Hülye kérdések fóruma, csak pihenteknek!!! :- D (beszélgetés)
Ha tökéletes, akkor minek panaszkodsz rá!
Akkor majd a fiad előbb csinál egy nem tökéletes autót belőle, de aztán addig úgysem nyugszik míg újra tökéletes nem lesz. Jól értem?:)
Kérdés:
- Miért van a pizza négyszögletű dobozban, ha egyszer kerek?
és
- Miért mossuk ki a törülközőt, ha fürdés után tiszták vagyunk?
Nem használ egyik akkumulátornak sem ha lemerült állapotban van. Meddig tartana feltenni a töltőre?
A kuplungon biztosan lehetne állítani. Vidd el szerelőhöz!
csak nem megy tönkre,legutóljára nov.körül töltöttem,tudod ez a hipi-szupi zselés aksi van benne...
Csak az a baj hogy én nem szeressem a hipi-szupi-modern dolgokat,lehet középkorom ellenére őskövületnek számítok,nagyon szép és minden jóval el van látva ez a kocsi,de én igazából nem szeretem,ez a 3.autóm,ennek nagyon felül fog a kuplungja ezelőtt még egyszer se fuladtam le annyiszor mint ezzel,de ha átálítattnám biztos valami más hibája is lenne hírtelen,még a gyerekek is mindig a wartburgot emlegetik,az utána következőt,amit én nagyon szerettem vezetni Seat volt,de csak fél évig élvezhettük.A Seatom a Seat kereskedés elött(a rendőrségi fotókból felismerve) totálkárosra tört.
áááááá ez azért kegyetlen lett volna,olyan rendessen csinál mindent.A jövő pénteken már vizsgázik is vezetésből,resssszkessetek pestkörnyékén lakók,mondjuk a kocsi aksija még mindig nincs feltőltve,de ha sikerül neki,feltöltöm.
most a hétvégére szívemből, foglalt szerencsére ez a gép is ,csak este jövök,meg legfeljebb napközben beugrálok,pár percre
Kérdés:
Mikor kalapálhatom fel kloffolással már a fiam?
Jóreggelt Mindenkinek!
Mit gondolsz miért mennek pszichiáternek? :hogy megtudjanak valamit magukról.
Pszichiáter a másiknak...
- Doktor úr! Azt hiszem kezdek megőrülni.
Mire a másik...
- Átérzem az ön helyzetét. Én is ebben a cipőben járok.
de a viccet írd már meg légyszi reggelig
Puszi érte...