Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Sziasztok!
Én most a fenyőmézes-mustáros sülő oldalas illatával birkózom...:)
Semmi baj, pont időben válaszoltál:))
Már a hűtőben pihen.
Jó estét, drága lányok!
Látom, nagy aktivitás volt itt ma is :-)
Nálatok is szakad a rengeteg hó? Mert itt őrület van, olyan szép :-)
Ihletet kaptam a hóeséstől és sütöttem egy tepsi almás bélest. Fahéjillatban szép az élet :-)
Most pedig finom forralt borral olvasni készülök egy jó könyvet. Szeretem ezeket a napokat.
Pont az ellenkezője, nagyon jól csináltad.Turpi is csak azért szült nekem 3 cicót, mert elcsavargott 2 hónapra és már pocakosan jött haza.Nem vitt rá a lélek, hogy úgy elvigyem a műtétre.
De mostanában, ahogy lesz rá egy kis keret, mennek a műtétre mindketten.Zsömlének is kell, mert különben tavasszal el fog csavarogni.
Nagyon vártam a válaszod, mert már a deszkán van a tészta:)))
Köszönöm
Mert emiatt már volt, hogy nagyon lehordtak. Pedig az illetők is állatszeretők voltak, csak másképp.
Azt mondták, megkérdeztem e az állatomat, hogy mit szól ahhoz, hogy megfosztom a nemétől és hogy ehhez nem volt jogom.
Az ebadó kapcsán jött a téma és én azt mondtam, hogyha így fogják tudni megállítani a felelőtlen kutyaszaporítást, akkor üdvözlöm. Mivel az ivartalanított kutyáért nem kell fizetni.
Én úgy gondolkodom mint Te!
Sajnos sokan a szerintem félreértelmezett humánum miatt nem így.
De,az a jó megoldás.Csak mikor kiveszed reggel a hűtőből, ne egyenesen a sütőbe tedd, hanem keleszd fél órácskát, akkor kend be tojással, ha beszoktad kenni és úgy tedd a sütőbe.
Ami tegnap volt nálam, csak arra írtam, hogy semmi nincs veszve, ha netán késő este jut eszedbe bedagasztani, akkor sincs baj.Csak egész éjjel ne hagyd a gépben, mert ott túlkel.
Miért gondolod, h sokaknak nem
tetszik, h ivartalanítva vannak a cicák? Ez pont a tudatos kisállattartás. A mi cicáink mindig kóborlásból befogadott cicák, s mi is mindig ivartalaníttatjuk akár kislány akár kisfiú. Nem csavarog el és nem szed össze annyi bajt a kóborlás miatt, nem csapja agyon egy macskát nem szerető egyén mert az ő kertjében jön rá a bagzás stb. Szoktuk mondani,h macskakörökben biztos terjed a hír, h hozzánk érdemes jönni, mert egyszer csak megjelenik egyik másik, és nem tágít innen. Akkor kap nevet, védőoltást és kellő időben ivartalanítást. És sok-sok szeretetet.
Nagyon várjuk a képeket!
Addig is puszi a cicáknak.
13 éve költöztünk Pestről vidékre. Addig bentiek voltak, de itt ki is mehettek, mert biztonságos a környék. De Cirfike 1 éve nem mehet ki (nem is akar), mert rosszul hall és az úttest kellős közepén elaludt.Én meg azt hittem elütötte valami, mert szólongattam és nem mozdult. Kiderült, mélyen alszik. Szerencse, hogy itt nincs nagy forgalom.
Lehet, hogy ez sokaknak nem fog tetszeni, de minden cicám ivartalanítva van, ezért kevesebb veszélynek vannak kitéve.
Fogok feltenni képeket, csak meg kell tanulnom hogyan kell, mert nem vagyok egy nagy számítógépmágus!:)
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)