat jelentett...
Ha nincs senkinek ötlete,megadom a helyes válasz,és a csoki nekem jár...
Száguldozás ellen guminő
Elege lett a háza elött száguldozó autósokból egy kinai nőnek Ningbóban.Ezért egy lengén öltözött,felfújt guminővel próbálja meg lecsendesíteni a forgalmat.Lin Chen úgy számított,hogy ha a száguldozók meglátják az út mentén a fához kötözött,szexi fehérneműben feszítő "nőt"akkor lelassítanak majd.Terve bevált.Az arra járók nem csak lassítanának,de meg is állnak.Közelről szemügyre véve persze egyértelmű a csel,amit ki-ki mérgesen vagy nevetve vesz tudomásul.Elöször a rendörök is akadékoskodtak kicsit,de mára elismerik,hogy amióta kint áll a "leányzó"érezhetően kevesebb a baleset.
Idézet ;Szabad Föld kalendáriumából(2013.)
Kérdés:
Hogy lehet a házunk elött száguldozó autók sebességét csökkenteni?