Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Igen minden este ilyen sokáig dolgozik a férjecském, szombaton is vasárnap is. :(
Rolikám, most nagyon fáradt tele van élményekkel. :)
Nálatok is késő estig dolgozik a párod!:-(((
Rolikám mit csinál??
Soha többet nem hagyok ki ilyet,az már BIZTOS:-)))
Eddig hülye voltam,hogy nem mentem,de megyek karácsony előtt is a Pető Intézetbe:-)))))))már tudom:-)))))
Szia Imola!
Szia Kata!
Puszika nektek!
Olyan vagyok mint a gyerekek össze-vissza nézegetek és kattingatok megy az idő rendesen pedig alig néztem meg valamit!:-(((
Köszönöm jól!
Ha van lehetőséged menjél máskor is!!
Bocsi, de megyek, kincsemnek ebéd, alvás....
Puszi
Szia Kata!
Igen csodás napom volt:-))))
Hogy vagytok?
Szia Imola!
Én is várom a képeket,a múltkorit is megnéztem,és én is szívesen teáztam volna,ahol Te teáztál:-))))
Sziasztok! Kicsit kukucs ebéd előtt!!!
Hogy vagytok?
Imola, dehogy haragszom, én sem tudok mindennap küldeni, Te meg eddig mindennap küldtél! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!
Szia Imola!
Ha jól látom itt az órám, nálatok már "későre" jár, 19:23-at ír az órám... Szóval jó pihenést, a képeket pedig izgatottan várom =)
Sziasztok mindenkinek!
Haza érkeztünk, ma egész nap elvoltunk. Tudományos múzeumban, utána pedig játszóházban.
Remélem holnap megkapom a képeket e-mailben és akkor felteszem a naplómba.
Most érkeztünk haza, nem küldtem senkinek képeslapot, és azt hiszem ma már nem is lesz időm, ezért ne haragudjatok.
Ildikó köszi a jókivánságodat. :))
=DDDD
Addig nem szeretnék... =DDD Bár megígértem a régi tánctanáromnak, hogy ha azt a kort megérjük, együtt break-elünk majd a járókerettel =)))
Szia!
Köszönöm jól:-)))
Szia Anyu =)
Hogy vagy ma?
Sziasztok!
Szép napot kívánok Mindenkinek!
Kedves drága Imola!
Ma láttam meg a naplód fejlécében, hogy ma vagy 30 éves és 3 hetes :-)
Három hete volt a 30. születésnapod! Utólagosan, de annál nagyobb szeretettel kívánok boldog születésnapot!
Olyan szép kor a harmincsadik :-)
Őszintén gratulálok neked Imola!
Szeretetben egészségben teljen az éved a következő születésnapodig :-)))
Megnéztem :-)
Nagyon ügyes vagy. Ismerem ezt a hímzési technikát. A nagymamám sok szép képet csinált, ahogyan te is.
Az adventi naptár tetszett a legjobban :-)
Azt szeretném kérdezni, hogy írtál egy cikket a párodról és magadról ahogyan megismerkedtetek. Mikor befejezted lefagyott a gép. Sikerült újra írnod ? Az esküvői képetek igazán édes! Látszik, hogy milyen őszinte szeretettel nézel a párodra :-)
Megnéztem a képet :-)
Ez gobelin (goblejn) igaz? Csak nem te hímezted a képet?
Ügyi vagy Tesókám!
Jó vásárlást nektek!
Képzeljétek én még mindig pizsiben ülök!
Most nincs is kedvem felöltözni és inkább visszafekszem Sára mellé aki még ágyban van!
Puszika Nektek legyen szép a napotok!:-)))
Rakott krumpli! Az igen, nagyon régen csináltam, jó hogy mondod a mai menüdet. Fogok csinálni hétvégére.
Jó vásárlást nektek. Bence nélkül megtudod venni a pizsamát?
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Remélem meglesz, aki megölte azt a szegény cicát a kávézóban...
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)