Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Én meg lyukacsosabbat szeretnék, az ember mindig mást szeretne:)
Ja, persze-persze!😀Remélem nem sült le nagyon a pöri! Jó étvágyat!
Limara nagyon ügyes. Míg nem kellett gm étkeznem én is követtem.
Pontosan nem tudom, de míg nem használtam a kenyér belsejében óriási lukak voltak. Azóta nincs.
Hajjjjajjjj, kezdek éhes lenni.
[link]
Kérlek szépen, dél múlt 16-percel.
Ááááá, szebb/érdekesebb receptek vannak Magyarul.
[link]
Ilyen késő este már nem főzünk pörköltet!!!
Köszönöm, a google a barátom, ha az oldalra megyek már lefordítva mutatja.
Gondolom vannak receptek a neten, ha nem majd ha időm lesz, leforditom amelyike választod. Most vigyáznom kell a prköltre, már kicsit túl pörköltem...-:DDDD
Az miért kell bele? Milyen szerepe van?
Ó, némelyik de jól néz ki!
Egyes sütödékben ezeket süteménynek nevezik.
[link]
Én most a kukoricalisztes kenyérre kerestem rá, ott csak kenyereket mutatnak. De már sokat néztem a monitort, majd holnap....
Kenyérnek nevezik őket, de vannak sütemények is, azok meg vannak töltve valamiféle habbal.
Valóban. Majd holnap elmerülök a receptekben, mert bár nem mondok le a gabonalisztekről, jó lenne hígítani a gluténbevitelt. Most a kukoricát próbálgatnám. Sütök gluténmentes kenyereket, de nem vagyok teljesen megelégedve. Még keresek.😀
Ezek inkább piskótának tűnnek így kép alapján.
Nem tudom. Talán apránként önteném hozzá. Az útifűmaghéj is sokat felvesz, de azt én is teszek bele.
Nagyon sokféleképpen sütik.
[link]
Én is soknak gondoltam, de nem lehet hogy a kukoricaliszt sokat felvesz? Mert a kenyér meg nagyon szép.
Hát nekem ez gyanús. A víz nagyon sok. Gm kenyeret sütök, igaz még kukoricából nem próbáltam, a liszt súlyának megfelelő ml vizet szoktunk adni.
Nem drága, de jó magas a szénhidráttartalma. Jó sok salátát kell enni hozzá. Egyébként finom a kukoricakenyér?😀
Én mostanában fantáziáltam a kukoricalisztes kenyérről, de most hogy itt olvasom, megjött az elhatározás, megsütöm. Elsőre találtam egy jónak tűnő receptet is hozzá. A kenyér lyukacsos, szép, de nem értem hogy az élesztő hogyan dolgozik a lisztben ha nincs benne glutén.
Ez jó lehet? [link]
Mindjárt nézem a kukorica liszt árát.😀
Borssal és cukorral?
Te is jöhetsz.
Oké, veszem a selyemköntösöm, amiben Barcelonában voltam a szálloda erkélyén.
Illik ez a cvekedlihez?
Én is így...ha csengetnek, én vagyok..-)
Az finom, szoktam én is venni. Nálunk drágább, mint a búzából készült.
Én káposztás tésztát készítettem most, sósan és borsosan szeretem.
Tumbo csavarog, én pedig magamba főzöcskézek. Ma sertés pörkölt tarhonyával, és uborka saláta.
Csóóóóóókolom........
Néha veszek kukoricalisztből készült kenyeret/süteményt, nekem nagyon ízlik.
A háburú után nem midig lehetett búzát találni, kukoricával helyettesitették.
További ajánlott fórumok: