Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Hi, misterkém, mondtam már, hogy Bújjjék?
Tessék megtanulni állva pisilni...-)
akkor senkinek nem lesz gondja az ülőkével...
az egyik pászol a másik nem.egyszer leesz róla a fene.
a kapával fejbe vágnám ,aki csinálta.a vécégombbal voltunk így,vettünk valami puccosat,hát a kettő nem illeszkedett.aztán a szerelő megunta a szarozást,tett rá egy olyat,ami a gázon is van.eltekerem,aztán kész.
Igen. Ha a (sarokvas?)nem passzol pontosan, akkor el tud mozdulni.
Hátul a csavaros rögzítéssel van a gond mindig.
[link]
Ilyen hasonló, csak más minta van rajta.
Talán az Amazont megnyitja.
[link]
Ezt te írtad.
178482. Lufthansi (válaszként erre: 178480. - Forrest2010)
ma 13:57
Lassan nekem is el kell gondolkoznom, mert teher lesz ez a nagy telek.
Nem lesz aki rendben tartja.
Szüretelni is megyek, ha kell.
Nem nyitja meg.
15 ezer Ft-os van most rajta és elmozdul. Ránézésre van ebben anyag, de a valóság valahogy másképpen alakult, mint amit vártam. Oké vannak ennél drágábbak is , de olcsóbbak is, ez a közép ár.
na de kérem...itt akarsz nálam kapálni a kertben?
kapálni Tumbónál kell.
Nekem kapám sincs.
Ha jössz, barnulhatsz egész nap kertben, vízben, matracon...
Óránként kapod a jeges Camparit...
De pénzre ne számíts... nyúlfarknyi a nyugdíjam...-)
Ay olcsó/műanyagok azok, de vannak nagyon jók is. Az enyémet csak bombával lehet elmozditani.
[link]
Nálunk már nem is figyelem. Nem idegesítem magam rajta.
Jó pénzért megyek én kapálni, összekötöm a kellemest a hasznossal. Mozgok és barnulok...na és kapom a sok-sok zsetont is.
A WC tetők carok. Vettem drágát, vettem olcsót, mindegyik elmozdul. Én nem tudom mit kellene velük csinálni? Ha leragasztanám, akkor meg hogy tisztítom?
Tegnap nagyon meglepődtem hogy milyen nagy az infláció, szinte hetente megy fel az élelmiszer ára. Egy cikk, hogy már a kormány is beleszól.
[link]
én,ha veszek valamit,előtte lemérem centivel,úgy kérem.bár a vécétetővel megjártam,állandóan elmozdul,ha valami erőssel megcsavarom,eltörik.
egy kalapot sem ér,műanyag vacak,megkötni nem lehet,kétszer csomózom,akkor sem-akkor marad a tépőzár.mondjuk én mindig bajban voltam a cipőkkel,mert nagyon keskeny volt a lábam,kivéve,mikor a köszvénytől akkorára dagadt,mint egy cipó-
Én tarját, vagy combot szoktam dinsztelt hagymán, fokhagymán párolni, majd a külsejét pirosra sütni.
A zsírja jó sűrű marad. Káposztát szoktam dinsztelni még köretnek. A tányérra teszem a húst, a dinsztelt káposztát, 1-2 szelet kéndlit , ezt meglocsolom a hús szaftjával és így esszük meg. Jó dinsztelt krumpli , vagy krumplipüré is mellé.
hasonló cipőben járok.régen három nap alatt megkapáltam.
Sziasztok. Magyarul én csak kampónak nevezem ezeket, de nagyon nem szeretem ha fűbe használom, akkor akadozik. Bőr cipőn/csizmán használják, szegecselve vannak rá erősítve.
[link]
[link]
Lassan nekem is el kell gondolkoznom, mert teher lesz ez a nagy telek.
Nem lesz aki rendben tartja.
tudom, tudom...csak ironizáltam...-)
romlott fiú nyelvben pöstiesen mást is hívnak peceknek..-)
... gondoltam h vehetnénk Bundynak a szülinapjára 1 elliptikus trénert ! a lányom világosított fel h rossz ötlet ! mert apci nem tud állni még 5-10 percet se !! h inkább 1 szobabinyiglit ! ma felmászott a padlásra kormolni ! és azt mondta : ha mindennap 1x felmászna akkor még tán fogyna is ! / na + fent van a kondiszoba , ott fel is pattanhatna a biciklire is ! / mert én + azt ajánlottam neki h minden nap legalább sétáljon le a kert aljába + vissza , amikor nincsen sár v jég ! muszáj mozognia ! hadd lássa a kedves szomszéd ! h hiába ácsingózik a kertünkre ! Bundy juszt is túléli őt ! hiába akar dinasztiát alapítani a kertünkbe !
... 1x kerestünk cipőfűzőt / a műanyag fűző 1 kalap kaka ! kinyílik/szétnyílik/szétcsúszik akkor is , ha duplán köti a zember ! / a kolléganőm erre aszonta : ki használ ma már cipőfűzőt ?!!!!!!! pedig sokan , nem mindenkinél nyerő a tépőzár se !
... nemtom más szóval minek nevezik ?! van a cipőn a lik a fűzőnek + vannak olyan peckek rajta feljebb amiken csak át kell tekerni a fűzőt :))))))))))
ebből az a tanulság, hogy a "peckekkel" vigyázni kell...-)
De ezt leginkább a Wifee értené...-)
... senki sem születik angyalnak :( :( gyerekkoromban voltak még hatalmas telek és a patakba a víz olyan klasszul befagyott h csúszkáltunk ha kellett ! ha nem ?! kicsúszkáltam néhány cipő talpát és bár sose kaptam ki érte , de 1x nem volt mit a lábamra húzni , mikor mindkettőnek kilikadt a talpa ? és már napok óta likas cipővel jártam , mikor olvadt , beáztam és vizes volt a zoknim ! akkor a Mamikám adta oda az ő cipőjét ami neki az ünneplője volt , mert éppen akkor volt nekem is akkora a csülköm , mint az ő lába ! de azért szerettem gyerek lenni :) :)
További ajánlott fórumok: