Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Főzöl Hansinak belőle? Vagy rántod inkább??
Olvastam és nem értem, hogy nem lehet x kg-nál többet vásárolni. Azt gondolták, most mindenki fagyasztóládákat vesz és farháttal, szárnya végével tele rakja?
Annyi elég lesz Alibabának, és a 40-rablónak.
De.
Ha Ali Gátor jelenik meg, akkor neki sok körettel tálald.
... azért régen is voltak igényesebb emberkék még a fene nagy nyomorúság idejében is , aztán olyan is volt jócskán h jó neki a car is ! ... itt a falu 90%-a régen betelepített sváb volt és akárhogy is nézem ? sokkal élhetőbb volt a környezetük még annyi oskolával is , mint ma a sok sok diploma ellenére :)
... nemrég mesélte valaki h újgazdagéknál dolgozva/takarítva rátelefonált a fiatalasszony h takarítani menve mejen be a boltba !!!! és vegyen neki ezt-azt-amazt !!! bakker ! milyen világ lesz itt ?!!!!
Tudod, a farkasoktol eredo kutyusaink, amelyek a "vadasz" fajtahoz tartoznak, azokban meg bennemaradt az a tulajdonsag, hogy nemm hagyja szet a ganajat szanaszet, hanem alltalaban egyhelyre, egy kissebb kornyekre tojik. Amelyekben meg a terelok, juhqaszok, hazorzok, ezek maradt, a pasztor oszton, az meg a mas tamado allatoknak akarja jelezni az ott letet, es azok tojnak szanaszejjel.
Tudod, nekem itt "kezi tusat kell vivnom", majdnem, a mormotakkal, akik a foldbe vajt uregekben laknak, es hogy az ellensegeit megtevessze, ossze vissza lukakat asnak, es ha lehet a garazs, vagy a hazam tovebe, ahol a viragos kertek vannak. Ezert, mivel nekem kutyam most nicsen az utcabol kertem az egyik kutyabarattol egy bevasarlo nejlon szatyorral a kezemben, elmenve hozza. Kertem es kaptam is egy jo nagy adag "kutyagumit", amelyet a kiasott mormota likakba dobaltam. Utanna azota sem nem asott masik likat a mormota!
Tehat meg a kutyagumi elriasztonek is jol mukodik!
Amikor meg a nemet juhasz kutyusom, "farkas kutya' (mert sok hasonlatossaguk kozos) [a masodik utcaban tolem, van egy felfarkas ami a him farkas es a szuka nemet juhasz kevereke] volt, az meg a ket nagy tolgyfam kozet valasztotta ki a tetem helyenek.
De azota miota a kutyusom elment a masik vadaszteruletere, azota a ket hatalmas tolgyfat is kikellett vetetnem, nem kis sajnalatomra.
... nálunk + aknatelepítés van és a fiam a kutyaszar felelős ! tegnap is szedegette gerebjével-lapáttal miután majdnem aknára futott !!! mikor pakoltuk ki a cuccot amit vettem a Lidibe :( rendetlen Pici ! szanaszéjjel potyogtat ! nincsen megnevelve ! kolléganőm kutyusa pl soha nem tojt a szárító alá !
... de az egyik csúcs az volt , mikor Bundy beült a kádba a punyedlibe és érezte h csomagot kapott ! a 2. + h éppen szedegette az aknákat mikor Pici előreszaladt néhány métert és odatojt , ránézett a gazdira ! mintha azt mondaná ! h : ez is mind a tied !!!
énmellém egy kuvaszt???? de minek????
maaaaaaaaaargit.........
Elég az. :D
Jó a bugyi meg a melltartó...az már majdnem 👙 😈
Ötletekre rám számíthatsz.
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)