Hoxa akác köz (beszélgetés)
[link]
Rakd be a kedvenceid közé, és ha beírás van rajta, úgyis szemed elé kerül.
Még nem,szólok,ha megérkezik.
Van egy fórum, ahol az újításokat, kérdéseket, a működéssel kapcs. infókat, stb. oda szokták kiírni. Majd mindjárt kikeresem a linket.
Zsófi is régen volt fent. Augusztus elején.
Hol jelezte? Hol kellett volna néznem?
Igen, de akkor Hoxa jelezte is! Most nem tudok róla, hogy előre szóltak volna.
Az indítás óta már nagyon sokan elmaradtak. Jó ideig nem is működött az Akác köz. Most kezdtük újra éleszteni, azért is írogattuk volna össze, hogy melyik házban ki lakik, hogy esetleg az újaknak tudjunk felajánlani valamit. De úgy néz ki, hogy ez az ismételt "belakás" sem lesz hosszú életű.
Nálam tegnap volt így, minden más remekül ment.
Nálad minden oké a géppel???
Az enyém először lefagyott, majd újra indítás után sem jött be hoxa, más egyébnél minden oké.
Most majd remélem, hogy nem vacakol tovább.
... odanéztem az fórum elejére , hova lett az elindítója ?
Akkor + marad egy kis hideg-vizes mosdás, az is jó ébresztő szokott lenni. :))
Ő nem iszik kávét. Majd éjszakára megy, addig elvileg én nem bánnám, ha még ő biciklizne el a boltba.
Nekem meg elvileg nem szabad kávét innom.
Ezzel nem azt akarod mondani, hogy a fiad dolgozni indul?
Főzzél egy-két kávét, gondolom őneki is jó lesz, ha felébred.
Itt vagyok... Kicsit álmosan. De most nem lehet aludni, várom, hogy a fiam felébredjen.
én sem az biztos,mint a halál.
...na kezesnek se mennék el senkinek !!!! még a gyerekeimnek se ! / igaz h ők nem is kérnék ! tudják h mi a véleményem erről :) / amire tudják összerakják a rávalót , amire + nem , azt nélkülözzük :( jó ! milliókat ilyen pénzekből nagyon nagy művészet lenne összerakni ! azért is muszáj vigyázni a fedélre a fejük felett :) mert mára már 1 normális és lakható több millió :( :(
Merre vagytok Akác köziek! Sehol senki???
biztos azért,amiért a kezestől vonják először a tartozást.hogy én mennyi ilyet láttam.a páciens rég meghalt,a kezestől még mindig vonták a ballagási bulira,felvett pénzt.a főnökömnek volt igaza,örüljön a gyerek,hogy hat évig fizette a főiskolát,ami elvileg négy éves,nemhogy még bulit is csapjon. a tanároknak kellett volna,hogy megszabadultak tőle.
Millerke! Akarom kérdezni, megjött már a könyv, amit megrendeltél??
Előbb-utóbb minden élőlény elmegy az "örök vadászmezőkre", ahogy mondani szoktuk, aki egyszer megszületik...
Így van ez rendjén, csak ne fájjon.
:))
Az a helyzet, hogy mi is remekül érezzük magunkat a társaságukban.
Sajnos a létszám nagy része már az égi mezőkön futkos, egyedül a komondor és most a kicsik és a mami vannak meg a képek szereplői közül.
... bocsi tényleg nem olvastam vissza az elejére , azért kötöm az ebet a karóhoz :)
...na azért gondolj bele kb fél éve ? a betelefonálós műsorba elsírta magát az egyik emberke h a háza fedezet lett a fia építkezésénél !!!! mi a radainak kell a banknak 2 ház ? h biztosíték legyen arra , ha az adós bacik fizetni ?! soha a büdös életbe nem írnék alá senkinek !!! egyik gyerekemnek se olyan papírt h a fejünk felől kockáztassam a fedelet !!! ha carba van , míg én élek , hazajöhet !!!! de ne jöjjön ! csak látogatóba ! azért segítettük hozzá , h neki is legyen , vigyázzon rá !!! fizesse a fizetnivalóit ! / jó ! egyenlőre mi fizetjük , de idehozza a rávalót :) ! / nekem ne terhelgessen a miénkre senki semmit !!!! annál a valakinél + a gyereke eladta a saját házát amit nem volt képes fizetni és a marhája albérletbe költözött , de mivel a házért kapott összeg messze nem fedezte az adósságot így a fedezetként a szülőre terhelt házat + elárverezte a bank ! mami + mehet a híd alá !!! v a Dunának :( :( és utólag azt nem értettem sehogy se !!!! h miért nem a fiatal házát árverezte el a bank ?! a fiatal eladhatta a sajátját a hü.ye szülő + maradt a jó nagy carba !!!! hogy engedhet + ilyet 1 bank ?!!!!!!!
Én is megnéztem. Nekem a kutyusok is tetszenek. Úgy néz ki, minden kutyus, cicus jól érzi magát nálatok. Szépek.
Megnéztem. Tüneményes idill.
Fokhagymácska, a cicákat (az egyik képen mamástul) az adatlapomon láthatod.
Az anyukás képükön talán 2 naposak lehettek, ma már a 4. hetüket kezdik, mert aug.25-én születtek.
További ajánlott fórumok: