Hoxa akác köz (beszélgetés)
Nem mindig jár lázzal!
Jobb lenne orvoshoz menned.
Hurrá!!! A magam részéről örülök neked. Én is a páratlan oldalon vagyok, a 13-ban. Napsugárt megkérem, hogy csináljon újra egy összegzést, hogy tudjuk, ki hol lakik. Nem mintha olyan fontos lenne, csak hát jó egy kicsit játszani is. Úgyis olyan sok komoly dolog van az életben.
Én azt hiszem, jól alakul ez a fórum. Nincsenek kötelezettségek, mindenki akkor ír, mikor akar, a téma is változatos, bármi szóba jöhet.
Egyébként hogy vagy? Én már második hete nagyon köhögök, erős légcsőhurutom van, vagy talán hörghurut. Mindig eszembe jut az öcséd. Lehet, hogy lábon hordok ki én is egy tüdőgyulladást. Bár lázam nincs.
Azt hittem, hosszabb beszélgetés volt, de hamar a végére értem.
Hanka! Töredelmesen bevallom, nem emlékeztem, hogy Te az ódon kastélyban élsz, de örülök, hogy személyedben van lakója.
Menyed kijelentése borzalmas.
Szneszabonoja! Van még üres ház a közben, beköltözhetsz. Napsugárnak jelezd, melyik számot választod. Ő a nyilvántartó, és szerintem kinevezhetjük őt az Akác köz ügyintézőjének. Remélem elfogadja. Szépen össze tudja tartani a lakókat.
Sajnálom! Bizony van olyan, hogy valaki valamit mond, és bele sem gondol esetleg abba, hogy a másiknak a lelkébe gyalogolt.
Az ilyesmire szoktam mondani: ha szerencséje van, 1x ő is megöregszik, ha pedig nincs, majd viszünk egy szál virágot a sírjára!
Ne törődj vele. Bármikor gondod, bánatod van, gyere át hozzám, a köz másik végén lakom a 4-ben!
Mi idősebbek már csak ilyenek vagyunk, egy kicsit érzékenyebbek, egy kicsit inkább magunkba fordulók. De az élet megy tovább és idővel megszokjuk, hogy ma már más a módi, más a társalgási hangnem. Egész biztos nem rosszindulatból mondta, csak járt a szája. :))
Igen! Akkor azt hittem, te is szeretnél beköltözni a közbe, azért írtam azt a pár sort neked.
De van ez így, hogy valaki csak erre jár, és beköszön. Most megleptél, mert nem hittem, hogy még 1x jársz erre. :))
Szervusz Hanka! Láttam a naplódat, csak nem mentettem, aztán meg elfelejtettem, hogy keressem.
Rögtön tudtam, hogy ide való vagy!
Sajnos vannak ilyen menyek. Mind tudjuk, és azt is tudjuk, nem könnyű ezen túltenni magad, de mégis, mi egyebet mondhatnánk?
Érezd itt jól magad!
hello!!
Remélem nem felejtettek el, hogy a az Akácköz legvégén a dombon most is ott áll az ódon kastély , ahol én a élek.
Bár mostanában sokat repkedtem, mert sehol sem éreztem magam jól.Nem tudom túltenni magam annak a némbernek/akit a menyemnek neveznek/a kinyilatkoztatását, hogy EGY IGÉNYTELEN KOSZOS Öregasszony vagyok.
Dodi, itt a műtétek után nem aszpirint adnak.
Szívinfarktus megelőzésére itt is adják az aszpirint, de azt sem lehet csak úgy bekapkodni, mert annak is lehetnek mellékhatásai.
... jobb is h lebeszéltek róla :) hidd el ! h azzal s vinyettával csak gyanúsabb lettél volna !!!
... én azon akadtam ki h még azért is megbüntethetik a nyomorult eladót , ha előbb veszi el a pénzt , mint ahogy odaadná a blokkot !!!! micsoda baromságok !!!!
beken=nekem
amiko=amikor
meziylabosat=mezitlabast
fokhagyvas=fokhagymas
egykuynal=egy kutnal
JAj az otthoni piacrol az jut eszembe, hogy ket beken fontos reszt mindig az elsokent vettem utba!
Az elso volt a piacu langosos! Aki nekem kedvencem volt, amiko citromos teat is lehetett rendelni melle, a langost mindig meziylabosat kertem, csak fokhagyvas soval volt megkeresztelve.
A masodik helyem volt az a mindig friss helyi novesztett izes oszibarackos neni volt! Kivalasztottam a (nekem ) legszebb barackjabol egyet-kettot, ott mindjart egykuynal megmostam es beburkoltam, de kozben ugy, hogy az ujjaim kozott kicsit folyt az edes leve... Csak azon voltam meglepodve, hogy mindig olyan bizalmatlanul neztek ram, es a markomba nyomtak a kis blokkot rola! ---kesobb az erdeklodesemre, megtudtam, hogy vannak szemet emberek a piacon, akiket ellenornek mondanak, es azert kaptam en a blokkokat!
Gondoltam, hogy teszek egy vignettat a zakomra, hogy en "rendes ember vagyok es nem dolgozok senki javara, vagy masok ellen. De szeretem a finom gyumolcsot."
De erosen lebeszeltek rola, hogy megtegyem.
Jó reggelt!
Megérkezett az ősz Akácközbe is. Hidegek a hajnalok.
Az egyszeri hazhazhoz ugy hivtak a vendegeket, hogy mindjart ebed utan gyertek, hogy vacsorara hazatudjatok erni!
De ha ugy gondoljatok, ha hoztok osztok, ha gyuttok losztok...
:-)))
Meg kovetlek alassan, de ha nem veszed rosszneven, megemlitenem. A verhiditot a nagy pocsolya tuloldalan az Aszpirin egyik valtozatat kedvelik, olcso es nem raz.
A standard aszpirin, ha jol hazudik, 350mg. anyagot hasznal a konyvasztasahon de ezen kivul van egy masik fajtaja is ami csak 82mg-os es van rajta egy kis sargas kulso bevonat, amely nem haborgatja a gyomor belso fala vedo bevonatalat. Talan egy fajta verhigitonak erre is lehetne gondolni.
Errefele az agyverzeses betegeknek adjak verhigitonak, tehat nem lehet egy rossz porteka.
Amellett nem fur nagy likat a zsebunkbe az ara sem...
---csak egy gondolat...