Hülye kérdések fóruma, csak pihenteknek!!! :- D (beszélgetés)
Illetve még annyit hogy az EU alkalmassági micsoda az micsoda?:)
Nem orvosi kivizsgálás?
Akkor most hogy van? Nincs PÁV? Csak elmész az orvoshoz, és meghosszabbíttatod 3 évente?
Kellett valami akkor mielőtt beíratkoztunk, de én azt sem tudom az milyen PÁV volt.
:DDD Tekerni én a csípőmet szoktam. ;)
Hűha, és gondolom nem is 2 Ft-ba kerül. Ahhoz már PÁV kell, ugye?
Nekem azt is 3 évente pedig nem használom a hívatásost. Bevezethetnék, hogy akkor kellene újra menni csak ha munkát akarok vállalni vele, másképp úgy mint az úrvezetők.
Ja, ja, kezdek irigykedni. :) Még hogy nincs pénz benzinre, aztán közben meg hajtod a járgányt. :DDD
Igen, az. Sztem nem rossz, segít az esetlegesen kialakult rossz gyakorlat változtatásán. Na meg több millió Ft-os autót bíznak az emberekre, nyilván megtesznek mindent, hogy vigyázni tudjanak rá a használók.
Azt még hozzáteszem, hogy természetesen oktatás is van, nem csak vizsgák.
Persze, a munkahelyen írják elő. A jogsimat egyszer megkaptam, és azóta csak eü. alkalmasságit kell tenni.
Ez afféle házi vizsga. Nem ártana mindenhol bevezetni.
Szóval kényelmeskedünk, mi? :)))
De akkor ezt nem vezetésre gondoltad hogy minden éven vizsgázol hanem a munkahelyedre értetted nem?
A KRESZ vizsga ugyanaz, mint általában a jogsi megszerzésekor, csak kiegészül az éppen változott szabályokra vonatkozó kérdésekkel. Nem szoktunk megbukni, de volt már, hogy valakinek nem sikerült, ő kapott még egy vizsgázási lehetőséget. Akinek nem sikerül, nem vezethet a vállalati autót. A gyakorlati vizsga ugyanez.
De már a munkába álláskor van vizsga, így kipottyan már a felvétel előtt, akinek nem megy.
Mozgok én eleget egész nap anélkül is, hogy még gyalogoljak is mikor nem muszáj.:)
Azért gondolom nem nagyon szigorú vizsga és semmi következménye nem lenne ha nem sikerülne. Úgy képzelem, hogy olyan nincs is akinek nem sikerül. Jól gondolom?:))
Akkor miért bringával mész? Cipelsz valamit, hazafelé bevásárolsz?
Én akár gyalog is mehetnék oda mert úgy is odaérnék 10 perc alatt, de biciklivel járok.
Annyira béna vagyok. :) Előírás a munkahelyemen, elméleti és gyakorlati vizsga.
Minek vizsgázol minden éven?:O:)
Jól teszed, nem szennyezed a levegőt.
Én most már azért örülnék, ha gyalogolhatnék. Majd talán eljön annak is az ideje, amikor szószerint úgy kell besétálnom a munkahelyemre. :)
Voltam sofőr egy pár évig, de az sem olyan volt mind ahol nagyon sokat kellett menni minden nap. Nem tudom mennyit vezethettem eddig. Itthon már keveset megyek kocsival mert benzinre nem nagyon telik és nincs is hova kocsival menni.
Az MHSZ-nek volt híre, igen. :)) Nekem olyan oktatóm volt, aki előtte ott oktatott. Hát, nem volt egyszerű manus.
Ha hivatásos jogsid van, hogy-hogy nem vezettél ennyit? Nem dolgoztál olyan szakmában?
Nem olyan nagy a gond. Ezek csak apróságok.
Én nem vezettem olyan sokat, de van hívatásos jogsim és akkor mikor én tanultam még tényleg nagyon szigorúan vettek mindent, főleg az MHSZ-nél.
Ez honvédségi oktatás volt és ott még verték az ember kobakját ha valamit nem jól csinált. Nekem szerencsére nem ijen verekedős oktatóm volt, de kresz vizsgára nem akart engedni mert úgy látta, hogy nem tudom eléggé, de ez már a vizsgán volt. Olyan lett volna mint ha nem jelentem volna meg és újra kellett volna menni vizsgázni és újra fizetni. Végül beengedett és sikerült is elsőre.
Ugyan már mivel? Azzal, hogy hébe-hóba nem kapcsolok vissza, hanem csúsztatom a kuplungot? Szoktam kipörgetni is, gyorsan hajtani is. Több mint félmillió km mögöttem van, és évente vizsgázok. Talán nem lehet akkora a gond. :))
Mert tegnap péntek volt.:)))
Te úgy gondolod, hogy akkor gyilkolod ha gyorsan mész vele, vagy jobban kipörgeted, de ezzel lehet, hogy még jobban.
Ez most komoly kérdés volt azért nem viccelődtem vele.:)
További ajánlott fórumok: