Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
én is úgy szoktam.most is eladósorban vagyunk.hogy ki vesz meg?
... nálunk bármi ehető hidegen is , nem főzök zsírosan , 1 főzeléket is +lehet enni csak úgy hűtőből kiszedve , hidegen :)
... régen mesélte egyik kolléganőm h ilyenkor nyáron megfőz 1 pl zöldborsó főzeléket 1 kilónyi fagyasztottból és 3 napig az az ebédje :) / egyedül élt / azt hiszem h ma se rossz így , én ráadásul nem is főzök + 1 kg borsót 1x-re főzeléknek , hagyok belőle levesnek is :)
valakinek biztos sürgős volt.a mérete után felnőtt-
... Jézusom !!! egyéb se hiányozna !
Itt semmi gubanc. Valószínű más a szolgáltatónk. A miénk UPC, vagyis az abból átalakult Vodafon.
Miért gondolod, hogy médiafigyelők miatt fagy le? Én még nem találkoztam lefagyással. Bár most inkább én fagyoskodnék szívesen a 37 fok helyett.
Ügyesen csinálod, és ebben a nagy melegben nincs is jobb, mint valamiféle hideg gyümölcsleves.
mikor a Velencei tónál voltunk,jó régen,mert a lányom még kicsi volt.ott ringatózott egy jó vastag kolbász.
Nekünk internetről megy az okoska,néha nincs jel azt irja ki.
Akkor kihúzom a konnektorból,és ujrainditom .Eddig működött.😄
... helló Lányok !!! Nálatok is szórakozik ? az internet ?!!! mostanába rengetegszer lefagy ... száradjon le az összes médiafigyelőnek a micsodája !!!
... többféleképpen is szoktam készíteni , olyan is van amihez nem főzöm , de az ilyen-olyan ízesítőket előfordul h megfőzöm :) pl 1 hibiszkusztea , v 1-2 szál rebarbara , v akármi ami savanyú :) v csak az alma héja , azt se dobom ki míg van benne 1 hangyányi kis íz is :) :) / nem dobunk ki semmit , ami hasznosítható :) :) mert több nap , mint kolbász ! :) :) valaki aszonta h csak az első milliót nehéz ... a többi már jön önként ... milyen sokan megmilliomosodtak az évek során ?! egyik kolléganőm ancija aszonta h addig nem hal + amíg össze nem rak 1 millát a lányának h ne kerüljön pénzzavarba ha ő má' nem lesz ! a néni 83.-ba van :) :) 99-re nekem is összejön ! :) :) /
... oké ! de 1 sarokkádba is nyomoroghatnak néhányan :) @@@@
Ilyenkor jó mélyhűtőbe régészeti feltárást végezni.
Csoda kincsek kerülnek elő,és cdak melegíteni kell.Ez az igazi.
Szentheverdel nap van ma is holnap is,míg ilyen meleg van ,meg míg kitart a fagyasztó készétel tartaléka.
Én nem főzöm a gyümölcslevest. Őszibarackot vettem, tejben, tejszínben turmixoltam, ízesítése őrölt fahéj és őrölt szegfűszeg. Tálaláskor kis kockákra vagdalt barack jön még bele.
😄😄😄
Azzzz érdekes lenne,az otthoni kádba tömeg lenne😂
A vízpart is csak folyó mellett jó,nem fürödhetném más levében,meg pisis vízben ,😄
Az uszoda vize sem víz,inkább fertőtlenítő,ami kimarja az ember bőrét.Akkor a jó öreg otthoni módszer marad.Ezután a vírusos kórság után még egy bőrnyavalya az nem hiányzik sztem senkinek.
csak ülőkádam van,de reggel abban sem rossz üldögélni.
... nálunk majd eztán fog érni , ez még a tavalyelőtti , tavaly alig volt a fekete ribizlitöveken :( :(
... ilyenkor v 1 kád éppen hogy langyos vízbe ázva v vízpart mellett a legfincsibb :) az elsőbe nincsen tömeg @@@@@@ és ócccccsóbb ! :)
hát igen,az ilyesmit nem szeretem.a málna,meg a fekete ribizli is rásült a bokorra.a lányom megint szid,hogy nem szedtem le időben.hát meggyőzni nem tudom.
... éjszaka se ment 20 fok alá a hőmérő !!! 1 kondér gyümölcslevest főztem csak almából-feketeribizliből + rebarbaraszárral ízesítettem h jó savanya legyen ! / és Zott eperjoghurttal van sűrítve akciós volt a múltkor a Li.be is + a Spá.nál is , vettem 2-2 vödörrel , még 1/4 vödörnyi megvan / :) :) / a la Anyagi ! / már jó hideg ! / mivel a C-vitamint a fagyasztó nem teszi tönkre , de a forralás igen ! hát csak a megfőzött almahéjba áztattam a fekete ribizlit amikor a lé már kihűlt és a végén tettem csak a leveshez :) :)
szerintem is.csinálok pár kancsó limonádét mentával,azon elleszek.
🐓🐓🐓🐓🐓
Mindenki hűsöl?
Konyha bezárt?
Akkor pihi ezerrel,főzzön kinek 6-anyja van 😄😄
az Iszonyból már a másodikat szaggatom.de ott az őz,a felelet.
Tetszett az is ,mégis valahogy ritkábban jut eszembe,ennek ellenére azt is sokszor,,,,,:))
Ugyan olyan jó a folytatása a Téli berek.
Sosem olvastam el 202-ezerszer könyvet,de ezt a kettőt igen.😄
Van aki a beépített konyhát szereti, és van aki a kiépítettet. Elég hosszú, de érdekes videó.
[link]
JÓ régi ,már saláta kinézetű példányom van:))))ez volt az első könyv ami igazán elvarázsolt ,,azóta mindíg újraolvasom.Szabó Magda Abigél-jével vagyok még igy ,örök:)))))))
További ajánlott fórumok: