Hoxa akác köz (beszélgetés)
Köszönöm szépen mindenkinek a drukkolást, a szemem kicsit még javult is, egyelőre nincs szükség további kezelésre.
Egyúttal a telefon-TV-Net szolgáltatónál is elintéztem a csomagváltást, a szemklinikához közeli ügyfélszolgálatnál kedves egyetemi ismerős dolgozik. Két órát ültem ott vele, a lehető legtöbb kedvezményt és lehetőséget megkaptam, az igaz, hogy sok pénzt ott is kellett hagynom, a hátralékaim fizetésére.
Ha lett volna még 10 ezer forintom, elhozhattam volna egy TV-t is részletre, de az az előleg már nem fért bele.
Nem baj, lesz még kedvezményes akció.
A fiam nagyon boldog, mert kapott hordozható wifit, sőt még kis töltő akkut is.
Én meg azért örülök, mert jó volt ennyit is találkozni egy jó baráttal, és még a számlám is kevesebb lesz a jövőben.
Viszont, annyi év után, én is megszüntettem a vezetékes telefont, már nem használom ki.
Szia, messziről jött vándor!
Ülj le, pihenj meg, mesélj magadról. Honnét jöttél, és mi szél hozott erre, ahol még a madár se jár.
Jó reggelt, Jószomszédok!
Napsugár! Szééép a frizurád! :-)
Forreszt! Ugyan már, ugyan! Szép az élet, és élni jó, ne borongjunk! (Még ha van is miért...)
Guruljka! Sok szerencsét a mai naphoz!
...És mindenki másnak is... :-)
Eszedbe ne jusson, hogy nem éred meg! Micsoda dolog ez kérem???
Nekem azt mondod, hogy még 30 évem van itt, neked is van annyi, vagy még több! :))
Szép estét kívánok!
Én mostanáig dolgoztam, részben a mai sürgős munka, részben a holnapi határidő miatt.
Holnap Pestre buszozom, a szemészeti klinikára, kontrollra, esetleg kezelésre. Délután már itthon leszek.
Szevasztok!
Reggel elmentem a fodrászhoz, utána meg az okmányirodára szeg.ig.-et újíttatni. Eléggé le vont már nőve a frizurám, nem akartam a legújabb fotón úgy kinézni, mint akit szalajtottak. Így csak "ránézésből 5 év" a fotó alapján, és nem 10.
No mindegy, jól jártam, mert ahogy a sorszámot kihúztam, szinte rögtön utána hívtak. Ezek szerint a többiek más-más ügyben álltak sorba. Azt kérdi a hölgy, jó lesz, ha lejárat nélkülire csinálja??? Hát persze hogy jó lesz!
Szervusz, Miller!
Jó munkát!
Jó reggelt, Jószomszédok!
Esőt nem tudok küldeni, mert csak távoli villámlások tarkítják az éjszaka sötétjét. (Itt a 19-es házikó tájékán.) Kellemetlenül meleg van most is, hogy is juthatott eszetekbe tegnap a dunyha! :-D
Tegnap vendégeim voltak, a kb. négy éves kisunokám telemesélte a délutánt a nyári élményeivel... Én meg csak pislogtam... Meg kérdezgettem... Meg hízott a májam... (Azaz élveztem a helyetet, de nagyon!)
Beszélgetős, szomszédolós szép napot kívánok Mindenkinek, akác-köziek!