Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Jajj, ne is mondd... de régen nem ettem már.. =)
Pedig imádom =)
Tudom, csak már most nincs annyi pihilehetőség, mint 15 éves korom körül lenne...
Csak egy példa: egyik fogadott hugom nemrég töltötte a 15-öt... panaszkodott nekem, hogy milyen hajlékony vagyok, bezzeg ő semmit nem tud megcsinálni... mondtam neki, hogy ha annyi idős lennék, mint ő, már hátrahajolva, a térdeim közül nézném a világot, és a negatív spárgáim is meglennének, mert ő még nagyon fiatal, és 1 év alatt kinyúlna, de könnyebb nyafogni, hogy "Neked mennyire jó", mint csinálni bármit is... én 21 évesen kezdtem nyújtani, és hamarosan meglesz a spárgám, meg a hidam is... sok munka, fájó, fárasztó, de én tudom, mit akarok...ő nem... pedig negyed ennyi munkával érhetne el bármit...
Vagy a tanulás... haladok, haladok, de már régen végeznem kellett volna.. nehezebben tanulok, mint 16 évesen, na... de tanulok! csak több munka...
Persze, most nem sírni akarok, mert én vállaltam, és szeretem is csinálni =)
Csak példákat akartam hozni...
cukor nélkül tejjel elküldtem, nézz körül az ablakban kell lennie. :)) addig ki is hűl.
Itt szép őszi idő volt ma, most meg már sötét van és egy kicsit hűvös is lett, 17 fok.
Köszi a kávét.
Akkor jó pihenést Neked!
hát végül is én maradtam a nejem ment mert volt még egy két dolog amihez mindenképp ő kell ma megint bent igy a főzés takaritá s lett az enyém ma is
a gyerekek sokkal jobban vannak pedig csak c vitamint kaptak teával..
Szia, már küldöm is. :))
Nálunk este fél hat van. :)
cukor nélkül tejjel, vagy tejszínhabbal, hidegen!
Van aki forrón!
Szia Imo! Milyen idő van felétek?
A lányom 16,5 éves :-)
Tele van tervekkel :-)
Jó hallgatni ahogy monja nekem.
Szia :) igen, én is kérek szépen :)
Nálatok most hány óra van?
Egy kis virtuális ivászat talán nem fog megártani: a magam részéről Bacardi Brezeert kérnék, dinnyéset.
Jah és somlói galuska ellen sem tiltakozom :)
Hihi =)
Én ha iszok, Long Island-et, de a koktélozás drága muri =)))
De van vajkrémes szendóm almával, ha kértek..
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)
- Budapestieknek: Jó kávézót ismertek a Deák Ferenc tér környékén?