Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Hogyne,reggel fúrt ,aztán nyakon lett locsolva fentről,így elmentek.
Azon gondolkoztam mivel zörögjek túl nagy a csend😄😄😄
Pedig most elállt az eső ismét,klassz hüvös van,befejezhetné a rombolást.
20 cm vastag betonbejárót tört fel a három ház előtt kb 60m2
Nc.
... már felébredtem , mert Bundynak enni kellett adni délbe !!!
... ügyi vagy !!! finom mind2 féle kenyérbe :) :) / én a köménymagot régen mindig kicupfoltam a kenyérből :( :( Kádárnak azt sütöttek a Murányi utcai pékségben !!! és Muti 2. férje ott dolgozott :( :(
én azt hittem, Te délben alszol...
aki iccaka főz...
ma sütöttem két kenyeret.
az egyikbe mákot, a másikba köménymagot kevertem...))
remélem jó lesz.
... jó bizony !!! én is szeretnék kicsit úgy futni /ugrálni @ mint : A szállítókban : a pasi ! @@@@@ néha átbucskáznék a fejemen és futnék néhány kört , itt a házak/ telkek körül :) :) de nekem még 1 doboz Lóbalzsam se lenne elég !!!
... Bundy valami csípőset kent magára egyik nap ! szegény !!! nem lehet olyat büntetlenül akárhová kenni !!!
de hol vannak már a régi öregek?
pedig biztos melegük volt nekik is...
itt nálam kellemes az idő...
ruhát alig viselek, csak a fürdőnadrágjaim kopnak...
a telken jó az mindenre...))
Küldöm arra,mert gondolom ha kisüt a nap lesz 90%-s páratartalom.Az a fullasztó.
Kisült,megfőtt,lehet inditani porszivót,lulut ,hogy mosson felmosó fricit,és Rezsőt mosogatni.😄
Irigykedve olvaslak. Itt nem zuhog, fülledt meleg van, áll a levegő. A hőfok ugyan lejjebb ment az előzőekhez képest, és annyi a változás, hogy nem tűz a nap, de nem érzem a hűvösebbet, mert nincs szél. Legalább az mozgatná a levegőt, de hát ez nem kívánságműsor.
22 van bent is, kint is. Inkább elviselném a 16-ot.
Cseréljünk!!
Főzök ha már ilyen jó idő lett van.
Tárkonyos csirke ragut,meg túrós sós pogácsát sütök.😄
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)