Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
itt, olyan kemnyebb hungarocell talcakban aruljak a kicsimagolt csirkecombokat, a multkor vettem egy talcaval 10 volt benne, csirkepaprikast akartam fozni belole, foztem is, de a fiam hazajott, es azt mondta honnan jon ez a rohadt halszag???
Ki is dobtam az egeszet. Azota sem merek venni belole, mert csak tapos csirket lehet kapni itt.
Nincs szerencsem, a tavasszal amikor mar mind a 80 paradicsom palantam ugy 80cm-esek voltak, egy ejszaka az o"zek lelegeltek ugy 30-40 cm-esekre, utanna tettem mar csak fel 2,4 meteres kerites kore, mert a 1,4meterest alo helyzetbol atugortak. Ujra kinolt, de most van a tiszta zold paradicsom sok! Azok mar nem hiszem, hogy be fognak erni... Talan jovore nem eszik meg az o"zek...
en meg nagyon tesztas vagyok.
Me'g a paprikas krumplit is nokedlivel csinalom...
Csirke paprikast meg el sem tudnam kepzelni nokedli nelkul!
Makos nudli az egyik leg kedvencebb!
Akkor engem biztos azert teremtett a jo Isten, hogy a Te reszedet a tesztakbol valaki megegye. :)))
Izlesek kulonbozoek.
ram csak a kotoszkodok mondhatjak azt hogy valogatos vagyok!
Mert en mindent megeszek, amit szeretek!!!
:)))
Akkor neked a kiflifelfújt, a guba, meg a máglyarakás sem jön be?
Pedig....
No ez a hurkapálcikásat kipróbálom, köszönöm az ötletet!
Bulgurt és társait hamarosan rendelek, a fiam megeszi azt is.
Megesszük melléje. :D
(Irtózom az áztatott kenyérfélék minden válfajától. Saját flúg, hasonló mindenkinek akad.)
Az én családom nem volt étvágytalan!
A hurkapálcákra húzott, bepácolt, sült csirkedarabok mind eltűntek a gyomrunkban - zöldséges bulgurral és sok salátával! :)
Én a bőre alá szoktam tölteni és nagyon finom, meg kiadós.
(Sok petrezselyemmel szeretem!)
Remélem, az én fiam a meleg miatt étvágytalan.
Ügyes vagy! Én még soha nem töltöttem csirkét, enni se szerettem gyerekkoromban. Tetszeni tetszett, látványra, de nem szerettem megenni. :D
De nem is követelte még rajtam senki, megúsztam. :D
Mi szeretjük,főleg így mint tegnap töltötten.
De a meleg végett-e nem tudom,de nem esett jó a férjemnek a kaja.
Ez annyira tetszik nekem!
Nálunk sincs keletje, a fiam pedig elég sokat 12 órázik. Nem kívánja.
Főzeléket, meg tejes müzlit kíván. A kevésbé tömör kajákat.
Nálunk nincs se Aldi,se Auchhan.
De ahogy hallom az Auchan-ban se olyan jó a húsok,mint a Tescó-ban :-(
Hát igen.
De mondjuk meglepetésemre a tegnap felhasznált 2 tyúk 4 combjából és 2 melléből még van mindig 1 comb....2 combot meg reggelire ette meg a férjem....Most nem volt annyira keletje a húsnak!!!
Mindenkinél mások az elérhető boltok, de más az igény is, a család létszáma és étvágya szerint.
Pl. én utoljára két hete vettem másfél kiló csirkecombot. Egy jó étvágyú férj és kisgyerekek mellett egészen más lenne a helyzet.
Itt, hol lakom, még Privát sincsen. Azt még a városban sem láttam.
Oda meg nem buszozom gyakran, mert az is költség, sőt a Family Center, ahol a Tesco meg Aldi van, az még külön helyi járat. Nem bírnék annyit hazacipelni, hogy megérje.
Egyedül Lidl esik útba, ha az egyetemre utazom. Akkor meg általában sietnem kell.
A tescohoz képest drága, ha az van elérhető közelben.
Nálunk ez van és egy reál, és van, amit ott érdemes megvenni, de a coopban vagyunk törzsvevők inkább.
Mi nem járunk egyáltalán a COOP-ban.
Vagy a Penny-be,vagy a Tescó-ba,néha Lidl-be..
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)