Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Sziasztok :)
Márti, Isten éltesse a a fiad, érezzétek jól magatokat!
Isten éltesse a gyermeket:)))
Mi majd márc. végén ünnepelünk, a fiacskám nagykorúvá válik:)) Ja:egyenlőre csak testileg, nyaktól felfelé még gyerek marad:)
Sziasztok. Kávét köszönöm, ma még a nézés is fáraszt:( Mi ez??Ha a lustaság fájna, üvöltenék...
Az egeret ne is mondjátok! Irtózóm, vagyis inkább rettegek tőle, jaaaaj..Belegondolok, hogy mindent összemászkál és t*jik, hányingerem van tőle. De lényeg, hogy megvan a kis piszok:)
Isten éltesse már most:D cibáld meg a fülét!!!
Éljen-éljen sokáig,
Füle érjen bokáig:D
szép napot!
Ma mi is nagykanállal eszünk az én kisfiam csak 2-án született de ma tartjuk...:))
Nem gombaleves látszatja, csak még tényleg nem látok ki a fejemből:D
szóval legyen benne gombafej is, úgy a fiúkat könnyebb "átvágni". Ha látnak benne gombafej szeletet is, akkor nem motyorékolnak, hogy tönkőből van az egész
A nagyfiunk nem igazán szereti a levest, ezért úgy egyeztünk meg, hogy nem kell levest ennie, ha megiszik naponta 1,5 liter folyadékot. Ha nem, akkor főzök levest és igenis megeszi.
Na, most főzhetek levest is... fokhagyma rémlevest vagy gomba rémlevest gondoltam csinálni, egy pindurka gomba van a fagyóban.
Amikor gombát veszek rántani, akkor a tönkőjét le szoktam párolni meg 2-3 gombafejet is meghagyok, hogy mégis legyen gombaleves látszatja... vagy egy gombás rántotta is szuper belőle.
Mosolygós szép napot mindenkinek!
Debiben sajnos este óta szakad az eső:((( azért remélem, kivirul...
Kávét intravénásan szeretnék kérni:D alig látok ki a fejemből:(
Sziasztok!
Köszi a kávét,de innom kell még egyet...
Ma bableves lesz.. idáig el jutottam .UTÁNA?
Szép reggelt kívánok mindenkinek!
Ma egy kicsit késöbb jöttem,mert felraktam a husilevest,meg a káposztát főni.
Köszönjük szépen a kávét,tényleg jól esett!
Egérből nekünk is kijutott, amikor először költöztünk be ketten egy házba. Mező mellett laktunk, ősszel megszálltak minket. A ragasztó volt az egyetlen megoldás. Néha éjszaka hallottam, hogy vergődik benne. Brrrrrrrrrrrrrrrrr. Soha ne lássak többé egeret!!!!!
De tényleg a ragasztó volt a leghatásosabb.
Farhátat én is szoktam venni. Anélkül nem is csirkepörkölt a csirkepörkölt. Levesekbe is szoktam tenni, nagyon szeretjük. Pl. a borsólevesbe imádom, pedig tehetnék bele combot is, de azzal nem ugyanolyan.
Csatlakozom, nem a nyugdíjasok eledele!
Régen, amikor még csak ketten voltunk a párommal, nagyon sokszor főztem csirkenyakat. Akkor még lehetett kapni magában. Megvehettem volna a csirkemellet is, de mi azt szerettük. Megfőztem pörköltnek tésztával. Este a tévé előtt olyan jókat ettünk belőle. Na ma már egyik sincs, sem csirkenyakat nem kapok, sem a tévé előtt nem vacsizunk.
Pedig a párom sokszor emlegeti.
Most nézem a távszámlában a villanyszámla elszámolásom. Miért kell olyan dijakat fizetni, hogy pl. kiegyensúlyozási dij? Vagy rendszerszintű szolgáltatás dija????
A lélegzetvételt vagy az irodai bejárást ne fizessem ki??? Elképesztő. Ez megint az, hogy mi mindenért lehetne még pénzt kérni.
Itt-ott még lehet.
Tegnap vettem a 100ft-os boltban. Nem tartott sokáig, a családom pillanatok alatt ledarálta!!! :)))
Szép jó estét mindeniknek! Most jöttem haza a munkából,már vissza olvastalak benneteket.
Csirke far-hátat én is szoktam rántani is ,én nagyon szeretem.Holnap nálunk borsó leves lesz,a többit még nem tudom.
Mindenkinek jó éjszakát!
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)