Hülye kérdések fóruma, csak pihenteknek!!! :- D (beszélgetés)
Addig-addig, hogy kíváncsiságból csak rákattintasz.
Én az IQ tesztel voltam így, de az is kiderült, hogy átverés. Én mondjuk nem szoktam adatokat megadni, de ott már sms-t kellett volna küldeni, hogy megtudjam az eredményt, aztán meg ki tudja mire használják fel a számomat meg van olyan amikor fizetős üzeneteket küldözgetnek és sok egyéb trükk. Mindig vannak újak akik beugranak a trükköknek, én már csak ritkán, de az sem veszélyes volt még eddig.
legalább egy macskát ajánlottak volna fel,vagy egy kutyust ,egyből kattintgattam volna
de megelégedtem volna egy szelet sütivel is...
Kérdés:
Én vagyok a pihent vagy aki ilyen reklámot rak fel a nettre?(ami belépéskor egyből fogadott)
"Válaszoljon,és zöldkártyát
nyerhet az USA-ba.
Ki az Egyesült Államok elnöke?"
Ili ma estére megvagy híva kelkáposztás vacsira,tegnap azt hittük már vacsoráztál.
De ma este Pistára inkább külön főzök mert még 22.30kor sem sikerült vele megeggyezni a halfajtában...DDDDDDD
van egy tó dunaharaszti közelében ami televan telepítve vele (persze fizetős horgászhely)
tényleg nagyon finom a husa,de kifogva rettentően gusztustalan egy állat,állandóan fingik,meg a földön is képes mozogni,és alig lehet agyoncsapni.Volt úgy hogy az eggyik az asztalon lévő lavorból,már lesózott meg egyszer fejbevágottan kimászott és elkuszott a kerítésünkig,a végén kalapáccsal sikerült csak leütnöm. De az íze miatt megéri.
Ezt még azért bemásolom. Most találtam és nagyon illik a téma elejéhez.
"- Hallottad? Keresztezték a gólyát a harkállyal - mondja a rendőr fia a barátjának.
- Minek?
- Hogy kopogtatni tudjon, amikor a bébit hozza."
Na akkor jól bevacsoráztunk. REmélem nem terheltétek nagyon meg a gyomrotokat és tudtok aludni!
Jó éjt, szép álmokat!
Mi a francért kell már a Magyaroknak afrikai harcsa mikor létezik Magyar is?
Nem döglenek azok meg itt a hidegben? Gondolom hozzászoktak a meleghez.:)
rendben ha előbb szólsz,lehet az Pistának is megfelelt volna,és már régen kész lenne a vacsi.
Én is Jóéjszakát Kivánok Mindenkinek.
Forgi szálka mentest szeretne,Te meg nem tengerit,ha magyar tóban fogjuk akkor jó lesz?
Egy afrikai harcsa akkora hogy hármunknak is elég
Azt hiszem a desszerthez ma már ne fogjunk hozzá...
afrikai harcsa jó lesz? nagyon finom krémes a husa és szálka mentes,mondjuk én mindig csak saját magunk által fogottat ettük,a bolti nem tudom milyen.
Ez az egy halfajta amit itthon is mindhárman megeszünk.
A hal burgonyapürével lesz a közös pont.
Tartármártás jöhet hozzá?