Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Szia :) igen, én is kérek szépen :)
Nálatok most hány óra van?
Egy kis virtuális ivászat talán nem fog megártani: a magam részéről Bacardi Brezeert kérnék, dinnyéset.
Jah és somlói galuska ellen sem tiltakozom :)
Hihi =)
Én ha iszok, Long Island-et, de a koktélozás drága muri =)))
De van vajkrémes szendóm almával, ha kértek..
Sziasztok akivel még nem találkoztam.
Küldhetem a második adag kávét?
Évi, köszi a viccet. :)
Vissza totyogtam!
Ha napközben találok egy hardwerd-et akkor werdem, és az internet kütyümmel magamévá teszem!
Ez az én fórumom ugy látszik, virtuális kaják, hm,,,, nyami.....
Inni nem fogunk? Imádom a Camparit, Margaréta coctailt és a tequillát, citrommal sóval.
Sört csak ha szomjas vagyok, és sajnos csak elméletben iszogatom most már, de ki kell elégítenem az agyam piás gondolatait is.
na persze a SOMLÓI GALUSKA nagyon, de nagyon izgatja az izlelő bimbóimat!!!!!!:D)))))))))))) Ha valaki hallja adja át Ildikónak!!!!!!!
Sziasztok!
Ha gondoljátok itt gyújthattok gyertyát egy kisfiúért.
Török Botondnak hívják és 11.03-án halt meg 7,5 hónaposan.
Szűrés/keresésbe beírod a nevét és a gyertyára kattintava tudsz majd gyújtani!
Köszi
Ez a vicc nagyon number one volt... =DDDDDDDDDD
Kár, hogy mégy =(
Remélem, jössz még majd, és nem csak este, mert olyankor én nem vagyok és tudunk majd beszélgetni jól =DDDDDDDDDDD
Szia Myrad! Most csendben dolgozgatok, mert felsőbvb ellenőrzés van nálunk (most épp a másik irodában)
/ez itt sűrű szemforgatás helye/
Te mit csinálsz?
Nagyon szeretlek Évikém, hogy korán reggel milyen jókedved tud lenni :-D
Mókamester :-)
Gyere ha ráérsz! Na persze dolgozzál is.
Sziasztok, a hurkáról eszembe jutott egy régi mesedarab, azt hiszem rádió játék volt, a Hurkacövek leves... vagy valami ilyesmi.
Sosem tudtam meg mi az a cövek??? :D))))) Mármint a levesben.
Most kávézom Ildikóm, és tudod reggel - nekem most van - és késő este jönnek rám a hülyeségek. Ilyenkor nem bírok magammal.
Most, hogy feljöttem Fantámmal /westie kutyus/, félelmetes, hogy már itt vannak a varjak, talán tényleg jön a tél?
Erről jutott eszembe egy vicc, finoman írom le nektek, - bár a vicc úgy jó ahogy kitalálták - de nem szeretnék senkit megbotránkoztatni, vagy mégis?
A medve felébred téli álmából, és amellett, hogy éhes, kanos is. Elhatározza, ha kimegy a barlangból az első élőlényt elkapja.
Sünike épp ott araszol, felkapja:
- Hol a p... puncid? Hol a puncid?
- Nekem nincsen puncim!
- Mivel mondtad, mivel mondtad?
Persze nagyobb a hatás, ha szerény személyiségem hangsúlyozásában hallod, kedves olvasó.
A meséről jutott eszembe - hurkacövek ....-, ifjú koromban - tegnap - :D))))))))))))))))))))))))))
a Ganz-Mávagban dolgoztam, kétműszakban.
Este felé már fáradoztunk, és többek között
a meseszolgálatot is felhívtuk. Nagy színészeink, Gobbi Hilda, Márkus László, Mensáros László, sorolhatnám szórakoztatták a gyerekeket, és volt egy mese a kisfazékról. A mese fő "gondolatát" még most is belefűzöm tartalmas mondandómba, csak nem értik, hogy miért?
A szegény emberről és a kisfazékról szól, melyben persze a kisfzék a végén nem a gazdag embernek tesz jót, hanem a szegénynek lesz tele arannyal.
A kisfazék ide-oda kerül, de közben ezt mondja,
"Na én eltityegek-totyogok" Ezt teszem most én is.
Heló Myrad!
Néztem az adatlapodon, milyen fiatal vagy! :-)
23 éves. De szép kor :-)
Nekem tetszik :-)
Így van. Törekednünk kell minden nap, hogy a szeretet érzése kijöjjön a szivünkből és a lelkünkből. Nem csak a családot kell feltétel nélkül szeretni, meg kell próbálni a barátokat megismerni, szeretni :-)
Szia Ildi=)
Örülök, hogy itt vagy=)
Szia siti!
Ha lehet én a kockatésztát szeretem. Főzöl nekem ki hozzá?
=DDD
Összebeszéltél anyukámmal... =DDD ő is hurkát süt... =DDD szóval én még nem tudom, mit fogok enni... =DDD
Van egy személyes emberi és tiszta szeretet, amely az isteni szeretet megsejtése és visszatükröződése. Ez a barátság.
Simone Weil
Most találtam, szép, ugye?
Sziiiiiiiiiiiiiiiiiiiija =)
Mi lesz a második? *nagy szemek*
Szia Caravell=)
Munka hogy van? Haladgat?
Szia!
Reggeli puszik odaértek? Remélem, nem hűltek ki =)
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)
- Budapestieknek: Jó kávézót ismertek a Deák Ferenc tér környékén?